Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadají dost zachovale, až na pár rejpanců, ale 1000 Kč ? Zas tak vzácnej mi tenhle model nepřijde. Ale jak je zde už napsáno, cena opravdu závisí na tom kolik lidí po nich bude toužit.

Odesláno

Uvidime, za kolik pujdou a par rypancu tam sice je, to ano ;). Mam jeste par kousku v peknem stavu a nekde to asi soupnu. Chtel jsem to dat tady, ale tech prispevku mam jeste malo :D. Budu muset asi trochu zapracovat.

Odesláno

Prave, ze uz jsem davno zmagorovatel :D. Musim protridit svuj vetes koutek a prodat par hodinek. Trochu se mi to tady hromadi a nevim, co driv a predevsim me naklady za nakup hodinek prevysuji muj mesicni prijem :D. Takze to protridim a pak hura na dalsi nakupy ;)

Odesláno

nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost.

Odesláno

nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost.

:clap: :clap: :clap:
Odesláno

:notworthy: :notworthy:
Odesláno

Tomu říkám velké hodinkové srdce :D :D

Odesláno

Super filozofie! A navíc moc je relativní pojem....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...