vanderB. Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Chudák starej Lange se obrací v hrobě...to jsou teda hrůzy, ani se nesnažej napodobovat, halvně že maj turbijón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Chudák starej Lange se obrací v hrobě...to jsou teda hrůzy, ani se nesnažej napodobovat, halvně že maj turbijón Snad turblijón ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Snad turblijón ne? Nebo ještě lépe Poblijón. Já nevím, tohle je přece nehorázná drzost. Chtít za tyhle zgarby zahajovací 4000 je neuvěřitelný chucpe. Ti ostatní smradi, co prodávaj tenhle brak aspoň začínaj na koruně. Ne že by je to jakkoli omlouvalo, ale tenhle darebák je extrém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Zaměstnancům Aukra firma A.Lange & Sohne nic neříká (laikovi to zní lacině) tak to tam klidně nechají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 všem se omlouvám, hlavně dražiteli z Aukra, byl to překlep, samozřejmě jsem měl na mysli Poblijón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2008 Tohle je taky slusnej narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Tak tomuhle rikam fer koser nabidka. Hodinky, ktere se daji sehnat na netu za 200 dolaru a v Auru v Paladiu jejich stribrna varianta prijde na 6 ceskych, tento uzasny pan nabizi za minimalnich pet s tim, ze jsou naprosto v poradku, pricemz s nimi ocividne nekdo triskal tak, az jim vypadlo logo Zodiac z dynka. Meli by na Aukru zavest system komentaru, aby bylo mozne pripadne kupce varovat primo na strance s prodavanym predmetem, ze s nim neni tak uplne vse v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Co říkate na tyto sporty? http://www.aukro.cz/item378245538_prim_15_...terinovkou.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 Co říkate na tyto sporty? http://www.aukro.cz/item378245538_prim_15_...terinovkou.html to je nová limitka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 to je nová limitka... Už tam má jeden příhoz. Žeby Cigi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 Tohle je taky slusnej narez Délka minutové ručičky mě pobavila nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 Délka minutové ručičky mě pobavila nejvíc. On to vazne nejaky blazen koupil za 270 liber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2008 Nedávno jste se tu smáli nicku hodinkyfranta, jakej je to všehoschopnej dyzajnér. Kam se Franta hrabe na tohle. Cena je přátelská, ale je to fakt síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2008 Co říkate na tyto sporty? http://www.aukro.cz/item378245538_prim_15_...terinovkou.html tohle je opravdu velice slušný nářez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2008 tohle je opravdu velice slušný nářez no masakr to je , ale na druhou stranu - za 450 velmi slusne pouzdro na sporty plus padesatky jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2008 a mame tu znova tagy.... carrera... risknete to nekdo????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 Nick Ezekiel je mi povědomy, čoveče neznám já tě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 Interesantní: http://www.aukro.cz/item384519254_luxusni_...aty_bomba_.html ... hlavně věta: Jsou bez baterie - nabíjí se natažením korunky ( automaty). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e2ek1el Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 Nick Ezekiel je mi povědomy, čoveče neznám já tě? možná z Brna Jinak na Chronomagu jsem těd hodně dlouho nebyl, trošku aktivnější jsem byl na starém fóru... Jinak ten nick není zas tak originální, ezekielů se po netu potlouká spousta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 Dalsi "vyhodne" Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se