valentino30 Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Prosim o pribliznou cenu techto pozlacenych primek. Jsou nenosene, funkcni s cal.50 (cista padesatka). Predem dekuji
Bert Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 1000,- a něco navíc. To navíc záleží na momentálním rozpoložení kupujících.
kutilprim Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 Vypadají dost zachovale, až na pár rejpanců, ale 1000 Kč ? Zas tak vzácnej mi tenhle model nepřijde. Ale jak je zde už napsáno, cena opravdu závisí na tom kolik lidí po nich bude toužit.
Kristian.nov Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Odesláno 14. července 2011 U Primek je vždy cena pohyblivá, dovedu si představit, že se na Aukru neprodají víc jak za 500,- , ale když se u konce aukce sejdou dva dobří kupci, může cena skočit i na 1500,-
valentino30 Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Uvidime, za kolik pujdou a par rypancu tam sice je, to ano . Mam jeste par kousku v peknem stavu a nekde to asi soupnu. Chtel jsem to dat tady, ale tech prispevku mam jeste malo . Budu muset asi trochu zapracovat.
Jezevcik2 Odesláno 15. července 2011 Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Zvaž ten prodej,abys je pak někde nehonil nazpět,až patřičně zmagorovatíš.
valentino30 Odesláno 15. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2011 Prave, ze uz jsem davno zmagorovatel . Musim protridit svuj vetes koutek a prodat par hodinek. Trochu se mi to tady hromadi a nevim, co driv a predevsim me naklady za nakup hodinek prevysuji muj mesicni prijem . Takze to protridim a pak hura na dalsi nakupy
mischa Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost.
Nodus Odesláno 16. července 2011 Nahlásit Odesláno 16. července 2011 nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost.
valentino30 Odesláno 17. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2011 Prave ze na penzijko s.....a rodina neni:D. Takze to v podstate cpu vse do tech hodinek a budu muset projevit zbabelost . Vim, myslite to dobre, ale aspon udelam nekomu z Vas(krecku) radost
Honza.manta Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost.
stanik73 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Odesláno 17. července 2011 nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost. Tomu říkám velké hodinkové srdce :D
pevo Odesláno 18. července 2011 Nahlásit Odesláno 18. července 2011 nic neprotřiďuj. Vykašli se na penzijní pojištění a místo toho nakupuj hodinky do beden. Takže nic neprodávej, zhodnocení je výrazně vyšší. Naopak, křečkuj stejně, jako já a stovky jiných. Prodávat hodinky jen proto, že jich mám moc a rodina hladoví, je zbabělost. Super filozofie! A navíc moc je relativní pojem....
mydlinkaTM Odesláno 20. července 2011 Nahlásit Odesláno 20. července 2011 Jé ty měl děda, bohužel ale v nesrovatelně horším stavu Prosim o pribliznou cenu techto pozlacenych primek. Jsou nenosene, funkcni s cal.50 (cista padesatka). Predem dekuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se