Horhe Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Né že bych chtěl v nejbližší době něco kupovat, jen bych si rád rozšířil obzory. Zkuste sem hodit hodinky o kterých si myslíte, že jsou "univerzální". V mém případě to znamená k maskáčům, k džínám, ke košili s kravatou. Nebudeme se omezovat cenou. Pouze omezíme průměr max na 42mm, ciferník černý, luminiscence nutná, tah kovový, swiss nebo german made. Jo a žádné římské číslice.Co vás napadne v tomto stylu?
gougy Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 U moonwatchů mi k naprosté univerzálnosti chybí vodotěsnost a datum Co Aldovo Damasko? Čistý design a vydrží dost.
Chorche Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Zcela jednoznačně toto: ....a Submarinery Upraveno 9. července 2011 uživatelem Chorche
Gilius Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale Rolex - a Seiko Alpinist (někde se tu potuluje bezva "plakát", ale nemohu jej najít) + (napadají mne i další, ale tam bych asi nedodržel těch 42 mm a o quartzu asi moc slyšet nechceš). EDIT - už jsem ho našel
honza71 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Pokud jsi schopen odpustit jim 0,5mm nad míru , tak tyhle: P.S. Voni Japončíci po tom zemětřasu přesunuli výrobu do Němec nebo Švajcu? Upraveno 9. července 2011 uživatelem honza71
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 14:45, 'gougy' napsal: U moonwatchů mi k naprosté univerzálnosti chybí vodotěsnost a datum Co Aldovo Damasko? Čistý design a vydrží dost. S těma moonwatchema máš úplnou pravdu, naštěstí se speedmasterů dělá víc, když bych koupil omegu, tak jedině s průhledem, safírem a daydatem. V 9. 7. 2011 v 14:47, 'Gilius' napsal: Nikdy bych nevěřil, že to napíšu, ale Rolex - a Seiko Alpinist (někde se tu potuluje bezva "plakát", ale nemohu jej najít) + (napadají mne i další, ale tam bych asi nedodržel těch 42 mm a o quartzu asi moc slyšet nechceš). EDIT - už jsem ho našel Rolex jasně, k těm se jednou taky dopracuju. Alpinisty jsou supr, ale dva japonce doma nechci. Samurai forever. A máš pravdu, quartz nezájem
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 14:54, 'honza71' napsal: Pokud jsi schopen odpustit jim 0,5mm nad míru , tak tyhle: P.S. Voni Japončíci po tom zemětřasu přesunuli výrobu do Němec nebo Švajcu? Těm bych odpustil cokoliv, ale přišlo by mi blbý je nosit, když mi chyběj ty tři písmenka před jménem
honza71 Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 15:04, 'Horhe' napsal: Těm bych odpustil cokoliv, ale přišlo by mi blbý je nosit, když mi chyběj ty tři písmenka před jménem Ale jdi. A Rolex bys nosil, když nejsi princezna ?
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 15:10, 'honza71' napsal: Ale jdi. A Rolex bys nosil, když nejsi princezna ? To je fakt, to bych ani ty samuraje na pazouru nemohl vzít. Sice jsem teda psal, že to nebudeme omezovat cenou, ale rád bych viděl i nějaké modely od 20-40k
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Co vy na starý a nový Multiforty? Škoda je, že na obou chybí AR. Jak vůbec vnímáte Mido? Upraveno 9. července 2011 uživatelem Horhe
legacy Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) Zdar bejku ,já mám už jasno a vše co píšeš snad taky splňují! Upraveno 9. července 2011 uživatelem legacy
ricous Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 (upraveno) To je jasný, který to jsou - James dokázal jejich univerzálnost... EDIT: Černej cifr... Upraveno 9. července 2011 uživatelem ricous
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 15:50, 'legacy' napsal: Zdar bejku ,já mám už jasno a vše co píšeš snad taky splňují! Já vim, pro tebe ideál. Já se nechci vopičit V 9. 7. 2011 v 15:56, 'Alda' napsal: Tak u mě je univerzál všech univerzálů tohle Asi jsem divnej, ale i na moji chcípáckou ruku mi příjdou malý. V 9. 7. 2011 v 15:56, 'ricous' napsal: To je jasný, který to jsou - James dokázal jejich univerzálnost... EDIT: Černej cifr... PO jsou parádní, k těm nemám žádnou výhradu. Ještě žeru Aqua Terra. Ty bondovky maj takovej (nezlobte se na mě) homokládní tah.
gas Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 15:56, 'Alda' napsal: Tak u mě je univerzál všech univerzálů tohle ty vole mě povezou, ty jsi fakt napsal rolex ... jdeš asi do sebe
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Jen tak mimochodem, jde mi o to přidat si nějaký schůdky na cestě k tomuto:
fcmasakr Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Horhe: Při přečtení názvu vlákna mě napadly právě tyto Zenithy. Dovedu si je představit k čemukoliv. V podstatě jsem na tom trochu jako ty: pátrám po něčem, co by mě zbavilo chuti na Zenithy a nové Multiforty od Mida se docela blíží ...
Návštěvník ?po Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 no jo Horhe vono je to těžký, takový univerzální hodinky že jo ? - pokud klátíš stromy na Sněžce , tak něco vod Casio a pokud klátíš sekretářky v ČEZu, tak asi ten rolex - teda pokud hledáš hodinky, který chceš nosit *jinak univerzální hodinky neexistujou a to vý každej gdo tu je tejden :-)
Horhe Odesláno 9. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2011 V 9. 7. 2011 v 17:47, '?po' napsal: *jinak univerzální hodinky neexistujou a to vý každej gdo tu je tejden :-) To já přeci vím. Docela konkrétně jsem specifikoval, co si pod univerzálama představuju. Samozřejmě jedná se o hodinky pouze na nošení a parádu, nikoliv na sport a tvrdou práci. Na to je přeci Humvee. V poslední době zjišťuju, že pokud člověk neni sběratel, tak jsou patery hodinky blbost.
bandicoot Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Vono vlastně totiž nic echt univerzálního neexistuje. Hodinky, nůž, ženská, práce, auto, bydlení...To je prostě sci-fi na úrovni Amarounů.
BrotHell Odesláno 9. července 2011 Nahlásit Odesláno 9. července 2011 Přikláním se k PO podle me jsou parádní...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se