Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Jako, ze nekdo krade dily z pravejch hodinek a z tech skladaji tyhle...a nebo ze krade cely pravy, rozlozej se a udelaj se z nich fejky :lol2: ?

To netuším neptal jsem se ho :D možná ze to tak pochopil když je nakupoval :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je jako za války, když kradli díly z fabriky na šicí stroje, ale vždycky z toho složili jenom kulomet?

;)

Jako, ze nekdo krade dily z pravejch hodinek a z tech skladaji tyhle...a nebo ze krade cely pravy, rozlozej se a udelaj se z nich fejky :lol2: ?

Odkaz ke komentáři

Ale jo, žádný fejk, nic, to máš pravdu, ve skutečnosti to vůbec nemusí být nekvalitní šmejd... jen jsem konzerva a připadá mi, že 1) ševci by měli prodávat obuv a kabelky, 2) ještě jsem neviděla hodinky "birkin" anebo kabelky "rolex", 3) Furla není značka pro pubescentky, to je spíš pro dospělé ženy - tak proč k čertu na vteřinovce ta hvězdička jako z kouzelné hůlky pro zoubkovou vílu? 

Tomuto prispevku nerozumiem.. Fake to niesu, obycajne baterkace sclogom modnej znacky, tych je furaxna trhu.. Armani, MK,..

Odkaz ke komentáři

Hmm ta hvězdička mi trošku evokuje Mont Blanc.. což je také příklad firmy která dělá kde co.. (pera, hodinky, doplňky, peněženky atd). Pero, peněženka, zápisník, to bych od MB bych chtěl ale o hodinky bych teda nestál... 

Odkaz ke komentáři

mozem vediet preco hodinky od MB nie?

no prostě za ty peníze co stojej bych vzal radši opravdu pouze hodinkovou značku. Ano, chápu že MB má určitě kvalitní hodinky a strojky, ale tím jak dělaj i manžetový knoflíčky tak bych je prostě nechtěl. Ale je to samozřejmě čistě pocitový. Určitě nijak nepochybuju o kvalitě MB hodinek.

Odkaz ke komentáři

To děláš dobře, že nepochybuješ. Co bys pak totiž musel říkat na TH a podobně.

Jde o můj čistě subjektivní postoj a názor. Že když už pořádný hodinky, tak jen čistě hodinkářskou značku. Ale kvalitu rozhodně nerozporuju a neřikám se mi i nějaký nelíběj..

Odkaz ke komentáři

Začíná se nám tu rozmáhat takový nový nešvar  :lol2:

Internetové vody se tradičně hemží různými fejky, replikami, AAA+, padělky, 1:1, klony, napodobeninami a kdoví jak ještě jinak vznešeně to dokáží zkušení prodejci "vzácných" a "nesehnatelných" šmuků pojmenovat...  :sick01:

Nově tu máme asi nejvyšší kvalitu padělku pojmenovanou vznešeně REPRIKA  :king:

https://obleceni.bazos.cz/inzerat/100878147/Letecke-hodinek-zn-BREITLINGREPRIKA-Kvalita.php

Toto kouzelné slovíčko je pro lepší zapamatování uvedeno v inzerátu hned několikrát  :blowup:

Odkaz ke komentáři

hlavně ta hrdost je fascinující, Hrdý Majer z Karlových Varů Vám vzkazuje :

" Jsme velmi hrdí, že Vám můžeme nabídnout tento a mnoho dalších krásných skvostů"

Tento způsob je velmi oblíben a má své opodstatnění. ochrana hodnot bez módní újmy. (koupě fejků myslí autor ) no za 5200 korun nekup to a nebudeš mít tu újmu :furious: :raygun: :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...