obchodnik-o3 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 snow +1,tieto su este lepsie
Horhe Odesláno 16. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2011 (upraveno) Děkuji všem za tipy, obzory mám rozšířené dostatečně. (Mezistupeň je vybrán)Jelikož z toho vzniklo docela hezké vlákno, nebudu to zamykat a klidně dávejte tipy dál, třeba to bude nápomocné někomu dalšímu. Upraveno 16. července 2011 uživatelem Horhe
honza71 Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 V 16. 7. 2011 v 6:24, 'Horhe' napsal: Děkuji všem za tipy, obzory mám rozšířené dostatečně. (Mezistupeň je vybrán) Jelikož z toho vzniklo docela hezké vlákno, nebudu to zamykat a klidně dávejte tipy dál, třeba to bude nápomocné někomu dalšímu. Tak nenapínej a napiš pls, co je ten vybraný mezistupeň.
Potkan Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 V 16. 7. 2011 v 6:24, 'Horhe' napsal: Děkuji všem za tipy, obzory mám rozšířené dostatečně. (Mezistupeň je vybrán) Jelikož z toho vzniklo docela hezké vlákno, nebudu to zamykat a klidně dávejte tipy dál, třeba to bude nápomocné někomu dalšímu. Tak ja jeste s dovolenim prihodim Raymondy v cernem provedeni a sede, ktere jsou pro me o 300% pritazlivejsi, ale nemaji vterinovku. A ohledne Brejtli, tak tam jedine Transocean. Presahuje o 1 mm zadani (43 mm), ale jsou univerzalni az az.
vrcan Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Hmmm... transocean by som z Beciek nevybral ako univerzaly! Jednoznacne chronomaty alebo colty! Alebooo... aerospace, ale to sme pri quartzoch. transocean su dost take netypicke na breitling, zrejme bol tlak od zakaznikov na klasicky vyzerajuce hodinky s decentnou lunetou a cifernikom... skor mi ale pasuju do rady navitimer a su skor k obleku, ako na plaz (na rozdiel od chronomatov, avengerov, coltov... ) inak, je tu vlakno v duchu "becka k obleku" a ja osobne som urcite za, ani brutalne seawolfy na kove alebo kozi podla mna hanbu v obleku neurobia...
Potkan Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 To, že jsou Transocean na B netypické, jim jenom přidává. A když si přečteš zadání v prvním příspěvku, zjistíš, že o plavkách tam nebyla řeč. Podle mě jsou to nejuniverzálnější Béčka dle zadání. A seawolfy k obleku bych si dvakrát rozmyslel. Ale proti gustu...
vrcan Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 no hej, seawolfy su uz trosku na hrane k obleku, suhlas ale... steelfish, alebo colt... absolutne v pohode... a univerzalnejsie (aj na sport) ako transocean
Horhe Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Trošku opráším tohle vlákno. Včera večer jsem narazil na tyhle krasavce. Nečekal bych, že mě u Ball něco až tak moc zaujme. Akorát v tomto provedení s COSC se cenovka pohybuje kolem 2600 USD, což už mi příjde trošku moc.
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Velmi pěkné, na Ball úhledné. Edit - cena je pecka :-( Upraveno 7. září 2011 uživatelem Snow
Horhe Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Faktem je, že to je půlka toho, co stojí nová Aqua Terra. Ikdyž Omega má inhouse..
Horhe Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Ještě přidám levnější variantu Ball, cenovka cca 1400 USD
Návštěvník Snow Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 V 7. 9. 2011 v 4:35, 'Horhe' napsal: Faktem je, že to je půlka toho, co stojí nová Aqua Terra. Ikdyž Omega má inhouse.. Pravda. 2600$ nebo hypotetických 5200$ je diametrální rozdíl. Naskýtá se otázka, jestli Omegy nabídnou o tolik větší porci hodinkářského kumštu. Dovolím si říct, že ano, 2600$ za ETU byť v chronometru bych nedal. V 7. 9. 2011 v 4:36, 'Horhe' napsal: Ještě přidám levnější variantu Ball, cenovka cca 1400 USD Kdepak, nemají glanc.
Horhe Odesláno 7. září 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2011 V 7. 9. 2011 v 4:59, 'Snow' napsal: Kdepak, nemají glanc. To je pravda, ve dne nuda. V noci to bude o fous lepší.
Specta Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Já přidám ještě tyto, něčím mě prostě zaujaly ...Zdroj: www.achimede-uhren.de
Norrona Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 Ty Archimede Outdoor jsou bezva. Jako univerzalni hodinky se zdaji perfekni.
tm80 Odesláno 7. září 2011 Nahlásit Odesláno 7. září 2011 (upraveno) Moje TOP. Kdyby tak jednou.... http://www.glashuette-original.com/ Upraveno 7. září 2011 uživatelem tm80
Olda335 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Odesláno 22. října 2011 V 12. 7. 2011 v 8:01, 'thesis' napsal: Bohužel máš v zadání černý číselník a navíc jsou Frederique Constant přerostlé o 1mm nicméně jako předstupeň k Zenithům dobré, ne ? Ahoj. Nemohl bys na ně vložit i nějaký odkaz - na stránkách Frederique Constant je nemůžu najít :-(
FilipG Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 V 10. 7. 2011 v 20:25, 'Princ Milis' napsal: Ehm, trochu sem to pos/ral, sem si vlastne nevzpomnel, ze Seiko 6 nosi i moje dcera, hehe. Takze to uz jsou dve... Hele, já i moje manzelka obcas nosime Seika 5. Tak to už jsme 4!
FilipG Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2011 Jinak ale pro mě jsou univerzály MontBlanc TimeWalker GMT. Dokonce před několika lety vyhrály nějakou soutěž o novinářské hodinky roku právě díky univerzalitě.
Quido Morava Odesláno 8. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2011 V 9. 7. 2011 v 16:14, 'Horhe' napsal: Já vim, pro tebe ideál. Já se nechci vopičit Asi jsem divnej, ale i na moji chcípáckou ruku mi příjdou malý. PO jsou parádní, k těm nemám žádnou výhradu. Ještě žeru Aqua Terra. Ty bondovky maj takovej (nezlobte se na mě) homokládní tah. tyhle opravdu můžu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se