Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

První dojmy jsou SUPER! :)

Musím se trochu přiznat, že se mi v poslední době několikrát stalo, že jsem vybalil hodinky a řekl jsem si: "Hm, tak jsou tady..." Ale tady ne, tady byla radost veliká a nefalšovaná. Až mám trochu strach, co to může znamenat pro zelené pětky SNK543, které jsem vždycky považoval za perlu sbírky. Tyhle se mi momentálně líbí víc  :shutup:

Mám je už něco přes týden, ale teprve v neděli jsem měl příležitost udělat pár fotek. Jak bude čas a nálada, něco k nim napíšu do svého vlákna.

Co je to prosím za tah?

Odesláno

Z ceho je ten matros lunety, toho bych se bal ja.

Odesláno

Mne osobne sa nepáčia.

Ale keď už, tak za +- rovnakú cenu ako v Koscome sa dajú kúpiť staršie Tagy F1, ktoré sa tu občas mihnú v predajnom vlákne a dizajn je veľmi podobný.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Dorazil "kožený" nato strap z eBay za 25,-Kč...

attachicon.gifIMG_9032.JPG

tak tyhle petky podlamujou kolena! nadhernej kousek! Mohu se zeptat na presne oznaceni? Jsou opravdu krasne!

Odesláno

SNK543

Jsou celkem hnusný, jenom je umím dobře nafotit  :lol2:

Dekuji mockrat... Fakt? :o vypadaji dokonalo takhle ale

Odesláno

Můj poslední přírůstek, Seiko 5 Sports #SRP677J2 :)

pekny fotky,

kdyby byly mensi, uz bych je videl na sve ruce:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

furt tak koukám čím bych si udělal malou radost = něco malýho a levnýho. no a co teda? samozřejmě malý pětky. jenže nabídka je už tak mizerná, že skoro není z  čeho vybírat.

v síti zájmu mi uvízly dva modely s modrým cifrem a nevím který vybrat:

https://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-blue-speed-dial-mens-automatic-watch-snk371k1-snk371k-snk371.htm

https://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-blue-gold-analog-mens-casual-watch-snkk11k1-snkk11k-snkk11.htm

poraďte, jaký mám vzít...? snk má hezčí pouzdro, snkk zase cifernik.

Odesláno (upraveno)

nojo, to jsou ty, co tu teď tak frčej :D. ciferník super - modrou preferuju, ale jak už jsem k nim psal - nelíbí se mi to jakoby ošizený pouzdro a náramek - měl jsem verzi s jiným cifrem.

edit - pak ještě snke51 http://www.watcheszon.com//seiko-mens-5-automatic-casual-bnib-watch-snke51k1-p-277210/

ale zase mají lumi body nesmyslně uprostřed cifru..

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Pokud nechces snxs, sel bych do tech snkk11. Taky jsem se na ne dival a ta kombinace modre se zlatou muze byt pekne vypecena, to se mi libi.

Odesláno

jj modrá a zlatá k sobě jdou. ty druhé mají cifr jak po děcka..

nicméně jsem se už rozhodl jinak, Andy - tě potěšim - bambína :). ty seika - to už je u mě mlácení prázdný slámy pořád dokola.. du objednávat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...