Jezevcik2 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Ono je to asi úplně jedno, jaký je to typ.S podivem je už fakt, že to jsou pětky.Někde na WUS jsem četl, co ti pánové běžně nosí a to je od tohoto vzdáleno na světelné roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasak_CZ Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V 10. 3. 2013 v 8:36, lub napsal: Tomasak:myslíš, že to co sem dáváš jsou seiko5? a pokud ne, proč to děláš? Ahoj Lub, nechal jsem se strhnout, ano nejsou to Pětky, pokud by to moc vadilo mohu se pokusit příspěsky smazat, resp.přesunout do sekce SEIKO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 8:34, Tomasak_CZ napsal: Ahoj Lub, nechal jsem se strhnout, ano nejsou to Pětky, pokud by to moc vadilo mohu se pokusit příspěsky smazat, resp.přesunout do sekce SEIKO.v pohodě, jen mi šlo o udržení "čistoty" vlákna. no, pan May má pětky, tak jsem si řekl, že přece nebudu pozadu a rovnou jsem zase jedny klasický snk objednal. tak až dorazej, tak se pochlubim . to je jako droga, tydle pětky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 V 11. 3. 2013 v 11:31, lub napsal: .... a rovnou jsem zase jedny klasický snk objednal....SNK.......K1(chybějící údaje nutno uvést). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckycz Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 (upraveno) Měl bych krátký dotaz k nařizování hodinek(7S36). Bohužel teď nemám u sebe návod. Je mi jasné ... když vytáhnu korunku do půlky tak jedním směrem nařídím datum a druhým den v týdnu, vytáhnu koruknu uplně a nařídím čas. Ale jak zjistím že jsem nastavil dopolední nebo odpolední čas? Vím že by se hodinky neměly nařizovat v čase kdy se datum překlápí tak je zase nechci protáčet moc dokola abych zjišťoval jak fungují. Co se týká nařizovaní, vadí hodinkám když s nimi budu točit do proti směru? díky Upraveno 12. března 2013 uživatelem Luckycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Já to řeším seřízením nejdříve pomocí velké ručičky, nastavím čas a podle překlopení poznám, jestli dopoledne nebo odpoledne. Zároveň si nastavím čas do doby, která je bezpečná pro rychlé překlopení data. Pak nastavím datum a případně doseřídím čas. Dělám to tak u všech hodinek, nejen u Seiko. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 7:58, Luckycz napsal: Měl bych krátký dotaz k nařizování hodinek(7S36). Bohužel teď nemám u sebe návod. Je mi jasné ... když vytáhnu korunku do půlky tak jedním směrem nařídím datum a druhým den v týdnu, vytáhnu koruknu uplně a nařídím čas. Ale jak zjistím že jsem nastavil dopolední nebo odpolední čas? Vím že by se hodinky neměly nařizovat v čase kdy se datum překlápí tak je zase nechci protáčet moc dokola abych zjišťoval jak fungují. Co se týká nařizovaní, vadí hodinkám když s nimi budu točit do proti směru? díky No, já to řeším tak, že nastavím den a datum prvním vytažením korunky na předchozí den a datum a na druhé vytažení korunky postupným nařizováním počkám na překlopení na aktuální den, takže jsem po půlnoci a potom si už seřídím aktuální čas. Nevím, jestli je to tak dobře, ale zatím to funguje. Točení do protisměru by, dle mého názoru, vadit nemělo, pokud nebude nějak extrémně časté. Předpokládám, že výrobce počítal s tím, že uživatel se tomuto úkonu při seřizování hodinek nevyhne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckycz Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Já to nějak nepobírám. Nastavím si čas a pak čekáš 3h až se hodinky překlopí? (Nebo s nima točíš a koukáš jestl se datum překlápí?) Pan hodinář u kterýho jsem byl mi je právě za vteřinku nastavil, takže snima asi zatočil, zjistil kde jsou a nastavil? Podle překlopení poznáš dopoledne/odpoledne a pak v bezpečném čase nastavíš datum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 9:31, Luckycz napsal: ...Podle překlopení poznáš dopoledne/odpoledne a pak v bezpečném čase nastavíš datum? Přesně tak. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckycz Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Ok a čekáš až to hodinky oběhnou nebo jim pomůžeš a protočíš to ručně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 No já myslel, že je to jasné, tak ještě jednou (můj postup). Pokud hodinky vyndám po delší době nenošení z krabičky a tyto nejdou a jsou zastaveny na nějakém čase a datumu, tak vytáhnu korunku do druhé polohy a pokud je to potřeba, nastavím obě ručičky mimo inkriminovanou část hodin, kde by se nemělo šíbovat s datumem. Potom korunku zaklapnu do první polohy a nastavím včerejší den a včerejší datum pomocí této rychlé volby nastavení datumu. Potom povytáhnu zpět do druhé polohy a točím ručičkama tak dlouho, až se mi day/date překlopí do dnešního atuálního dne. To vím, že je po půlnoci na dnešní den a pokud je teď aktuální čas třeba 15.00, tak objedu ručičkama za pomoci korunky celý 12 hodinový cyklus a přidám tři hodiny a mám jistotu, že mám nastaven odpolední čas. Určitě to jde jednodušším způsobem, ale já si na to zvykl a dělám to tak automaticky a zatím to vždy fungovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Postupy jsou správné oba, ale já to dělám stejně jako Příšera.Mám pocit, že je jistější raději si automaticky navyknout rovnou hýbnout ručkami až za další půlnoc a dále a tím se preventivně vyhnout onomu několikahodinovému inkriminovanému úseku, s tím, že už rovnou vím, kde se nacházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reborn Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 11:12, karel hb napsal: ....Určitě to jde jednodušším způsobem.... Já myslím, že jednodušeji to snad nejde, sám jsem to dělal taky tak. Vzhledem k tomu, že mám jen jedny automaty a ty nosím, jsem to dělal, jen když jsem měnil baterku v jinejch quartzkách. Ale důležitý je zdůraznit to přetočení na dobu, kdy nehrozí ulomení těch hejblátek ve strojku. Takže když chci naštelovat čas a datum, tak začnu tím, že jestli zastavené hodinky ukazují víc jak nějakých 9 hodin, tak povytáhnu korunku do druhé polohy a preventívně je přetočím na cca 4 nebo 5 hodin a pak korunku vrátím o polohu zpět a nastavím včerejší (nebo předvčerejší) datum. Pak zas povytáhnu do druhé polohy a dojedu to přesně na čas, abych viděl, jak se překlápí datum po půlnoci a bylo jasné, jestli je to AM nebo PM. Myslím, že jsem to napsal stejně, že? A to jsem jen chtěl zdůraznit, aby netočil datumovkou, když je na hodinkách čas někde mezi desátou a druhou hodinou. (Viz návod) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 V 12. 3. 2013 v 10:43, Luckycz napsal: Ok a čekáš až to hodinky oběhnou nebo jim pomůžeš a protočíš to ručně? Samozřejmě to protočím ručně. Hodinky střídám často takže je obvyklá činnost. Nezabare to víc jak půl minuty. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckycz Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Díky chlapi, tohle jsem chtěl vědět. Už jsem si to osahal a je mi to jasné, nechtěl jsem ty hodinky hned zničit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Zdravím,našel jsem tyto a moc bych je chtěl v bílé, bohužel jsem nešika a nenašel jsem je nikde, prosím zkušené o radu. http://foto.internetara.com/?a=seiko+5+sports&id=202527 ty své najité trochu pošetřím.Díky D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Hledej typ SNZD65K1 - našel jsem pár odkazů ale spíš už je to vyprodané: http://www.buyregalo.com/products/Seiko-Men's-Watch--(SNZD65K1).html nebo třeba http://www.bodying.my/seiko-watches-snzd65k1/watches/21227#.UUN1mTt0YdU. Oba se tváří že je mají skladem. V 15. 3. 2013 v 19:08, DavidLC napsal: Zdravím,našel jsem tyto a moc bych je chtěl v bílé, bohužel jsem nešika a nenašel jsem je nikde, prosím zkušené o radu. http://foto.internetara.com/?a=seiko+5+sports&id=202527 ty své najité trochu pošetřím.Díky D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Díky, jsem fakt střevo , pokoukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 Tak jsem si k osumnáctinám udělal radost. Jsou to mé druhé hodinky v životě, Seiko 5 SNZG17J1. Mám je zatím týden a jsem nadšenej! Krásně svítí, obvod zápěstí 17cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 V 17. 3. 2013 v 20:14, JTulis napsal: Tak jsem si k osumnáctinám udělal radost. Jsou to mé druhé hodinky v životě, Seiko 5 SNZG17J1. Mám je zatím týden a jsem nadšenej! Krásně svítí, obvod zápěstí 17cm. Super, skvely vyber a na tu velkost ruky akurat. Ja sa tesim z mojich SNZG15K1, ta lumi je na 5kach fakt skvela, ale mne nesvietia cisla... no aj tak to staci. hlavne ze ide odcitat cas kedykolvek v noci Nech ti dobre a dlho sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se