Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tak si porovnej. :crying_anim:

Mírně odlišný vzhled subdialů. No a?

Breitling či Omega také změní vzhled vteřinovky a podobně. Co je na tom divného?

Já netvrdím, že to na Aukru je originál, ale nabyl jsem dojmu, že to řadíte mezi fake jen proto, že jste IWC pilotky v quartzu ještě neviděli.

Prodejce má krabici a doklady a nabízí prohlídku u hodináře. Tak co na tom řešíte?

Vydražím, osobně přijedu, zajdeme k hodináři a buď zaplatím, nebo nezaplatím. Já prostě v té aukci problém nevidím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo. Netvrdím že jsou falešný. Ale můžou. Ale ta nabídka prodávájící je férová.

Já osobně se přikláním na stranu Originálu. Nejsem sice odborník na IWC, ale jako "fejky" mi nepřipadají...... :whistling:

Odkaz ke komentáři

Já osobně se přikláním na stranu Originálu. Nejsem sice odborník na IWC, ale jako "fejky" mi nepřipadají...... :whistling:

Já neříkám tak ani tak, z fotky to poznat nejde. Jen je mi divná ta krabička, ta vypadá hůř než od číňanů. A navíc, pokaždé, když někdo prodává věc u které záleží na vzhledu a postuje fotky, ze kterých není nic poznat, tak zbystřím. Hejlů je všude hromada.

Odkaz ke komentáři

tak tohle mne trochu nasralo...panáček si "půjčil" mou recenzi.....:(

http://www.aukro.cz/item572476693_timex_humvee.html

Jj smutne, jednou jsem vypracoval docela pracne elaborat na jeden notebook a taky to ode me obslehli :) Kdyby alespon pozmenili slova nebo neco, ale bylo to do pismene uplne stejne. :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

Jj smutne, jednou jsem vypracoval docela pracne elaborat na jeden notebook a taky to ode me obslehli :) Kdyby alespon pozmenili slova nebo neco, ale bylo to do pismene uplne stejne. :gun_bandana:

aspoň si vyzkouším program Aukra "na ochranu duševního vlastnictví".......:) Už jsem jim napsal.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...