PetrSefl Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 V 5. 8. 2023 v 6:57, špelda66 napsal: korekce: Mod SNXS73 Děkuji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Tak limitka je doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Jelikož absence nožek a tedy mezery přímo vybízí k experimentování, tak tady něco pro inspiraci. Oboje původně nakoupeno pro Vostok a i Seiku myslím sluší. Navíc originál pojme jenom ty nejtenčí stěžejky, zato jubilee i silnější stěžejky z Vostoků takže zatím je nechávám na jubilee (Mavex CR08 cca 400,-). Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Mimochodem jdou prý na dračku, což potvrzuje i moje sériové číslo. 12735/15555, moc bych s nákupem neotálel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Kde byly vyrobeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Netuším, mimo Japonsko, japonská verze má jinou referenci SBSA223 tuším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Jsou fakt dobrý, ten tah je na nich třešnička na dortu. před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak limitka je doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Jsou pěkný. Za mě jim sluší jak tropic tak to jubilee. Origo tah samozřejmě pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Je super, vrátil jsem je na něj. Ale mohl by se trochu ochodit aby se všechny články hýbaly stejně. Některé se skoro nehýbou, jeden víc a zasekává se v koncových polohách, ale na ruce to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Netuším, mimo Japonsko, japonská verze má jinou referenci SBSA223 tuším. Tak to jim chybí k dokonalosti, když už je to takováhle limitka (koukal jsem na nějaká videa a tam byla na krabce China), jinak jsou parádní. A i když k nim jdou všechny ty "náramky", s origo tahem se mi líbí nejvíc. Vůbec si myslím, že k nim půjde spousta řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Tropic jim velmi sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 Takže jich je vlastně kolik 15555 nebo dvakrát tolik? Dýnka jsou stejná tak snad je jich 15555 a nějak si je rozdělili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: takže zatím je nechávám na jubilee super! taky bych nechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) Já je teda vrátil na původní, protože jsem šel mezi lidi, vypadá skvěle, na jubilee už nosím SKX, pětky fieldovky a Vostoky, takže by si nikdo nemusel všimnout změny. jebilee je ale nejpohodlnější. Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Takže jich je vlastně kolik 15555 nebo dvakrát tolik? Dýnka jsou stejná tak snad je jich 15555 a nějak si je rozdělili. Je jich 15 555 celkem, prvních 1 300 pro Japonsko s kanji datumovkou. Tak nějak jsem to pochytil na wus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 4 hodinami, geometr napsal: Tak to jim chybí k dokonalosti, když už je to takováhle limitka (koukal jsem na nějaká videa a tam byla na krabce China), jinak jsou parádní. A i když k nim jdou všechny ty "náramky", s origo tahem se mi líbí nejvíc. Vůbec si myslím, že k nim půjde spousta řemenů. Řekl bych, že je to jen to balení. Na mých je "box made in China"... Každopádně, i to balení je v této cenovce super, všechno to dohromady ladí a to se mi líbí Na wus jsou k vidění na všem možném a celkem jim sluší skoro všechno. Za mě je top ten origo náramek a líbí se mi i dost na tropicu. Ten časem určitě pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 před 5 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Je super, vrátil jsem je na něj. Ale mohl by se trochu ochodit aby se všechny články hýbaly stejně. Některé se skoro nehýbou, jeden víc a zasekává se v koncových polohách, ale na ruce to funguje. Na těch mých se všechny články "hýbou" tak nějak podobně, ten první u pouzdra z každé strany možná trochu méně. Ale na ruce je to fajn, tah mi ruku obejme pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) Jo, chvilku jsem s ním hrkal a je to výrazně lepší, ale i před tím na ruce seděl ok, projevovalo se to jen když jsem si je sundal z ruky a pohrával si s nima, ono se to za pár dní ochodí, ty je máš od středy? Každopádně díky za info o tom počtu kusů. Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se