Lacifer Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Mám rád pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Mám rád všechny svoje hodinky, ale staré pětky jsou prostě nejvíc. Existuje vůbec nějaká úspěšnější a prodávanější řada opravdových hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Jiri, uz nemudruj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 27 minutami, Pepino777 napsal: Suby? Na suby rok čekáš. Těžko jich bude tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 jó pětky, těch bylo. , za pětku pět piv, školní léta tam také jak naseto... s Neckářem, ale pomyšlení hřeje... a honem s holkou a pětkami chtěl být..., školení na pětkách také není marné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 snk381 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Zkušebně na "kšandě" a myslím, že to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Zkušebně na "kšandě" a myslím, že to funguje. To jsou ty putovní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 V 7. 2. 2023 v 10:48, Arthur N. napsal: snk381 Správně malá ruka na tyhle krásné pětky, já mám to samé pouzdro s modrým cifrm s těma pětkama na celé ploše. Jsou super, jen tah dost holil, tak šly na kůži a pro mě je to teda naprosto hraniční velikost. Menší už prostě vypadají blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 (upraveno) A nebo tyhle SNKL41, mají prima sunburst Upraveno 14. února 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: To jsou ty putovní? Pevně doufám, že ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 Ale je to stejnej model. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ale je to stejnej model. Nebo se pletu? Nic o putovních nevím, takže k tomu nemůžu nic doplnit . Toto je model SSA315K1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 15. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2023 (upraveno) Tak to byly jiný barevný kombinace, světla i tmavá. Ale kolovaly roku 2016, dnes už kolují jiné. Navíc ta tvoje varianta je nějaká limitovaná. Upraveno 15. února 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2023 Gold/gray 5Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 Po delsi dobe Ice baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janpekarek Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Vosum pětek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Minimálně celá spodní řada super levý teď čerstvé mám, po pravých jsem koukal v modrý barvě, oranžovej mořskej ježek je taky klasika. Ty poslední maj super tah a Hardlex luneta má něco do sebe. A vršek: nelíbí vůbec tvar a PVD a zkurvené nato, trochu masivní luneta jinak super, třetí dobrý, zajímavý a díky minimálnímu lug to lug budou skvěle nositelný, mohly bejt na tahu. Poslední jsou prostě lepší v černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se