Marcus Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 ... ještě jeden, poslední, je tam toho moc: Rolex Daytonahttp://obleceni-obuv.hyperinzerce.cz/panske-hodinky/inzerat/7048784-rolex-daytona-nabidka-ustecky-kraj/
ferrycz Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Tak tohle mne na aukru pobavilo, pán je opravdu znalec. více popis aukce :-) http://aukro.cz/citizen-wr-100-i4023139629.html sorry ale normálně mi to nedalo to nepostnout
Henatko Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Tak neber to kde jinde seženeš "titanove sklicko" Sent from my Q10 using Tapatalk
ferrycz Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 no právě a fosforový ručičky se taky hodí :-)
Angelous82 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Ahojte chronomágové :-) Objevil se nám na Aukru nový prodejce. Zajímal by mne váš názor na jeho nabídky. Je zcela nový, věci zřejmě tahá z UK. http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=35633135 Díky za všechny názory
Lu2cz Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Já jen udělal detail nějakých hodinek z netu, je to tam tak nějak vidět... sjiaba.png Jasný, nahoře dvě patky...není to L v azbuce, ale jasné JI ... když to vyrábí chim chong, a ji-lin , tak to musí být JI!
Argon Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Na aukru jsem narazil na tohle.... co si o tom myslíte? Že by se zrovna tady u nás vzaly Pateky Malajského sultána?! Možná budu za blbce, ale má vůbec Malajsie sultána?!..... http://aukro.cz/unikatni-patek-philippe-malajskeho-sultana-i4019345931.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Na aukru jsem narazil na tohle.... co si o tom myslíte? Že by se zrovna tady u nás vzaly Pateky Malajského sultána?! Možná budu za blbce, ale má vůbec Malajsie sultána?!..... Včera jsem na ně koukal taky a kladl jsem si tu samou otázku, co dělají hodinky malajského sultána právě v ČR a proč by prodával dárek, který oficiálně dostal (diplomatické pravidla toto nepovolují, maximálně je může darovat někomu ve své blízkosti) a ano, malajsie má sultána...
lucid Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Ahojte chronomágové :-) Objevil se nám na Aukru nový prodejce. Zajímal by mne váš názor na jeho nabídky. Je zcela nový, věci zřejmě tahá z UK. http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=35633135 Díky za všechny názoryPodle mne s pravostí asi problém nebude. Ve většině případů se ale jedná o použité zboží, možná např. z nějakého obchodu.
ferrycz Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 No proslýchá se , že Malaysia je v krizi a její sultán rozprodává svoje věci na Aukru , to zní logicky :-)
lucid Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Včera jsem na ně koukal taky a kladl jsem si tu samou otázku, co dělají hodinky malajského sultána právě v ČR a proč by prodával dárek, který oficiálně dostal (diplomatické pravidla toto nepovolují, maximálně je může darovat někomu ve své blízkosti) a ano, malajsie má sultána...Proč ne? Co když obdarovanou byla žena, která poskytovala služby mimo diplomatický protokol. A vzhledem k tomu, že to bylo v r. 1973, ani bych se nedivil kdyby se potřebovala přilepšit k důchodu Nicméně ten certifikát k těm hodinkám poněkud nesedí :) Upraveno 4. března 2014 uživatelem lucid
Argon Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Proč ne? Co když obdarovanou byla žena, která poskytovala služby mimo diplomatický protokol. A vzhledem k tomu, že to bylo v r. 1973, ani bych se nedivil kdyby se potřebovala přilepšit k důchodu Nicméně ten certifikát k těm hodinkám poněkud nesedí :) Nebuďme detailisté - sedí, nesedí.... hlavní, že je, ne? :-)
JaRooN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Proč ne? Co když obdarovanou byla žena, která poskytovala služby mimo diplomatický protokol. A vzhledem k tomu, že to bylo v r. 1973, ani bych se nedivil kdyby se potřebovala přilepšit k důchodu Panovník v tak vysokém postavení má většinou příslušné diplomatické vzdělání, je voleným panovníkem, který je nadřazeným panovníkem nad celou federací a celý svůj život se pohybuje v určitém protokolu. Takový člověk svým konkubínám neplatí sám, za něj to vyřizují jeho podřízení. Pochybuji, že by sundal hodinky z ruky a někomu by je jen tak dal. Mohl by tím způsobit konflikt, který by byl v diplomatických kruzích považován za urážku. Jediná možnost, kterou beru v potaz, že mu je někdo ukradl a teď na tom chce vydělat. Ale v tom případě by měl reagovat malajský konzulát a oslovit Aukro. Na tyto případy jsou v těchto kruzích dost přísná pravidla...Já si osobně myslím, že jsou to autentické hodinky s neautentickým nápisem, kterým se někdo pokouší zvednout cenu. Upraveno 4. března 2014 uživatelem JaRooN
ferrycz Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 No jasně někdo si prostě udělal legraci , a aby to prodal vymyslel báječnou legendu. Fakt je kdyby jste potřebovali opravdu vědět jak to je doopravdy tak napíšeme sultánovi email :-) ale mám spousty jiné práce , než řešit nesmysly tak já nemůžu :-)
lucid Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Panovník v tak vysokém postavení má většinou příslušné diplomatické vzdělání, je voleným panovníkem, který je nadřazeným panovníkem nad celou federací a celý svůj život se pohybuje v určitém protokolu. Takový člověk svým konkubínám neplatí sám, za něj to vyřizují jeho podřízení. Pochybuji, že by sundal hodinky z ruky a někomu by je jen tak dal. Mohl by tím způsobit konflikt, který by byl v diplomatických kruzích považován za urážku. Jediná možnost, kterou beru v potaz, že mu je někdo ukradl a teď na tom chce vydělat. Ale v tom případě by měl reagovat malajský konzulát a oslovit Aukro. Na tyto případy jsou v těchto kruzích dost přísná pravidla...Já si osobně myslím, že jsou to autentické hodinky s neautentickým nápisem, kterým se někdo pokouší zvednout cenu.Chápu Tvé zapálení, nicméně o diplomatickém protokolu tam není řeč, pouze že byly věnovány k výročí, takže ani nepředpokládám, že by je stahoval z ruky. I kdyby šlo o protokol, tak to byl dar, u kterého nepředpokládám povinnost vracet jako např. u propůjčených řádů. Spíše mi připadá zajímavý ten "certifikát".
JaRooN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Chápu Tvé zapálení, nicméně o diplomatickém protokolu tam není řeč, pouze že byly věnovány k výročí, takže ani nepředpokládám, že by je stahoval z ruky. I kdyby šlo o protokol, tak to byl dar, u kterého nepředpokládám povinnost vracet jako např. u propůjčených řádů. Spíše mi připadá zajímavý ten "certifikát". Každý dar, který dostane panovník, podléhá diplomatickému protokolu
JaRooN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Tak už je někdo kupte!!! Že bych prodejci napsal a představil se jako zástupce sultána a pohrozil Interpolem? Možná bych je dostal i zdarma
SCIFI Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Ahojte chronomágové :-) Objevil se nám na Aukru nový prodejce. Zajímal by mne váš názor na jeho nabídky. Je zcela nový, věci zřejmě tahá z UK. http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=35633135 Díky za všechny názoryty rolády jsou ok. A ty Suby v bikoloru vypadaj fakt dobře.
siwi Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Že bych prodejci napsal a představil se jako zástupce sultána a pohrozil Interpolem? Možná bych je dostal i zdarma To ale není vůbec blbej nápad Docela by mě zajímalo, co by ti odpověděl (pokud by vůbec reagoval)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se