Baker Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Ja jsem jim to poslal, hned jak se to tady objevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Rozebíralo se to už milionkrát. Trochu se mi nelíbí názor je mi to jedno. Pokud by třeba podfoukl tebe, tak by se ti to nelíbilo. Někteří lidé se vyznají v tomhle, někteří zase v onom. Občas by člověk měl pomoci druhému ne? Osobně budu raději přesvědčovat naivního kupujícího, který mi to třeba bude mít za zlé a bude se chovat jako hlupák, než podporovat zloděje, který okrádá a oblbuje ostatní. V nahlášení Aukra je hlavní pitomost v nemožnosti připsat k tomu poznámku. Pochybuju, že někdo z Aukra pozná fejky, nebo rozumí hodinkám. Teda spíš, že tomu chtějí nějak rozumět, provizi mají jen z obchodu že Je to jasné klamání zákazníka (spotřebitele). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Toto je moc dobré http://www.aukro.cz/item366562829_funkcni_...ehlednete_.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Toto je moc dobré http://www.aukro.cz/item366562829_funkcni_...ehlednete_.html Pokud jdou pozpátku tak je to velmi zajímavé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 doklady ale již nemám, protože jsou po záruce...to je dobrý, jak tomu mám rozumět? Snad nedošlo k sebezničení dokladů v den ukončení záruky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Pokud jdou pozpátku tak je to velmi zajímavé.... Podle dalších kravin co prodává (kšiltovka pro milise) si myslím, že pozpátku půjdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Podle dalších kravin co prodává (kšiltovka pro milise) si myslím, že pozpátku půjdou. Takovou měl pan Pompa v Arabele ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Pokud jdou pozpátku tak je to velmi zajímavé.... Kupte si stojek a postavte si vlastni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Super tip. Toho jsem si nikdy nevšimnul. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 20. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2008 Ty hodinky s obráceným chodem jsem dal před pár lety svojí ženě k narozeninám, aby mi mládla. Místo toho to mate návštěvy, protože nikdo u nás v obýváku naví kolik je hodin:o) A nám dom občas dělá problém orientovat se v normálních hodinách - když koukáte celé dny na ty které jdou opačným směrem:o) Fakt je to super fórek:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Chces "hodinky"? - kup si boty! http://www.aukro.cz/item363584201_krasne_b...hodinky_qq.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 (upraveno) Varuji nováčky i mazáky před touto aukcí. Je to fake. Mám podobný šmejdy doma Upraveno 21. května 2008 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Varuji nováčky i mazáky před touto aukcí. Je to fake. Mám podobný šmejdy doma Nerozumím? Chápu, že tam nepatří Zakaz MO CCCP, ale jinak je to asi starší kousek tohohle, ne? http://www.poljot24.de/en/pd-7626651.htm?categoryId=4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Nerozumím? Chápu, že tam nepatří Zakaz MO CCCP, ale jinak je to asi starší kousek tohohle, ne? http://www.poljot24.de/en/pd-7626651.htm?categoryId=4 Je to fake jako prase, někde na Chronomagu jsou i moje fotky "strojku". Když se podíváš na fotku číselníku, tak v nápise 17 kamněj je poslední písmenko i natištěno zrcadlově oproti azbuce. To není můj poznatek, ale někoho z fóra s okem jako vostříž - já si to jen zapamatoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 21. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2008 Je to fake jako prase, někde na Chronomagu jsou i moje fotky "strojku". Když se podíváš na fotku číselníku, tak v nápise 17 kamněj je poslední písmenko i natištěno zrcadlově oproti azbuce. To není můj poznatek, ale někoho z fóra s okem jako vostříž - já si to jen zapamatoval. aha tak to mi ušlo nebo jsme to zapomněl...., teda upřímně u hodinek za 50 USD to dost dobře nechápu, ale sranda musí být, kdybys měl někde odkaz na to foto budu rád - já ho nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Možná vás to bude zajímat: Podvodníci řádili na Aukru, škody jdou do miliónů http://technet.idnes.cz/podvodnici-radili-...sw_internet_vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Možná vás to bude zajímat: Podvodníci řádili na Aukru, škody jdou do miliónů http://technet.idnes.cz/podvodnici-radili-...sw_internet_vse Zlata eBay a PayPal. Ti mi vratili onehda i 20tis (a par mensich castek). Nejakych 3tis fakt neni moc. Zajimalo by me, jak moc jim to poskodi reputaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 aha tak to mi ušlo nebo jsme to zapomněl...., teda upřímně u hodinek za 50 USD to dost dobře nechápu, ale sranda musí být, kdybys měl někde odkaz na to foto budu rád - já ho nenašel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Zlata eBay a PayPal. Ti mi vratili onehda i 20tis (a par mensich castek). Nejakych 3tis fakt neni moc. Zajimalo by me, jak moc jim to poskodi reputaci. Podvodnici byli, jsou a budou. Na Aukru i na ebay. Ja uz jsem za ty roky na ebay taky na par narazil, ale zatim vzdy byla situace vyresena k me spokojenosti. Budto pres ochranu kupujiciho PayPal nebo ebay. Kdyz ale srovnam ty limity tak je to fakt smesne. PayPal 1000Eur, na US ebay dokonce 2000$--------Aukro 3000Kc S tim by meli na Aukru neco udelat. Ale asi by je to momentalne financene zruinovalo vzhledem k poctu podvodniku a ceskemu pravnimu systemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Podvodnici byli, jsou a budou. Na Aukru i na ebay. Ja uz jsem za ty roky na ebay taky na par narazil, ale zatim vzdy byla situace vyresena k me spokojenosti. Budto pres ochranu kupujiciho PayPal nebo ebay. Kdyz ale srovnam ty limity tak je to fakt smesne. PayPal 1000Eur, na US ebay dokonce 2000$--------Aukro 3000Kc S tim by meli na Aukru neco udelat. Ale asi by je to momentalne financene zruinovalo vzhledem k poctu podvodniku a ceskemu pravnimu systemu. PayPal a Aukro přeci nemůžeš srovnávat. To jsou dva naprosto rozdílné systémy. Jeden systém je platební, druhý je aukční server. Nebo ti to tak nepřijde? Aukro teď nabízí možnost něčeho podobného, jako je PayPal. www.paysec.cz Tak uvidíme, co z toho vyleze. Třeba to k něčemu bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se