Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chudák starej Lange se obrací v hrobě...to jsou teda hrůzy, ani se nesnažej napodobovat, halvně že maj turbijón :)

Odesláno
Chudák starej Lange se obrací v hrobě...to jsou teda hrůzy, ani se nesnažej napodobovat, halvně že maj turbijón :)

Snad turblijón ne?

Odesláno
Snad turblijón ne?

Nebo ještě lépe Poblijón. Já nevím, tohle je přece nehorázná drzost. Chtít za tyhle zgarby zahajovací 4000 je neuvěřitelný chucpe. Ti ostatní smradi, co prodávaj tenhle brak aspoň začínaj na koruně. Ne že by je to jakkoli omlouvalo, ale tenhle darebák je extrém...

Odesláno

všem se omlouvám, hlavně dražiteli z Aukra, byl to překlep, samozřejmě jsem měl na mysli Poblijón ;)

Odesláno

Tak tomuhle rikam fer koser nabidka. Hodinky, ktere se daji sehnat na netu za 200 dolaru a v Auru v Paladiu jejich stribrna varianta prijde na 6 ceskych, tento uzasny pan nabizi za minimalnich pet s tim, ze jsou naprosto v poradku, pricemz s nimi ocividne nekdo triskal tak, az jim vypadlo logo Zodiac z dynka. Meli by na Aukru zavest system komentaru, aby bylo mozne pripadne kupce varovat primo na strance s prodavanym predmetem, ze s nim neni tak uplne vse v poradku.

Návštěvník tolja
Odesláno

Nedávno jste se tu smáli nicku hodinkyfranta, jakej je to všehoschopnej dyzajnér. Kam se Franta hrabe na tohle. Cena je přátelská, ale je to fakt síla :lol2:

Odesláno
Nick Ezekiel je mi povědomy, čoveče neznám já tě? :)

možná z Brna :) Jinak na Chronomagu jsem těd hodně dlouho nebyl, trošku aktivnější jsem byl na starém fóru...

Jinak ten nick není zas tak originální, ezekielů se po netu potlouká spousta.. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...