siwi Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2019 Pětky jsou dobrý i v posteli ... super fotoTo je fakt. Na ruce o nich vůbec nevím. A díky.
Pepino777 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2019 Napadla me takova vec. Nove seiko 5 sports 2019 (5KX) se tu v prodejni sekci neobjevuji protoze je nikdo nove nekupuje, nebo protoze si je kazdy kdo je koupil proste necha a nechce je prodat?
miro_mt Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Myslim si, ze to chce cas. Do polroka sa rozhybe aj predajna sekcia.
Harwey Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 na aukre uz boli full black, a na tie nase tiez dojde zachvilu rad:)
Pepino777 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 No ja se nemuzu rozhodnout jestli jeste pockat nez se objevi v prodejni sekci, nebo si je poridit k vanocum. Tech xx barevnych variant je take spis na skodu, bavi me full black, ale na druhou stranu se mi libi sunburst tech ostatnich variant, obzvlast zelene.
Hardslimer Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Tak se mi zda, ze jsem svoje botlkapy vychytal. Pri noseni na ruce jdou do plusu. Kdyz je odlozim, tak 9 up jdou do minusu.Viz mereni. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Uvidime jak to bude pokracovat dale.
shewcza Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 To je přesně to, co na seiko strojcích nemám rád a dělaly mi to všechny (že šly podle plotu). Pokud Ti to nevadí, jsi šťastný člověk.
Datel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Bottlecap za 4k tak ne úplně, ale pod 5 litrů aktuálně na timestore.cz sklademuž jsem doufal, že jsou vyprodané, a takhle o nich musím zas špekulovat... tak také doufám, že zmizí dřív, než budu mít slabou chvilkuasi mne zachrání to, že lumi nemá potápkovou intenzitu, tak jako noční pomůcka zůstane SNZG15.Nebo SNGZ13 jako záložní zdroj zatím to pro jistotu zaháním metanákupy typu nový pásek a tak... Tiku zdar
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 jsem stastny clovek.Nikdy nenosim drahe hodinky. To jde i poznat z mych postu. A u techto low cost Seiko ani presnost nebo dokonalost strojku nepredpokladam. Dokonce me to bavi. Polohovanim zjistovat chod, nechat si vytunit denni ukazatel v cestine, vymenit si lunetu, rucicky atd. No neni to fajn? A pokud me prestanou bavit, tak je poslu dal.....treba i jako dar.
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 For Datel:Jj, ted jsem se tam juknul a opet je naskladnili. Parada. Cena taky fajn. Ted uz se jen rozmyslet. Ale kazdy mame jine pozadavky........
shewcza Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Ti to celkem i závidím. V dobrém samozřejmě...
Datel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Ještě naladit manželku tak, aby jí low cost = 5 tKč neznělo jako oxymóron
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Mno....pokud ji budes ladit pres ten spravny cudlik, tak by se to melo podarit.
Datel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Určitě. Půjčím ti čudlík. Ale zaplatíš loukost ??
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Kazdy si to musi doma odkroutit sam.
Datel Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Fakt mám pocit jako osel mezi dvěma kupkami seNa. Tak dlouho váhá, do které se pustit, až chcípne´hlady. ty s modrým ciferníkem a oranžovou vteřinovkou vypadají zábavněji, ale aby nepůsobily moc pouťově. A lunetu abych neobouchal.to ty celoocelové budou odolnější a taky o pětikilo levnější, že. Babo raď. Asi se rozhodnu, že do své mikrosbírky pustím jen militaristicko-pilotovité ciferníky a hotovo. U jde jeden reprezentant pošout od váženého člena. To mne na chvilku zabaví a snad ty botlkapy zatím zmizí z obzoru...
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) Ja se onehda rozhodl, ze se pustim do sbirani Monster. Ale kdyz jsem videl tu bambiliadu verzi, tak jsem couvl.A tak mam ve sbirce radeji vsehochut.Ale co mi na ruce zustava nejdele jsou Seiko 5.Snzh53k1 a fcil botly. Nejak se o ne strachovat nemusim, presnost je lepsi nez u novodobych Prim, wr 100 bez problemu jakakoliv mokra situace, lidem v mem okoli se taky libi.....no kuwa dobre jak cyp. A kdyz vezmes v potaz i tu velikost botlu..........su spokojeny. Dela mi radost se mrknout na ruku. Ted je jen otazka, jak dlouho me budou bavit. Ale zatim to jsou mi favoriti. Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem Hardslimer
Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Dalsi dil o mereni botlu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pepino777 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 Hosi cim to merite a kde se to da koupit? Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se