Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

👍 Rolex killer😀

safírový sklíčko na fotce stejně nepoznáme, ale co to dýnko?

Pro zajímavost, mohl bys mi je prosím zvážit? Dík J.

Odesláno (upraveno)
  V 26. 2. 2025 v 13:15, Jerryl napsal:

👍 Rolex killer😀

safírový sklíčko na fotce stejně nepoznáme, ale co to dýnko?

Pro zajímavost, mohl bys mi je prosím zvážit? Dík J.

Rozšířit  

To jsem právě zvědavej na to sklíčko! Tady je asi hardlex..jestli se už "tehdy" dával, ale samozřejmě bez antireflexu!

No ale co, to origo starý sklíčko je úplně super :D a když je srovnám s jinýma hodinkama co jsem měl s AR tak mi to přijde stejný...to sklo na nich je fakt dobrý. Vzhledem ke kompletnímu origo stavu si nemyslím že už to někdo měnil..

No ale z toho mi vyplívá, že až tam dám to sklo s vnitřním modrým AR tak už to bude asi peklíčko na pohled :D

Asi..

Jo zvážím ti to. Ale už tam mám to jubilee... tak na jubilee s origo sklem a pak se safírem? Nebo?

A dýnko bude určitě, ale zase příště..nechtěl jsem si vystřílet všechny trumfy v jednom měsíci :D

Pak se pochlubím.

Upraveno uživatelem Spongebob
Odesláno

Díky! 

Koukám, že nový tah má masivnější sponu. Hodil by se rychloposuv mikroregulace, ale to bych asi chtěl moc.

A jak bys porovnal původní plechový tah s novým jubilee? Je to velký krok pro lidstvo?

Odesláno

No já než mi hodinky přišly, tak jsem rovnou koupil/objednal jubilee s tím, že ten tah bude určitě uplná katastrofa!

No náhodou to tak špatný nebylo :D jasně chrastítko...ale vzhledově nic ultrahroznýho. Ani mě nevadilo že byl celej kartáčovanej,matnej. Spona cajk jen poškrábaná..

Jako kdybych mi nejdřív přišly hodinky, tak bych s tím jubilee možná klidně počkal a nosil je na tom origošu.

Nicméně jak už jednou vidíš ty videa na YT tak to prostě všechno musíš mít ať se děje co se děje :D

Je to samozřejmě rozdíl! Je to určitě hezčí a kvalitnější. Už jen váha toho jubilee v sáčku mi přišla podobná jak celý hodinky. Články jsou šroubečkový a prodejce přidal šroubováček (ten bych stejne doma našel) i vystěžejkovač. Takže výměna i zkrácení samodomo pěkně na klid rozvážně, aspoň se nemusím s někým dohadovat se škrábancema atd. Né že by to byly hodinky za kilčo ale škrábance nesnáším.

Spona je masivnější a zvenčí působí že nemá žadnou mikroregulaci (nejsou tam dirky skrz) ale zevnitř se dá dokonce vycvankout extenze na neopren.. a ta se pak dá posunout uvnitř té spony až třema "důlkama" jako pozice mikroregulace. Někde je i video na YT.

Já jsem to prvně nechal tak jak to bylo a jen vyházel pár článků a jako že asi dobrý, ale jak jsem došel domů už jsem věděl že mi to nesedí a o chlup by chtěly povolit. Jenže už nebylo kam. Přidat článek zoět už by bylo moc zase.

Takže na jedné straně přidat článek a ve sponě posunout tu extenzi o jednu pozici dovnitř a voalá.. jak prdel na hrnec :) asi milimetr dva rozdíl dle oka oproti posunu ve sponě vs článek ale naštěstí ok.

20250226_180901.jpg

• Like 2
  • Díky 1
Odesláno

Hele dál jsem sklo s modrým AR na starý 6119 s modrým sunburstem a jako vypadá to zajímavě navíc vnitřně klenutý. Ten sunburst vypadá úplně jinak, trochu míň sunburtstově, spíš trochu perleťově. Jako hraje si to s tím taky hezky.

Odesláno
  V 26. 2. 2025 v 20:36, Jiří Sedlák napsal:

Hele dál jsem sklo s modrým AR na starý 6119 s modrým sunburstem a jako vypadá to zajímavě navíc vnitřně klenutý. Ten sunburst vypadá úplně jinak, trochu míň sunburtstově, spíš trochu perleťově. Jako hraje si to s tím taky hezky.

Rozšířit  

já jsem taky dlouhou přemýšlel jestli vzít klenutý nebo plochý 😕 pár lidí mě radilo držet se originálu tzn plochý a nakonec jsem rozhodl i v rámci výšky...když už je to takový "ufo" tak jsem to chtěl nechat fakt co nejplošší/nejtenčí.

Klenutý safír s AR mám na jiných pětkách tak budu mít obě varianty :)

Odesláno

17408328665606872191593028636581.thumb.jpg.bcced5635642dadfc2381b9eeb8e5d0d.jpgZrovna dneska jsem nasadil staré 5 a libují si v jejich příjemném nošení. To pohodlí je dáno i tím chrastivým náramkem. Pro pobavení, rozběhnou se hned jak je vezmu do ruky. Kalibr 7009.

1740832836454320444830792399400.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...