Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, 

nějaké zkušenosti s Seiko 5 SNX123K1 ? Dívám se po nějakých oblekovkách pro začátečníka (mě :) ). S černým řemenem samozřejmě.

Díky.

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

nějaké zkušenosti s Seiko 5 SNX123K1 ? Dívám se po nějakých oblekovkách pro začátečníka (mě :) ). S černým řemenem samozřejmě.

Díky.

Ja som ich objednal minuly tyzden zo zvedavosti, dam vediet.

Na rememi na fotkach vyzeraju tiptop.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zdravím vespolek.

Tak mám doma od člena Vojta1 oblíbené SNXS77K1 a po zralé úvaze je přenechám přítelkyni. Myslím, že bílá kůže je posunula opět úplně jinam. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak jsem si po delší době udělal radost s malými pětkami = snkn25

tyhle tak trochu field watche v damasko úpravě se mi zalíbily hned jak jsem je na mwh objevil a jelikož mě to momentálně táhne k menším hodinkám, tak bylo rozhodnuto. a jsou super - přehlednost, lumi na úrovni, takže v pohodě čitelné i ráno, krásně se vlezou pod rukáv, nehrozí nechtěné vytažení korunky jako u větších seiko5 sports.. co víc si přát.

foto jen z telefonu, sorry za kvalitu

post-5667-0-81078500-1479227987_thumb.jpg

post-5667-0-19353100-1479227996_thumb.jpg

post-5667-0-62202700-1479228182_thumb.jpg

Odesláno

tak jsem si po delší době udělal radost s malými pětkami = snkn25

tyhle tak trochu field watche v damasko úpravě se mi zalíbily hned jak jsem je na mwh objevil a jelikož mě to momentálně táhne k menším hodinkám, tak bylo rozhodnuto. a jsou super - přehlednost, lumi na úrovni, takže v pohodě čitelné i ráno, krásně se vlezou pod rukáv, nehrozí nechtěné vytažení korunky jako u větších seiko5 sports.. co víc si přát.

foto jen z telefonu, sorry za kvalitu

pěkné, kdes prosím kupoval? díky za info

Odesláno

Koupeno na mwh-mywatcheshub. Koukam ale ze uz nejsou, byly dva kusy, kdyz jsem je bral.

http://www.watcheszon.com/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&zenid=742bfc341d7d1415c570e8897920fe22&keyword=snkn

Jsem z nich fakt mile prekvapenej, maly petky mam na hrane nositelnosti (a ze jsem jich vystridal..). Tyhle maji 37mm a vnimam je uplne jako ideal..

Jeste mobilovka nightshot z ruky

post-5667-0-45707900-1479242906_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Já už na ně taky koukal, ale vadí mi, že nesvítí celá čísla a ani tvar pouzdra mi úplně nesedí. V tomle ohledu mi přišly mnohem lepší SNK381, které si taky měl, ale které se už blbě shání.

hodinky-seiko-5-automat-snk381-panske-40

Upraveno uživatelem karel hb
Odesláno

jj, mně tedy víc oslovují ty "field" ručky a cifr. hodně dělá ta pískovaná povrchovka, vypadají jako titanové a úplně to mění celkový dojem z hodinek. military pětky to sice mají taky, ale jsou jen na textilu.

jinak lumi čísla jsou atraktivní, taky proto jsem je tehdy pořídil, ale skutečná čitelnost za tmy mi přijde lepší jen když svítí body.

Odesláno

ok beru zpět, tyhle mi unikly..

jinak máš parádní fotku. ony jsou pětky celkově docela fotogenický.

děkuju, jsou fakt super, až mě to samotného překvapilo. Velikost tak akorát, čitelnost super a ten modrý sunburst cifr ja parádně přehledný. Mohly by snad už zůstat ťukťuk :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...