Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Miluju hodinky s fajn příběhem, ze kterého se dozvím něco nového. Třeba, že se Rolexky rodávají přímo na ledovci ve Švýcarsku, a to dokonce za rozumnou cenu za Eura, aby si člověk nemusel vyměňovat CHF...

post-36202-0-63743400-1465987575_thumb.jpg

HODINKY JSOU MÁLO NOŠENÉ.PO MÉM OTCI.ZAKOUPENO VE ŠVÝCARSKU NA LEDOVCI JUNGFRAU ZA 548 EURO.BĚŽNÁ CENA ORIGINÁLU JE 155000 AŽ 170000 KČ.HODINKY MAJÍ ŠROUBOVACÍ KORUNKU JSOU MASIVNÍ,PŘESNĚ JDOUCÍ AUTOMATY.ŘEMÍNEK SNADNO UPRAVITELNÝ NA RUKU.HODINKY JSOU BEZ ŠKRÁBANCŮ.NECHÁVÁM ZA ROZUMNOU CENU.

http://aukro.cz/rolex-oyster-perpetual-milgauss-i6267568449.html

Odesláno

No dyť... Včera jsem si byl koupit cepín a mačky. Provaz "co spolehlivě udrží chlapa" jsem si pořídil už dřív cca půl roku po registraci na Chronomagu. Teď chci ještě absolvovat kurz "Jak vyzrát nad závratěmi aneb cestou na vrchol poznej sám sebe" a jdu do akce. Třeba tam budou mít i nějaké vintážní kousky... Budu referovat...

Odesláno (upraveno)

Prej "pozůstalost po expříteli". Tak to mě rozsekalo:))))

post-36202-0-48051800-1467106049_thumb.jpg

Napodobenina Breitling hodinek Cca 6let stare hodinky. Nosene, ale bez skrabancu. Jedna se o pozustalost po expriteli, takze mi na nic nejsou, jelikoz jsou panske.P&B 50kc.

http://www.sbazar.cz/a.precan/detail/17118959-napodobenina-breitling-hodinek

Upraveno uživatelem malda
Odesláno

Tohle není Aukro ani Bazoš. Reálně se to ke mně dostalo z pozůstalosti prej když mám rád ty hodinky. No není to nádhera?!!! Nalepené ručky chronografu samo bez jakýchkoliv - byť atrap - tlačítek. To už známe. Ale ukazatel rezervy nátahu u quartek a navíc permanentně ukazující na 0? Kdo z vás to má, soudruzi!!!   :clap:  :clap:  :clap:

post-437-0-74710600-1467619726_thumb.jpg

Odesláno

Tak tohle vlákno fakt baví, mě dostává, že když se tolik naprosto očividných faků nabízí, tak je pravděpodobně i spousta lidí kupuje. Ale kdo si k sakru koupí rolexky za 3 tisíce? :D Všichni ví, že je to fake, blbě fungují a jsou ještě v naprostý většině případů hnusný :D Nevim, jestli bejt naštvanej na ty zpropadený prodejce nebo mi má bejt líto těch lidí, co to kupujou

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...