Frostie Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Ano, řekl jsi to správně, je to neoddiskutovatelné Seiko 5-přikázání... 1. Mechanické, s automatickým strojkem2. Vlhko- a voděodolné, minimálně na 3 bar3. Nárazuvzdorné pomocí technologie DIA SHOCK4. Vybaveny datumovkou5. Vybaveny ukazatelem dne v týdnu Zdroj: www.seiko.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Ano, řekl jsi to správně, je to neoddiskutovatelné Seiko 5-přikázání... 1. Mechanické, s automatickým strojkem2. Vlhko- a voděodolné, minimálně na 3 bar3. Nárazuvzdorné pomocí technologie DIA SHOCK4. Vybaveny datumovkou5. Vybaveny ukazatelem dne v týdnu Zdroj: www.seiko.deOno to tak úplně neoddiskutovatelné není.A naopak zároveň neplatí,že by Superiory neměly den v týdnu.Edit:odkaz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40362-seiko-5/page__st__240 Upraveno 10. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Ono to tak úplně neoddiskutovatelné není.A naopak zároveň neplatí,že by Superiory neměly den v týdnu.Edit:odkaz http://forum.chronom...5/page__st__240 Ve specializovaném katalogu SEIKO 5 pro rok 2012 nebyly ani jedny 5-ky bez těchto atributů, dokonce ani dámské ne... Takže si za tím stojím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Jenže Seiko 5 není jen rok 2012,ale desítky let dlouhá historie.Edit:stát si můžeme za čímkoliv,ale nakonec to bude stejně Seiko,kdo bude mít poslední slovo a překvapí. Upraveno 10. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) to jistě ano, tuším, že se řada 5 vyrábí od r. 1955, nicméně si myslím, že to až na možná pár vyjímek platilo víceméně vždy, přece jen se nejedná o žádnou fashion brand, jsou trochu konzervativnější... Ale hádat se nechci, to ne... Upraveno 10. října 2012 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Tyhle by se teoreticky daly označit jako"šestky".Edit:zdroj http://www.pbase.com/elveez/image/17106338 Upraveno 10. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tyhle by se teoreticky daly označit jako"šestky".Edit:zdroj http://www.pbase.com.../image/17106338 tak to je opravdu překvapující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 nové seiko 5 military i na tahu! teď si ještě chvíli počkat na tu správnou barevnou kombinaci zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Díky,Lube,na to jsem byl zvědavý.Na téhle fotce ale ta korunka vypadá dost zranitelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 varianta s černým cifrem SRP269trochu lepší fotky - zdrojTome, to jsou vlastně přesný nástupkyně těch co máš, že jo. ještě by mohli udělat celočernou variantu a lumi čísla na cifu jako SNZG17, ale to už bych chtěl asi moc. každopádně pokud pětky, tak tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Lube,tyhle fotky,to už je jiný kafe.S tím přímým nástupnictvím za Military SNZG popravdě nevím.Zatím se pořád prodávají a kalibry 7S...,o kterých jsem už někdy loni četl,že budou nahrazeny 4R...,pořád žijí.Tyhle jsou s 39 mm o chlup menší.Já mám asi 42.Konečně ale kloudné fotky.Skutečnost bude,doufám, ještě lepší.Mně se líbí.Edit:koncovky tahu vypadají na plech,ale to už bych za ty peníze taky chtěl moc. Upraveno 11. října 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Tohle jsou přesně hodinky, co jsem kdysi chtěl - číslice, ručky k indexům, datum/den. Velikost 39mm jen potěší. Dokonce i ta bílo-černá datumovka vypadá poměrně dobře nebo mi alespoň nevadí a vidím v tom jistý smysl doplnit prostor bílou místo trojky. Jiné barevné kombinace mě naopak dost odpudily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Mohu dotaz na znalejší členy, jak se jmenuje ten prstenec co je po obvodu mezi ciferníkem a sklíčkem? Omlouvám se za neznalost, ale na tomto modelu jsem si všiml číslování hodin 13-24, které jsem zatím nikde jinde neviděl, ale asi to zas taková převratná novinka nebude, každopádně by to pomohlo mým dvoum svišťům, který s tím furt bojujou, jen nevím, jestli by na ně průměr 39 nebyl moc velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 ... jak se jmenuje ten prstenec co je po obvodu mezi ciferníkem a sklíčkem? Do teď jsem neměl potřebu tomu říkat jinak než chapter ring, ale zjišťuju, že český equivalent neznám, nebo si jej prostě nevybavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 no, předpokládal jsem menší rozdíl.. rozteč nožek pravděpodobně teda bude 20mm, nikde jsem to neviděl napsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Lube,zítra si je vezmu do práce.Tam mám šoupací léru a tak Ti to řeknu na desetinu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 varianta s černým cifrem SRP269trochu lepší fotky - zdrojTome, to jsou vlastně přesný nástupkyně těch co máš, že jo. ještě by mohli udělat celočernou variantu a lumi čísla na cifu jako SNZG17, ale to už bych chtěl asi moc. každopádně pokud pětky, tak tyhle Ty brďo, tak tohle jsou moje další hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tak je to přibližně 41,2 mm bez korunky.Špatně se to měří,ale ke 42 mm to má rozhodně daleko a 41 to také není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 varianta s černým cifrem SRP269trochu lepší fotky - zdrojTome, to jsou vlastně přesný nástupkyně těch co máš, že jo. ještě by mohli udělat celočernou variantu a lumi čísla na cifu jako SNZG17, ale to už bych chtěl asi moc. každopádně pokud pětky, tak tyhle ještě hezčí mi přijdou SRP265 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 oboje su velmi pekne, len tych 39 je dost malo na europske tlapky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se