Jump to content

výběr kvalitního kompaktu

Recommended Posts

Kombinace snímače 1/2,3 CCD a 16Mpx bych se bál a osobně bych našetřil taky na ten P310, měl jsem možnost s ním fotit a hezký... Navíc kdovíproč Sony nějak nevěřím, to je ale subjektivní a ničím nepodložené...

Kombinace snímače 1/2,3 CCD a 16Mpx bych se bál a osobně bych našetřil taky na ten P310, měl jsem možnost s ním fotit a hezký... Navíc kdovíproč Sony nějak nevěřím, to je ale subjektivní a ničím nepodložené...

A co ten Nikon S6300?

Ten je na tom parametrama stejně, Lukeš na megapixelu doporučuje ten Sony H70 a já osobně bych ti doporučil si najít nějaké recenze. Já měl v ruce jen P310.

Ale třeba se tu najdou nějací majitelé.

Nazdárek,

takže výběr se zúžil asi na jednoho kandidáta a to na Panasonic FZ 150, kterej je ve všech testech veleben jako ten nej kompakt kolem 10tis. Nemáte ho někdo či nemá někdo nějakou (jakoukoliv) zkušenost s tímto kouskem?

Díky

Nazdárek,

takže výběr se zúžil asi na jednoho kandidáta a to na Panasonic FZ 150, kterej je ve všech testech veleben jako ten nej kompakt kolem 10tis. Nemáte ho někdo či nemá někdo nějakou (jakoukoliv) zkušenost s tímto kouskem?

Díky

fz150 je sice fajn, sám ji mám, ale fakt si musíš hrát z nastavením aby byla pěkna fotka, na automatickej režim je to dost špatny..nebo možna jsem jen náročný. Ale kompakty od sonny za 4litry udělaj bez nastavování lepší foto. A hlavně to není foták kterej je malej, takže ho nedáš jen tak do kapsy.

• 2 weeks later...

Pánové,

kápnul jsem asi na foťák, který v sobě snoubí úplně vše co od něj můžu očekávat, tedy špičkový čip tj. špičková kvalita fotek, širokoúhlý vysoce světelný objektiv, malé rozměry, kukátko pro focení no a neuvěřitelný design...

Zatím jsem četl všude, včetně zahraničních fór, jenom samý ódy, nemáte někdo tedy nějakou zkušenost s FUJIFILM X10? Test je zde: http://www.digimanie.cz/art_doc-E97A4B30E13078F6C1257A5D002DF89A.html

Midloch

post-445-029801200 1346007108.jpg

post-445-062290800 1346007172.jpg

Edited by midloch

pokud vim, furt si chtel zoom, tady mas picu. jinak fotky z toho lezou supr

Jj, chtěl sem ultrazooma, Panasonic FZ150, to jo, ale zase je fakt, že na cesty je to strašně velký, tady je 4 násobnej zoom takže aspoň něco. Ještě ho pořádně ochmatám v někde v obchodě :-)

• 3 weeks later...

Pánové, pokud by jste někde v Praze náhodou narazili na Ricoh Digital GR III jen s nabíječkou, bez jakéhokoli dalšího příslušenství, jedná se patrně o můj kousek o který jsem byl díky nepozornosti obrán :( Poznávací znamení: škráblý AR na displeji, neotvírá se krytka obektivu, je jí třeba pomoct prstem a odřený levý dolní roh těla po pádu. Díky za případné poznatky o jeho výskytu. SN dodám, až se dostanu do Prahy...

post-3780-095914700 1347479599.jpg

EDIT: Doplnění a foto

Edited by funf5

je to uuuuplne mimo ale ked som to videl,tak mi nedalo aby som to sem nedal...

post-11638-031913700 1347483659.jpg

je to tak, ale oznacit M9 za kompakt je snad sialenstvo :) nielenze postrada hlavnu funkciu, ktoru musi mat kazdy kompakt: autofocus ale odlisuje sa od kompaktov FULL SIZE senzorom..

to co lezie z tohoto fotaku je akoby z inej planety a myslim, ze spolu s par objektivmi su to Pateky fotomagorov po celom svete :)

Pánové,

kápnul jsem asi na foťák, který v sobě snoubí úplně vše co od něj můžu očekávat, tedy špičkový čip tj. špičková kvalita fotek, širokoúhlý vysoce světelný objektiv, malé rozměry, kukátko pro focení no a neuvěřitelný design...

Zatím jsem četl všude, včetně zahraničních fór, jenom samý ódy, nemáte někdo tedy nějakou zkušenost s FUJIFILM X10? Test je zde: http://www.digimanie.cz/art_doc-E97A4B30E13078F6C1257A5D002DF89A.html

Midloch

mam x100 a je to peckova masinka. predpokladam ze x10 bude fotit podobne. vyriesili uz u fuji problemy so snimacom na x10?