Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jelikož absence nožek a tedy mezery přímo vybízí k experimentování, tak tady něco pro inspiraci. Oboje původně nakoupeno pro Vostok a i Seiku myslím sluší. Navíc originál pojme jenom ty nejtenčí stěžejky, zato jubilee i silnější stěžejky z Vostoků takže zatím je nechávám na jubilee (Mavex CR08 cca 400,-). Co vy na to?

IMG_20230813_083712.jpg

IMG_20230813_083718.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Netuším, mimo Japonsko, japonská verze má jinou referenci SBSA223 tuším.

Tak to jim chybí k dokonalosti, když už je to takováhle limitka (koukal jsem na nějaká videa a tam byla na krabce China), jinak jsou parádní. A i když k nim jdou všechny ty "náramky", s origo tahem se mi líbí nejvíc. Vůbec si myslím, že k nim půjde spousta řemenů.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Takže jich je vlastně kolik 15555 nebo dvakrát tolik? Dýnka jsou stejná tak snad je jich 15555 a nějak si je rozdělili.

Je jich 15 555 celkem, prvních 1 300 pro Japonsko s kanji datumovkou. Tak nějak jsem to pochytil na wus...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, geometr napsal:

Tak to jim chybí k dokonalosti, když už je to takováhle limitka (koukal jsem na nějaká videa a tam byla na krabce China), jinak jsou parádní. A i když k nim jdou všechny ty "náramky", s origo tahem se mi líbí nejvíc. Vůbec si myslím, že k nim půjde spousta řemenů.

Řekl bych, že je to jen to balení. Na mých je "box made in China"... Každopádně, i to balení je v této cenovce super, všechno to dohromady ladí a to se mi líbí 👍

Na wus jsou k vidění na všem možném a celkem jim sluší skoro všechno. Za mě je top ten origo náramek a líbí se mi i dost na tropicu. Ten časem určitě pořídím.

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Je super, vrátil jsem je na něj. Ale mohl by se trochu ochodit aby se všechny články hýbaly stejně. Některé se skoro nehýbou, jeden víc a zasekává se v koncových polohách, ale na ruce to funguje. 

Na těch mých se všechny články "hýbou" tak nějak podobně, ten první u pouzdra z každé strany možná trochu méně. Ale na ruce je to fajn, tah mi ruku obejme pěkně 👍

Odkaz ke komentáři

Jo, chvilku jsem s ním hrkal a je to výrazně lepší, ale i před tím na ruce seděl ok, projevovalo se to jen když jsem si je sundal z ruky a pohrával si s nima, ono se to za pár dní ochodí, ty je máš od středy? Každopádně díky za info o tom počtu kusů.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...