skalis Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Zajimavy putovani, ctivy cestopis a urcite nezapomenutelny zazitek. A je to idealni a mne dost blizky zpusob, jak si od podlahy vycistit hlavu.
Sorbus Odesláno 26. července 2011 Nahlásit Odesláno 26. července 2011 Díky, opravdu zajímavé a hodně inspirativní čtení.
maama Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 (upraveno) díky za reportáž. a zajímá mě - zhubnul jsi nějaké kilo? kolik? Upraveno 27. července 2011 uživatelem maama
Jakubisko Odesláno 27. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Libore, byla to pouť a já se toho držel Takže zkušenosti jen verbálně, na rozdíl od několika párů, kteří mě tím dost iritovali. Marku není to tak zlé. Čekal jsem víc, ale jen dvě, tři kila šla dolů. Nicméně v pase mám o 5 cm míň
organic Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Přečetl jsem si Kubo tvou anabázi včera večer jedním vrzem až do konce a musím říct, že ti ten zážitek upřímně závidím. Pointa se spálením bot na konci světa je parádní. Pořád kolegům v práci tvrdím, že bych potřeboval měsíc volna někde na opuštěném ostrově bez rodiny, mobilu, jen s kudličkou a tím nejnutnějším (doma to samozřejmě nevykládám )...Tvá pouť je mi velkou inspirací. A jsem rád, že sis nakonec vybral na pouť Orlíky...
Bert Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Skvělé, nic jiného k tomu nemohu dodat.
Návštěvník Tada Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Jediná správná volba, co se hodinek týče! Bylo na čase, aby někdo ukázel, že Orlíky nejsou ořezávátka, ale pořádnej kus na outdoor 1 1
StanoBare Odesláno 27. července 2011 Nahlásit Odesláno 27. července 2011 Jakube, nečítajú sa na omši v Compostelle mená pútnikov, ktorí v tom čase tam došli? Neviem, či je to vôbec reálne ich množstvu. Inak ten dokument absolvovania púte mal kedysi veľký význam aj formálne. Myslím, že sa to bralo ako povedzme "čistý register trestov" lebo za menej závažné tresty sa posielalo práve na púť ňou to odčiniť. Výborné čítanie, dík za to.
Jakubisko Odesláno 31. července 2011 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2011 Jména nečtou. Ale asi 10minut odříkávají počet, národnost a startovní bod. Takže po zaznění Čech z Burgosu jsem se identifiloval
vojt Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Paráda, díky. Myslím, že po takový cestě se člověk dívá na věci tak ňák z výšky. Ať Ti to vydrží a Daří se Ti
bandicoot Odesláno 1. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2011 Po letech na fóru je každému jasné, že značka, cena a machrindex nejsou tím, co by udělaly z jakýchkoliv hodinek ty definitivní.Dotaz:Je takhle intenzivní a navíc spirituální zážitek právě tím, co udělá z doprovázejících hodinek ty definitivní, neprodejné?Stane se z hodinek talisman?
sonny.c Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Čtení pěkné,díky Kubo.Jen mě trošku překvapilo že jsis na noc nesundával hodinky
Jakubisko Odesláno 9. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Bandi spíš mám opačný poznatek. Jak jsem je měl měsíc na ruce, tak jsem je po příjezdu odložil a nenosím je. Nějak se mi okoukaly. Do světa půjdou určitě ... někdy. Takových neopakovatelných zážitků s hodinkami mám víc, takže nějaké mentální pouto už neřeším. Hodinky přicházejí a odcházejí, já zůstávám Sonny to byl praktický důvod. Měl jsem problém na noc odkládat brýle - nebylo kam, natož hodinky. No a potom je to mnohem rychlejší na zjištění času, když se v noci probudím a nemusím je hledat.
bandicoot Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Bandi spíš mám opačný poznatek. Jak jsem je měl měsíc na ruce, tak jsem je po příjezdu odložil a nenosím je. Nějak se mi okoukaly. Do světa půjdou určitě ... někdy. Takových neopakovatelných zážitků s hodinkami mám víc, takže nějaké mentální pouto už neřeším. Hodinky přicházejí a odcházejí, já zůstávám tušil jsem to...
Návštěvník Tada Odesláno 18. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2011 Ok, přečetl jsem si to ještě jednou, ještě jednou jsem si prohlédl fotky a pořád Orlíky potřebuju, teda jako ještě víc potřebuju 1
Specta Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 Fííííha, paráda. Přesně můj šálek čaje tydle toulky krajem. Já mám rád takhle čundrovat po Andalusii.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se