Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Jacob je z Prahy a pár těch, kteří jeho aukci zpochybňují, rovněž.

Pánové, zaskočte společně do Pařížské a až se ukáže, že Jacob prodává originál, tak za něj zatáhněte večeři v podniku, který si sám určí, pokud na to máte koule.

Já sice nepoznám, zda je to originál, či nikoliv, ale porovnávat prodejní fotku průměrné kvality s katalogovou fotografií, je pěkná ptákovina.

A k tomu prudce inteligentnímu dotazu, proč je vyvolávací cena tak nízká, doporučuji mrknout na Ebay. Na částce jedno EURO začínají i hodinky za statisíce. Proč? Třeba proto, že pak přihodí hromada lidí a psychologicky to působí tak, že je o hodinky velký zájem.

A třeba i proto, že částka za uveřejnění aukce je pak nižší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, zaskočte společně do Pařížské a až se ukáže, že Jacob prodává originál, tak za něj zatáhněte večeři v podniku, který si sám určí, pokud na to máte koule.

Já sice nepoznám, zda je to originál, či nikoliv, ale porovnávat prodejní fotku průměrné kvality s katalogovou fotografií, je pěkná ptákovina.

A k tomu prudce inteligentnímu dotazu, proč je vyvolávací cena tak nízká, doporučuji mrknout na Ebay. Na částce jedno EURO začínají i hodinky za statisíce. Proč? Třeba proto, že pak přihodí hromada lidí a psychologicky to působí tak, že je o hodinky velký zájem.

Docela by mě pak zajímal výsledek. Snad se sem dostane

Odkaz ke komentáři

...

Osobně bych nebyl proti ...

Jak jsem již zmínil v předcházejícím příspěvku, model DATE mám doma a tak mohu porovnat detaily. Ten ciferník je markantním důkazem, co více je třeba k zpochybnění autentičnosti?! Snad už jen dodatečně nafocené sériové číslo! Použitý font číslic je dalším důkazem ...

Tento model se dělá 2 roky, tedy žádná legenda o různých vylepšeních či obměnách výrobce na ciferníku a pouzdru.

Jak jsem již uvedl dříve, jsem přesvědčen, že se jedná o fejk a to velmi, velmi zdařilej.

Dávám tomu tak 2 roky a A+ (nebo jak se značej) fejky budou k nerozeznání od originálu ... :crying_anim02: Osadit ETU jiným můstke s kotvou, dozdobit a vyrýt logo tam kde má být nebude také problém.

post-2273-1234216267.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Ale to on přeci nechtěl, jak sám píše ( miliony příhozů) prudce inteligentní Gale

edit: #1540

Upraveno uživatelem milosklikar
Odkaz ke komentáři

Nigu vis ze z Prahy nejsem, jinak bych tuto vyzvu prijal.

porovnávat prodejní fotku průměrné kvality s katalogovou fotografií, je pěkná ptákovina.

Dal jsem si tu praci a nasel "zivou fotku" a jak rikam, soudim jen z toho co vidim, pokud je mi znamo, tak obchody aukru probihaji predevsim na zaklade fotek.

3210.51.jpg

Odkaz ke komentáři

Musím říci, že v mém případě probíhají obchody na Aukru na základě pomatení smyslů...

V tomto knkrétním případě se také přikláním k podezření z fejkovitosti. Konec konců není problém zajít k autorizovanému dealerovi a ten řekne veta.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě počítám s tím, že výherce aukce bude požadovat ověření pravosti hodinek. Vidím to na Dušáka, nebo podobné hodinářství, žádný podnik na vsi, aby pak někdo nezpochybňoval objektivnost ověření. Všechny Vás budu samozřejmě informovat, pokud s tím bude kupující souhlasit.

Odkaz ke komentáři

Tak vazeni, ty omegy na aukru jsou fejky, jsem schopen to dokazat, aniz bych je videl.

Jacobe, na tvem miste bych to rychle z toho aukra stahnul.

Z tech omeg se stava detektivka.

Jestli jsou to fejky, neni o cem debatovat - nahlas to aukru, prodejce dostane trestny bod a aukce bude zrusena.

A jen pro zvyseni napeti - bude nasledovat konfrontace vsech podezrelych v honosne zarizenem salonku s krbem, kde budes odtajnovat, kdo, jak a proc vrazdu spachal? :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Tak vazeni, ty omegy na aukru jsou fejky, jsem schopen to dokazat, aniz bych je videl.

Jacobe, na tvem miste bych to rychle z toho aukra stahnul (stale verim, ze se jedna pouze o tvou naivitu).

SZ, mám také pár věcí, proč bych si mohl myslet, že jsou originál.

Upraveno uživatelem jacob
Odkaz ke komentáři

Pánové, trochu chování k jacobovi... Připadá mi, jak by zavraždil člověka... :)

Jsem laik, nevím, ale pokud BY MĚLY vyryté číslo, není problém napsát mail do Omegy, zda to sedí, nebo se pletu???

Díky za odpověď

Teď to řešíme s Bakerem přes SZ, nechci tady psát jednotlivé body, po vyřešení napíšu sem do vlákna.

Odkaz ke komentáři

jacob: Doufám, že to dobře dopadne, nelíbí se mi, jak se do Tebe všichni obouvaj...

Edit:Nicméně, jak na to číslo koukám, vypadá to skutečně vyroto jinak než to bývá zvykem.

Skutečně není nic snazšího než napsat do Omegy , si myslím...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři

jacob: Doufám, že to dobře dopadne, nelíbí se mi, jak se do Tebe všichni obouvaj...

Edit:Nicméně, jak na to číslo koukám, vypadá to skutečně vyroto jinak než to bývá zvykem.

Skutečně není nic snazšího než napsat do Omegy , si myslím...

cislo nic neresi. muze byt okopirovane. v omeze ti reknou, ze tohle cislo plati.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...