Baker Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Jeste, ze ti cinani porad neumi ty datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Jeste, ze ti cinani porad neumi ty datumovky. jeste ze tam cabajka ma tu posledni fotku z Omega promo, aspon si clovek muze na jedne strance porovnat originaly s fejkama.... a neumej toho vic, luminiscencni vlozka v lunete je desna a gravirovani na dynku chybi uplne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HROCH Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Tohle uz je vazne na rozbiti drzky. to jak je na tom dynku napsano "RECORD CHRONOMETER" asi znamena ze ten strojek je nejrychlejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ballmy Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Jedná se o automaty: Žádné šmejdy, se strojkem Quartz na baterii. http://www.aukro.cz/item637739016_orkina_l...moc_25_000.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Jedná se o automaty: Žádné šmejdy, se strojkem Quartz na baterii. http://www.aukro.cz/item637739016_orkina_l...moc_25_000.html nejlepší je právně nepostihnutelný a v podstatě pravdivý nápis "swiss design" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 http://aukro.cz/item637332660_panske_naram...ne_cartier.html krave z pysku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krkoška Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Jedná se o automaty: Žádné šmejdy, se strojkem Quartz na baterii. http://www.aukro.cz/item637739016_orkina_l...moc_25_000.html Ja kdyz něco takoveho vidim, tak se mi chce vopravdu brečet...Takový zvěrstvo, jak si to ta k*rva muze vubec dovolit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Jedná se o automaty: Žádné šmejdy, se strojkem Quartz na baterii. http://www.aukro.cz/item637739016_orkina_l...moc_25_000.html Nevim jak vy, ale já si taky kupuju pro sebe vždycky dvoje stejný hodinky u kterých pak zjistim, že mi jsou moc velký a musim je prodat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Že je Valjoux 7750 dobrý kalibr jsem věděl, ale že je až takhle dobrý o tom jsem neměl ani tucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Že je Valjoux 7750 dobrý kalibr jsem věděl, ale že je až takhle dobrý o tom jsem neměl ani tucha. Cim vic budiku, tim vic BMW, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2009 Že je Valjoux 7750 dobrý kalibr jsem věděl, ale že je až takhle dobrý o tom jsem neměl ani tucha. Aspoň, že to má sklíčko z leštěného safíru, kartáčovaný by byl k vzteku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Tohle uz je vazne na rozbiti drzky. V čem je bota? Nevyznám se... Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 V čem je bota? Nevyznám se... Díky poslední fotografie je fake jak Brno (Brňáci laskavě prominou:)) provedení hnus, datumovka BÍLÁ atp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 V čem je bota? Nevyznám se... Díky Bota je v tom, že jsou to fejky a ještě za ně chce takovej ranec... Z šesti fotek u aukce je první stáhlá z netu, ostatní 4 s prodávaným "typem" nesouvisí a na poslední "fotoskládačce" už má ty svoje nádhery. Originály neukazují "ukazatelé dnů v týdnu, ukazatelé 24 hodinového časového režimu , ukazatel mesícu v roce", navíc subciferník na 6 má být menší. Dalo by se tam zřejmě najít víc věcí, ale tohle je na první pohled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 (upraveno) poslední fotografie je fake jak Brno (Brňáci laskavě prominou:)) provedení hnus, datumovka BÍLÁ atp.. Překrásné nejdražší hodinky na světě od asijských kolegů...Ten chronograf je opravdu pro Bonda, ukazatele 7dní v týdnu a 24hodinový cyklus:)) To potřebuje správný agent v asii... Zastřelit lumpa..Pak lidi, co tomu nerozumí, koupí takový šunt, který ani není v produkci Omega a lakujou se..) Bota je v tom, že jsou to fejky a ještě za ně chce takovej ranec... Z šesti fotek u aukce je první stáhlá z netu, ostatní 4 s prodávaným "typem" nesouvisí a na poslední "fotoskládačce" už má ty svoje nádhery. Originály neukazují "ukazatelé dnů v týdnu, ukazatelé 24 hodinového časového režimu , ukazatel mesícu v roce", navíc subciferník na 6 má být menší. Dalo by se tam zřejmě najít víc věcí, ale tohle je na první pohled. Už i ta první je FAKEEEE... Upraveno 22. května 2009 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Už i ta první je FAKEEEE... Jak jsem viděl, že je první stáhlá z netu, tak jsem na ni nekoukal - že si aspoň jednu nedal originál... Psal jsem "ověření aukce", určitě ne sám, ale Aukro na to poslední dobou kašle a pouští to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pindero Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 To je hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 Psal jsem "ověření aukce", určitě ne sám, ale Aukro na to poslední dobou kašle a pouští to... Taky jsem psal, dokonce nekolikrat a nic. Fakt by to chtelo koupit a dat pak dotycnemu za vyucenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 total OT: vím že to s časomírou nemá nic společného, ale toto mne dnes dostalo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2009 total OT: vím že to s časomírou nemá nic společného, ale toto mne dnes dostalo..... Tak tohle mě fakt dostalo. Tenhle prodejce by zasloužil zvláštní cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se