Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Je to tohle ???

Asi ano. Ještě mi napsal, že jsem asi slepej, když tam ten CHRONOGRAF nevidím! Asi jsem :thumbsup_anim: Ale možná to nejsou ty samé, tyhle možná nejsou originál! Nebo jsou a jen to zapoměl v tom fofru napsat! Radši tentokrát dražit nebudu, nejsem si jistý :lol:

Upraveno uživatelem Pekos
Odesláno
Docela by mě zajímalo, jak se takové negramotné hovado dostane k účtu na aukru a internetu vůbec. To to obsluhuje z terminálu na vyhledávání pracovních míst na úřadě práce ? :gun_bandana:

Jseš ubohej. To co píšeš o tobě vypovídá víc než by jsi možná sám chtěl.

Odesláno

cetl jsi ten uvodni inzerat? napstat do jedne vety "luksus, svicarsko, vytejte..." navic chtel kupujiciho okrast. vedome vydaval fejk za pravy kus

Odesláno
Napsal mi, že to přetahuje na "odklepnuto.cz" . Napsal jsem mu svůj názor na něho a jeho hodinky. Odepsal mi, že ten mail dá dnes na policii. :crying_anim: Asi půjdu sedět! :D

Nehodíš sem ten svůj mail a jeho odpověď ? Dopřej nám trochu škodolibé radosti... jestli tě teda už mezitím nesebrali :lol2:

Odesláno
Nehodíš sem ten svůj mail a jeho odpověď ? Dopřej nám trochu škodolibé radosti... jestli tě teda už mezitím nesebrali :lol2:

Smazal jsem to hned. Ale stejně by to byla nuda.

Odesláno

Co se rozčiluješ, to je tvůj inzerát? Příště to líp nafoť :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
hodinky a jako bonus historka o jejich puvodu :)

http://www.aukro.cz/item526221992_hodinky_...u_o_puvodu.html

pro ty, co to nestihnou, tady je ona "skvela" historka: "Když nás osvobozovali ruská vojska sebrali dědovi hodinky a aby mu to nebylo líto že o ně přišel dali mu tyto.. "

No - přiznám se, že mě ten inzerát pobavil natolik, že jsem nakonec přihodil. B)

Stav asi lépe popíšou fotky, akorát podotýkám, že strojek je plně funkční (když pominu volné uložení v pouzdře díky kterému se v určité poloze setrvačka dotýká pouzdra a chuchvalce prachu uvnitř strojku) a pouzdro velice pěkně lícuje.

post-2711-1233271277.jpg

post-2711-1233271314.jpg

post-2711-1233271682.jpg

post-2711-1233271357.jpg

post-2711-1233271394.jpg

Je docela pravděpodobné, že z nich budou zajímavé hodinky (je to můj cíl) - příběh už teď mají velice zajímavý B)

edit: chybějící fotka

Upraveno uživatelem 1Lachtan
Návštěvník Kamil
Odesláno
....Sbírkový kousek,stav viz.foto. :sick01:

edit: dýnko - bez komentáře....

Dýnko by mohlo být v pořádku, bylo jich pár do normálních obchodů.

Je to ale skládačka! Vteřinovka tam nemá co dělat a vnitřní kroužek je taky úplně jiný.:(

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak ani to dýnko asi nebude v pořádku. V přímém porovnání s originálem vypadá trochu jinak. Nápis mé jiný font písma a zřejmě je dodatečně vytvořený laserem.

post-147-1233307601.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak ještě jedna srovnávací fotka, když už jsem ty svoje vyndal.:)

post-147-1233308846.jpg

Návštěvník tolja
Odesláno
Tak ani to dýnko asi nebude v pořádku. V přímém porovnání s originálem vypadá trochu jinak. Nápis mé jiný font písma a zřejmě je dodatečně vytvořený laserem.

Je to vyšší level skládačky. Předpokládám, že tvoje fotky tvého dýnka stály modelem. Cigi měl pravdu, že můžeme v nejbližší době čekat na Aukru Spartaky se signovaným natahovacím kolem, když dal Luk na Chronomag jeho fotku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...