Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na vintedu nějaký čínský zázrak za 10 000. 

https://www.vinted.cz/doplnky/hodinky/19201102-prodam-nove-pouze-2x-nosene-krasne-automaticke-panske-hodinky-popripade-cena-dohodou

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Občas si říkám, že bych chtěla mít takové sebevědomí.  Ani se nesnaží předstírat, že to je fejk-rolex anebo fejk-omega. Zkrátka klenot největší bez výrobce za deset litrů. Možná by slevila i na devět a půl při rychlém jednání. :wallbash:

Odesláno

Není to aukro, ale ebay, není to k zasmání, ale dám to sem.

Hledím, jak na takový inzerát může vůbec někdo přihazovat. Nejlepší je ten popis předmětu :axehead:

Je tam teda všeho všudy 5 přihazujících a nejspíš všechny nebo skoro všechny asi budou volavky.

https://www.ebay.co.uk/itm/Rolex/253391257607?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D49896%26meid%3Db23fa3266904457e9284e42c21dd630a%26pid%3D100005%26rk%3D2%26rkt%3D6%26sd%3D253387154181%26itm%3D253391257607&_trksid=p2047675.c100005.m1851

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Prodávám na Sbazaru své Certiny DS Action Lady

Odkaz vymazán, beru to jako porušení pravidel fóra o prodeji. Dotyčný dostal varování Tikal

A přišel mi email, o který se musím podělit  :clap:

Dobrý den, nechci jako nic říkat, ale tyto úplně samé hodinky jsem viděla u nás ve městě u Vietnamců za 300 kč, takže se vám vaše prodej zřejmě nevydaří. 

Odesláno

A ja byl v Turecku minulý týden. Nechápu, proč platíte za hodinky tolik peněz zbytečně. Tam pěkně Rolexy za pár euro. Na moje TH kouknul jeden a řekl, že má nový model za 50 euro. No nekup to. Lidi, mějte rozum přece a šetřete raději na léky nebo na emigraci.

Odesláno

To je hlídka mravnosti. Nahlásí každou špatnost  :lol2:

Prodávám na Sbazaru své Certiny DS Action Lady

Odkaz vymazán, beru to jako porušení pravidel fóra o prodeji. Dotyčný dostal varování Tikal

A přišel mi email, o který se musím podělit  :clap:

Dobrý den, nechci jako nic říkat, ale tyto úplně samé hodinky jsem viděla u nás ve městě u Vietnamců za 300 kč, takže se vám vaše prodej zřejmě nevydaří. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...