Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moment, ony jako nejsou pravé?! ....a já si říkal, že výrobcům hodinek došla trpělivost s Čínou a rozhodla se proti tomu bojovat více než zákazníkovi příjemnou cenou :-).... Omegy do každé rodiny! :-)

Odesláno

Jak málo stačí....  upravené kapesní hodinky - s přiletovanými nožkami, uděláme nový číselník s dobrým potiskem - nejlépe leteckým. Do nadpisu aukce napíšeme VOJENSKÉ a úspěch je zaručen.... šest osob přihazuje, tři dny do konce a už jsme na ceně 3200,-

http://aukro.cz/doxa-vojenske-hodinky-top-stav-i6071806219.html

post-20230-0-57380300-1459001693_thumb.jpg

Odesláno

Delawer - a co se chytne lidí viď :frusty:

Vtipné jsou tyhle - http://aukro.cz/letecke-dustojnicke-hodinky-junkersst-g-nacisticke-i6060672643.html

nadpis:

"LETECKÉ DŮSTOJNICKÉ HODINKY?JUNKERSst.G.NACISTICKÉ"

uvnitř strojek z kapesních Molnija s nápisem 18??????, na ciferníku svastika, obrázek éra a nápis Junkers, aktuálně 15 hejlů přihazuje, cena 5101,-

Asi dobrý byznys.

Odesláno

Kdyby aspoň to letadlo na cifru byl nějaký messerschmitt. Ale  proč zrovna P-40 warhawk?

A popis stojí za to zaznamenat pro další generace:

Předmětem TÉTO AUKCE jsou tyto velké a masivní nejspíše?  - LETECKÉ DŮSTOJNICKÉ HODINKY?JUNKERSst.G.NACISTICKÉ, značené ze zadní strany u strojku viz poslední fotka.Hodinky jsem dával šetrn vyčistit k  hodináři, jsou plně funkční po natáhnutí jde dokonce i malička sekundová ručička.Zajímavé hodinky, kterých se podle mě už nevidí na internetu jsem nenašel k prodeji ani jedny... takže si dovolím i tvrdit, že jde i o raritu, a ještě dokonce i funkční. Průměr hodinek je : 5,1 cm jsou velké a masivní.Sklíčko není není nikde prasknuto.

Odesláno (upraveno)

To jsou mezinarodni valecny hodinky... RuskoNemeckoAmericke... Junkers je totiz Curtiss P-40. 
Sice jsem to na aukru zaregistroval, ale radeji presel, protoze mi to prijde hloupe neco takoveho prodavat.... mno, to, ze to ma puvod na UK me tim padem uz neprekvapuje. Ale Honzo pekny postreh sovetskeho žumpního strojku :D

Edit: Malda byl s P-40 rychlejsi pilot

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Nejsem odborník na šperky a hodinky a tudíž si nejsem jist, zda se jedná o originál!!! Známý, který se trošku vyzná tvrdí, že se o originál JEDNÁ. Ale já jsem si projížděl informace na internetu a na ciferníku hodinek by měl být nápis SWISS MADE, který na mnou prodávaném kusu není, takže jsem čím dál více přesvědčen, že se jedná o kopii! Z tohoto důvodu byla snížena počáteční cena aukce z 5000kč na polovinu, tedy 2500 kč. Případný kupující by měl počítat s tím, že koupený předmět NEMUSÍ být originál.

Hodinky Omega Seamaster Professional Chronometer 300m/1000ft.

Baterie vybitá a potřeba zásahu zručného hodináře kvůli vyčištění a opravě občas vrzajícího otočného kolečka (kolečko opotřebené i vizuálně - ošoupané nekteré značky).

Bez originálního balení.

post-22647-0-50516700-1459023910_thumb.jpg

Odesláno

Nejsem odborník na šperky a hodinky a tudíž si nejsem jist, zda se jedná o originál!!! Známý, který se trošku vyzná tvrdí, že se o originál JEDNÁ. Ale já jsem si projížděl informace na internetu a na ciferníku hodinek by měl být nápis SWISS MADE, který na mnou prodávaném kusu není, takže jsem čím dál více přesvědčen, že se jedná o kopii! Z tohoto důvodu byla snížena počáteční cena aukce z 5000kč na polovinu, tedy 2500 kč. Případný kupující by měl počítat s tím, že koupený předmět NEMUSÍ být originál.

Hodinky Omega Seamaster Professional Chronometer 300m/1000ft.

Baterie vybitá a potřeba zásahu zručného hodináře kvůli vyčištění a opravě občas vrzajícího otočného kolečka (kolečko opotřebené i vizuálně - ošoupané nekteré značky).

Bez originálního balení.

...velebnosti zase se mi chce blejt...

Odesláno

Kdyby chtěl někdo komplet balení Seamasterů, má jedinečnou možnost. Tentokrát to není pozůstalost, ale pro změnu dárek z práce. Zřejmě zasloužilý pracovník:

post-36202-0-14983500-1459935903_thumb.jpg

Pánské hodinky OMEGA Seamaster Planet Ocean - dostal jsem je v práci jako dárek a rád je přenechám nejlepší nabídce

http://aukro.cz/hodinky-omega-seamaster-planet-ocean-i6103944232.html

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...