Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Možno by som skúsil SNZF 17.

Sú s čiernou lunetou a k nim ide koža /rôznych farieb/ parádne. Mal som ich dva krát a sú super. Ako písal lub, k pepsi lunete koža moc nie.

Tak som trochu brouzdal po netu a asi si ma presvedcil :)

Tohle je ale černá luneta. U té pepsiny by kůže vypadala fakt blbě..

Ale ved ja vidim :)

Odesláno (upraveno)

Ale ved ja vidim :)

Chcel som k príspevku nad tebou niečo napísať ale počkal som si či sa ozveš :-DDD vyprskol som pivo na tablet :-D Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Chcel som k príspevku nad tebou niečo napísať ale počkal som si či sa ozveš :-DDD vyprskol som pivo na tablet :-D

Bych si měl číst i příspěvky, ne jen koukat na fotky.. Ale aspoň jsem tě pobavil.

Odesláno

Zdravim, zas som bol na internetoch, neviem preco to stale robim, ked som uz rozhodnuty a skocili na mna jedny Orientky konkretne Ray II FA02004B9, viete mi niekto porovnat tieto hodiny so Seikami SNZF17K, vdaka

Odesláno

tak hlavní rozdíl je, že orienty jsou potápky se šroubovací korunkou a seiko 5 ne. zpracování a úroveň +- stejné, ale pokud se rozhoduješ mezi těmito dvěma, tak určitě orienty - už jen pro tu korunku-vodotěsnost a klenuté sklíčko. navíc ray jsou moc pěkný hodinky.

Odesláno

Opravdu je ta šroubovací korunka u automatů takovým přínosem? U quartzek (a ideálně rádiem řízených) není co řešit, ale u těch automatů, kde je někdy odchylka i v řádu desítek sekund denně, to tak jednoznačně nevypadá.

Odesláno (upraveno)

Nejdřív jsem Tě uplně nepochopil, ale asi rozumím. A co když s ohledem na vodotěsnost právě ano, když se s ní musí častěji manipulovat. Mám tím na mysli, že se řekněme unavují ta těsnění kolem osičky častějším nařizováním. Samozřejmě to těsnění šroubovací korunky taky, ale...

Otázkou samozřejmě je, jak moc často ale hodinky choděj do vody, ža ano.

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno

Taky je otázka, jak dlouho ty hodinky chceš mít. Bejt to hodinky na furt, tak bych preferoval nešroubovací korunku, protože až se ti na ní strhne závit (a on se jednou strhne), tak máš problém. A když už, tak vzít takové, kde jde vyměnit jen krček a nemusí se měnit celé pouzdro za ranec (jako třeba u béček). U takhle levnejch hodinek by to byla totálka

Odesláno

Vsak nemusis kupovat jen na CW, ne? Orientu je vsude plno.

Nechci tu zadelavat vlakno o petkach, ale treba konkretne Ray II je zpracovanim a strojkem rozhodne vys nez petkova seika nebo i skx.

Add sroubovaci korunka, ano, muze tam byt riziko strhnuti zavitu, ale mam takovych hodinek nekolik i nekolik let a jeste se mi to nikdy nestalo, zas bych z toho nedelal takovou vedu...

Odesláno

Po Evropě mi někdo doporučoval onehda seriouswatches (?), ale tam byly o dost dražší, ale nevim kolik udělá clo a dph když by to nešlo z Evropy, třeba to takovej rozdíl není (samozřejmě pokud by to neprošlo náhodou bez výpalného)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...