Patrik792 Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Přemýšlím o koupi sportovnějších hodinek a nevím nevím pro kterou značku se rozhodnout. Zatím mi ruku obepínají digy na sport a na to ostatní kopie jisté prestižní značky. Dost jsem si tu početl a chtěl bych znát váš názor. V mé cenové relaci do 5 000 a to je strop (možná ) mi nakonec vybruslily Festiny a Tissoty, zřejmě asi starší. Pokud by jste věděli o něčem přijatelném a kvalitou srovnatelném, poraďte.
enGiN Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 (upraveno) A máš jasno, jaký typ bys chtěl, jestli automaty nebo kvarcky? Při jaké příležitosti je budeš nosit, jen na sport? Za 5k se dají koupit pěkné hodinky i v automatu Upraveno 3. srpna 2011 uživatelem enGiN
Vit Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Určitě Tissot, je to lepší značka, která má bohatou tradici.
Chronoamater Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Tiež si myslím, že jednoznačne Tissot. Je to ako keby si sa rozhodoval medzi Volkswagenom a Daciou...
kuncák7 Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Jsem taky pro Tissoty, ale začni na Festinách a dál se dostaneš tak jako tak.
Jeronimo Odesláno 3. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 V cenové relaci: 1.Seiko 2.Orient 3.Tissot...... 12. Festina. V pořadí prvních dvou mírně jetých bych se vůbec nebál, ale záleží hodně na vkusu a na tom co Ty vlastně chceš.
Patrik792 Odesláno 3. srpna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2011 Díky za odpovědi, tajně jsem doufal ve Festiny, ale poslední dobu jsem začal pochybovat a podle vašich názorů asi oprávněně.
spineshank Odesláno 4. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2011 určo taky Certina,myslím že tam je dost zajímavých modelů,jedny jsou tedˇv bazaru ,sice trošku nad limit ale
tmoris Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 za 5kkc dokazes najit urcite i jine kousky. poradne to tady prohledej, vlaken s low cost vyberem je hromada..
funf5 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Kolem 5k pořídíš mimo, Seiko, Oriet, Tissot i slušné Vostok chce to chvíli hledat Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem funf5
robpol3 Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Ahoj,pokud na tom trváš, tak Tissot, ale za 5k bych to viděl na Seika nebo Orient v automatu. A nebál bych se podívat do sekce Prodám. Určitě tak na něco zajímavého narazíš.
ricous Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Rad už tu máš dost, dám ti taky jednu - moc se tu nechlub s tím, že nosíš fejky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se