Harwey Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 (upraveno) sak hladaj.... chodia im stale nejake kusy https://www.ichrono.sk/detail/41487-seiko-srpk17k1 Upraveno 13. září 2023 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benediktv Odesláno 13. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2023 před 6 hodinami, Harwey napsal: Boží plakát, to bych si snad pověsil na zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2023 Já už si ho včera stáhl a dneska ho v práci vytisknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 15. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 16. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Ještě jsou, třeba tady: https://www.tovys.cz/panske-hodinky-seiko-5-sports-srpk17k1-automatic-55th-anniversary-limited-edition-p-216228/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Pateky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 “letecké” na milánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Taky fajfky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Limitka SRPK17 - 1 kus v Helveti, a 4 lidé mají nastaveno hlídání dostupnosti. Teď mi to přišlo mailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 4 hodinami, Lacifer napsal: Taky fajfky Tyhle se mi strašně líbily v modré. Co ty koncovky, to jsi jim dal tak zabrat, že odstávají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Důvod odstávajících koncovek tkví zřejmě v tom že jsem při hrádkách s řemeny přehodil na slabší stěžejky, dík za postřeh, proto se mi zdálo že mi ty koncovky nějak chřestí při práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Právě, je vidět, že hodinky jsou jinak jako nové, tak mi to bylo divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Mám pětkobraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Ty jsou parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Dovolím si dotaz. Zda máte někdo obdobnou zkušenost jako já. Letos jsem vzal poprvé vyvenčit tyto 5.-ky k moři a po návratu mě začala opouštět barva na indexech. Jednalo se o běžné koupání v moři, šnorchlování. Po koupání vždy a pak ještě večer proplach ve sladké vodě. Dotazem u prodejce jsem zjistil, že se na toto vztahuje pouze základní 2-letá záruka a oprava v servise je cca 4.000,-Kč. Hodinky jsou jak na potvoru 2 měsíce po této základní záruce. Co to tady tak sleduji, tak jsem nikde neviděl na nějakých Seikách obdobný problém. Nebo měl někdo něco podobného. Určitě pochopíte, že jsem pěkně nakrknutý. Díky za případné info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brushie Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Ahoj, nepomoze ti to, ale - ja som moje 5sporty tiez mal nedavno pri aj v mori a absolutne bez problemov. Ja mam ale hladku kovovu vlozku lunety na mojich, takze konkretne tento tvoj model nepoznam:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Nech oloupat všechno, možná to bude limitka na druhou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se