obchodnik-o3 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 hlavne na co kladies doraz,je toho vela
lukin_ova Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 No když pomimu hodinky, tak určitě doporučuji Versaille. Paříž je nádherné město s nesmírným a nenapodobitelným charisma. To se musí zažít. Problém je, že je tohle všechno profláklé a u hlavních památek a atrakcí bývá trochu těsno ... Jestli chceš radu, tak to chce si přivstat a všechny předběhnout ...
obchodnik-o3 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 (upraveno) http://zbozi.vybereme.cz/r/pariz-spolecnik-cestovatele ja som pouzil toto,asi najlepsi na trhu asi najlepsi sprievodca na trhu Upraveno 23. července 2011 uživatelem obchodnik-o3
funf5 Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Chtěl bych vidět Paříž a nedostat se za mříž... Je to jedno z mála hlavních měst Evropy, kde jsem nikdy nebyl a také se rád přiučím.
Slim_brno Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 Až si projdeš všechny povinné turistické atrakce, budeš se nudit a bude pěkný počasí, zkus si zajet metrem na stanici "Stalingrad" a projdi se podél kanálu k Technickému muzeu (poznáš ho mimo jiné podle toho, že je před ním zaparkovaná ponorka --http://cs.wikipedia.org/wiki/Parc_de_la_Villette). Je to pěkná procházka a La Villete mě od mých osmi let, kdy jsem tam byl poprvé, nepřestává fascinovat :-)
instant Odesláno 23. července 2011 Nahlásit Odesláno 23. července 2011 www.seikocenter.fr treba skusit aj ked ta seiko nahodou neberie
azeppelin Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 (upraveno) Já bych doporučil, kromě turisticky profláknutých atrakcí, architekturu Le Corbusiera. Cíleně jsem po jeho architektuře jezdil a i něco nafotil. Kdyby jsi měl zájem tak mám někde i info k lokacím. La Defanse. Rodinuv ateliér atd. Upraveno 24. července 2011 uživatelem azeppelin
JiříR Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Já ti doporučím toto! Ale to by jsi musel být nadšenec z letectví. Nebo si projít Concordama a taky něco málo z hodinek tam je:
Gilius Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 pouze jsem si dovolil přesunout, omluva za OT.
Matthew Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 pouze jsem si dovolil přesunout, omluva za OT. já se omlouám... dal jsem to do všeobecný protože jsem se těšil na tipy k hodinkám ale tyhle nápady taky beru... a co třeba nějakej kvalitní bleší trh kde se budu moct prohrabat horama "originál" Rolexek ? nebo dobrej bazar atd? kdyby to šlo tak bych rád odjel s hodinkama 1
azeppelin Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Procházel jsem bleší trhy v Paříži a hodinek jsem tam moc nenašel. Je tam jeden dost gigantický blešák o víkendech jen myslím, kdy se na staré železnici přes několik ulic táhnou dvojstupně stánky se vším možným. Pak je blešák naproti jednomu Ibisu atd. Ale všeho všudy jsem tam viděl akorát omega dynamic namaděru, které se mi někdo snažil prodat za 80E. Většinou tam mají hodně bibliofilii apod, ale to je zase z 90% francouzsky.
Matthew Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Procházel jsem bleší trhy v Paříži a hodinek jsem tam moc nenašel. Je tam jeden dost gigantický blešák o víkendech jen myslím, kdy se na staré železnici přes několik ulic táhnou dvojstupně stánky se vším možným. Pak je blešák naproti jednomu Ibisu atd. Ale všeho všudy jsem tam viděl akorát omega dynamic namaděru, které se mi někdo snažil prodat za 80E. Většinou tam mají hodně bibliofilii apod, ale to je zase z 90% francouzsky. takže s hodinkama tam nic nedoporučuješ? kvůli veteši tam nejedu, nikdy jsem v Paříži nebyl tak chci hlavně poznat město, ale kdyby tam bylo něco zajímavýho tak neodolám... 1
azeppelin Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Přímo s hodinkama jsem na nic nenarazil. V Louvre jsou tak dvě malé vitrínky s hodinkama. Nepřipadlo mi to nijak hodinkově pozitivní město. Ty blešáky jsem chtěl právě kvůli hodinkám prolézat. Ae i když všeobecně dotáhnu domů kdejakou veteš a starožitnosti, tak mne ty stánky zklamaly. Převážně to bylo jak polská tržnice... kožené bundy, ponožky, ručníky atd. Pár stánk se starožitnostma tam bylo, ale nic moc. Uvažoval jsem jen o dvou a oboje dvoje byly za těžce přemrštěnou cenu (omega dynamic 70.léta a kapesní omega art deco). Byl jsem zklamaný, koupil si mandle v cukru a šel zase. Ale myslím ze na St. Germain jsou nějaké značkové obchody s hodinkama. Já tam byl u Hermese jen a hledal jsem v latinské čtvrti kde se najím. Toho zkus využít. Dá se tm v restauracích poměrně levně a dobře najíst narozdíl od zbytku města.
Viktor Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 Zajdi do obchoďáku PRINTEMPS, za pěknýho počasí vyjeď na střechu, je tam krásná vyhlídka na Paříž a pak zajdi do hodinkovýho patra, jsou tam všechny známý značky, na prohlížení fajn, ale ceny nic moc.
Hellé Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 No uz na letisku maju nastenne hodiny Rolex.. v Parizi sa vykasli na hodinky a uzi si mesto
honza71 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 (upraveno) Dost hodinek nové i vintage najdeš na Rue du Bac a pak taky na Place Vendome, nové na Avenue des Champs-Elysées a Boulevard Saint-Germain a samozřejmě na spoustě jiných míst. Super krámek s Perrelet a Eterna je např. XP - Joaillier Xavier Penichot,9, Rue du Marché Saint Honoré kousek od Louvre. V té ulici je myslím min. ještě jeden pěkný hodinkový obchůdek. Ale pokud tam jedeš v srpnu, tak se Ti snadno může stát, že spousta především těch malých obchodů a antiků bude zavřená. Srpen je hlavní dovolenkový měsíc ve Francii a Paříž se "vylidní" včetně drobných obchodníků a najdeš je na plážích. Hlavně tam nejezdi s pocitem, že musíš stihnout všechno. To by tě mohlo taky j.bnout. Paříž není město na jednu návštěvu. Tam se člověk musí vracet. Takže pomalu, užívat si a nasávat atmosféru. Upraveno 24. července 2011 uživatelem honza71
Matthew Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 jinak jedu tam se Student Agency a bydlet budu na Porte de Montmartre... nevíte někdo jak to tam funguje s hromadnou dopravou? ideálně bych chtěl jízdenku na 4 dny na všechno... Zajdi do obchoďáku PRINTEMPS, za pěknýho počasí vyjeď na střechu, je tam krásná vyhlídka na Paříž a pak zajdi do hodinkovýho patra, jsou tam všechny známý značky, na prohlížení fajn, ale ceny nic moc. to mě zajímá, kde to najdu? Dost hodinek nové i vintage najdeš na Rue du Bac a pak taky na Place Vendome, nové na Avenue des Champs-Elysées a Boulevard Saint-Germain a samozřejmě na spoustě jiných míst. Super krámek s Perrelet a Eterna je např. XP - Joaillier Xavier Penichot,9, Rue du Marché Saint Honoré kousek od Louvre. V té ulici je myslím min. ještě jeden pěkný hodinkový obchůdek. Ale pokud tam jedeš v srpnu, tak se Ti snadno může stát, že spousta především těch malých obchodů a antiků bude zavřená. Srpen je hlavní dovolenkový měsíc ve Francii a Paříž se "vylidní" včetně drobných obchodníků a najdeš je na plážích. Hlavně tam nejezdi s pocitem, že musíš stihnout všechno. To by tě mohlo taky j.bnout. Paříž není město na jednu návštěvu. Tam se člověk musí vracet. Takže pomalu, užívat si a nasávat atmosféru. tak já asi na hodně věcí narazim sám, chci si to předevšim projít, hlavní ulice, místa atd... takže jestli jsou ty věci opravdu v centru a na "hlavních tazích" tak bych je měl objevit 1
Viktor Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 to mě zajímá, kde to najdu? www.printemps.com PRINTEMPS HAUSSMANN 64, bd Haussmann 75009 Paris - France Tel : +33(0)1 42 82 50 00 OPENING HOURS Monday to Saturday 9.35 am to 8 pm - Late-night opening Thursday until 10 pm. Dej si nahoře sklenku vína nebo pivko, stojí to za to.
Matthew Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 www.printemps.com PRINTEMPS HAUSSMANN 64, bd Haussmann 75009 Paris - France Tel : +33(0)1 42 82 50 00 OPENING HOURS Monday to Saturday 9.35 am to 8 pm - Late-night opening Thursday until 10 pm. Dej si nahoře sklenku vína nebo pivko, stojí to za to. prozkoumal jsem mapku a koukám že to budu mít kousek pěšky, to se hodí 1
obchodnik-o3 Odesláno 24. července 2011 Nahlásit Odesláno 24. července 2011 my sme uvazovali nad viacdnovym listkom,ale recepcny z hotela nam ako vyhodnejsiu variantu poradil kupu jednorazovych listkov,ktore platia kym neopustis metroinak metro by ti malo stacit,je vsade a vyborne znacene,staci si zobrat mapku metra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se