Balet Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Tohle je vrchol http://aukro.cz/item372804473_nove_hodinkx...x_od_1_kc_.html Zdá se mi to, nebo jsou ručky chronografu jenom nalepené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Ty jsou fakt parádní. A ta kvatita zpacování ciferníku. Božská dokonalost. ano, ano, ano, sú dokonalé a ešte k tomu DATEJUST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Zdá se mi to, nebo jsou ručky chronografu jenom nalepené? no něco v tom smyslu... jak uvádějí jiní prodejci: "... ciferníčky jsou pouze dekorativní ..." mno škoda že se netrefily do středů.... Mimochodem pikantní je i momentální nejvýše přihazující - "Velký podvodník" jak je vidět na komentářích tak jméno je asi vybráno dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J.F. Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Tohle je vrchol http://aukro.cz/item372804473_nove_hodinkx...x_od_1_kc_.html Já bohužel neumím nakupovat na aukru. A jsem líný se to učit. Ale tyhle bych fakt chtěl. Něco takového jsem ještě neviděl. V jejich ignoranci uplně všeho je až cosi punkerského. Nemohl by je někdo zkušenější v můj prospěch zakoupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mik@ Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 mas pravdu... To bude celkom punk chodit s hodinkami za 150kc, ktore na 99% nebu ani fungovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Souhlas s J.F. - tohle je opravdu známka punku :-) Viděl jsem jednou na vlastní oči stejně laděného "švýcara". Všechny želízka byly z měkkého plechu 1mm tlustého. Bohužel jsem ho neuměl získat, protože jsem si hned na začátku zkazil vyjednávací pozici hurónským řevem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Souhlas s J.F. - tohle je opravdu známka punku :-) Viděl jsem jednou na vlastní oči stejně laděného "švýcara". Všechny želízka byly z měkkého plechu 1mm tlustého. Bohužel jsem ho neuměl získat, protože jsem si hned na začátku zkazil vyjednávací pozici hurónským řevem... Podívej se, kdo má teď nejvyšší příhoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japa Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 (upraveno) skvelý je aj horný subciferník s "výnimočnou" postupnosťou: 5-15-25-55-45-35 jedným slovom "majsterštyk" Upraveno 31. května 2008 uživatelem japa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedroso Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 omlouvám se za OT, ale jinak to nejde: http://aukro.cz/item368880617_368880617.html Nemáš čas na posilovnu, bicykl, jiná cvičení? Zeštíhlovací motýlek je stvořený s myšlenkou na Tebe. ten pan přihazující Velký podvodník má opravdu smysl pro humor.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 31. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2008 Tomu říkám cena a i pohádka je hezká: http://www.aukro.cz/item372528749_gruen_sw...25_rubinu_.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 omlouvám se za OT, ale jinak to nejde: http://aukro.cz/item368880617_368880617.html Nemáš čas na posilovnu, bicykl, jiná cvičení? Zeštíhlovací motýlek je stvořený s myšlenkou na Tebe. ten pan přihazující Velký podvodník má opravdu smysl pro humor.... A rovnou i se seznamem vsech pitomcu, kteri si to koupili.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 To není pohádka. Má pravdu, i když lehce přehání, neuvádí nic lživého. A mimochodem velmi pěkné fotky, třeba detail kalibru nebo ciferník dlouhým časem s rozmazanou vteřinovkou je hezky udělaný. Samozrejme, ze je to pohadka. Hodinky se skutecnou historii????? Tyhle hodinky nemaji se starymi Gruen Swiss vubec nic spolecneho. Novy majitel prav na jmeno Gruen Swiss je: M. Z. Berger & Co. 33-00 Northern Boulevard Long Island City, NY 11101-2215 U.S.A. Strojek je ETA, zbytek cina. Maloobchodni cena 15000????? Jestli tohle neni pohadka (nebo uz lez?) tak nevim. I 2900 je moc - byly uz nosene. Nove se daji koupit DO 100Eur. Za tu cenu hodinky s ETA je uplne OK, ale delat z nich hodinky s historii a ta maloobchodni cena....... no jak psal koblih69 - POHADKA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Samozrejme, ze je to pohadka. Hodinky se skutecnou historii????? Tyhle hodinky nemaji se starymi Gruen Swiss vubec nic spolecneho. Novy majitel prav na jmeno Gruen Swiss je: M. Z. Berger & Co. 33-00 Northern Boulevard Long Island City, NY 11101-2215 U.S.A. Strojek je ETA, zbytek cina. Maloobchodni cena 15000????? Jestli tohle neni pohadka (nebo uz lez?) tak nevim. I 2900 je moc - byly uz nosene. Nove se daji koupit DO 100Eur. Za tu cenu hodinky s ETA je uplne OK, ale delat z nich hodinky s historii a ta maloobchodni cena....... no jak psal koblih69 - POHADKA. Ale fotky má pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Ale fotky má pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Pohádka to není! Jen přehání, ale nemá tam žádné lži. Píše "odpovídající" maloobchodní cena. Kolik stojí jiné hodinky s ETA strojkem? Počínaje Primem a konče třeba TH... A historie? Je spousta renomovaných firem, které skoro zanikly a někdo koupil práva a začal znovu s výrobou. Breitling, Perrelet, atd., atd. A jseš si jistý, že žádná ze značek "swiss made" nenakupuje částečně v Číně? Aby bylo jasno, nemám s prodejem ani prodejcem nic společného, jen vidím diametrální rozdíl mezi tímto inzerátem a většinou odkazovanou v tomto vlákně. EDIT: A fotky má opravdu super. Pohadka to JE Prodejce dela z hodinek neco co nejsou. Tecka. Kolik stoji jine hodinky s ETA 2824 strojkem a jestli jine znacky nakupujou castecne v cine je irelevantni. Tecka. A na tech fotkach nevidim nic zvlastniho. Jestli chcete videt spickove fotky tak mrknete sem: http://cgi.ebay.de/SEIKO-JUNGLE-MASTER-ATL...1QQcmdZViewItem Tak to bylo moje posledni vyjadreni k tehle veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radix Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 (upraveno) Blokují to na Aukru, když je to nahlášeno? Upraveno 1. června 2008 uživatelem Radix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 ..jestli chcete videt spickove fotky tak mrknete sem:.. teda stojí za to mrknout, tam jsou kvalitně nafocený všechny aukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Blokují to na Aukru, když je to nahlášeno? Copak, odstranili ti nejakou aukci? Kdyz aukce ocividne porusuje pravidla Aukra a nekdo to nahlasi, je aukce odstranena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radix Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 Mně nic neodstranili, ani jsem tam nikdy žádné hodinky neměl. Jen mě zaráží to množství kopií, které se tam vyskytuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2008 To dělá hodně prodejců. I oficiálních! S tou Čínou jsi začal sám: "Strojek je ETA, zbytek cina." To já zase ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se