Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 16:23, Jezevcik2 napsal:

Ggrande, to co popisuješ, mám samozřejmě i na svých Sports SNZG, ale přesto bych se toho tahu zastal, protože na první, druhý i třetí pohled je na míle daleko od těch plecháčků, které mají oblekovky Seiko 5.

díky, líp bych to nenapsal :).

ostatně - jestli je tohle skutečně plecháč a na babysumech taky, tak ve srovnání s tahem z monster si neuvědomuju nějaký velký rozdíl.

teď u sebe žádný z nich nemám, abych to porovnal.

ten plecháč na sports jsem myslel na tomto modelu:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40711-seiko-snzd/

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 19:40, lub napsal:

díky, líp bych to nenapsal :).

ostatně - jestli je tohle skutečně plecháč a na babysumech taky, tak ve srovnání s tahem z monster si neuvědomuju nějaký velký rozdíl.

teď u sebe žádný z nich nemám, abych to porovnal.

ten plecháč na sports jsem myslel na tomto modelu:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40711-seiko-snzd/

to bylo slusne chrastitko

Odesláno
  V 8. 7. 2013 v 20:01, quest987 napsal:

to bylo slusne chrastitko

Docela jo, ale stačila by lepší spona a hned by se to posunulo jinam. Nicméně i tak jsou to úžasný hodinky, jedny z nejlepších pětek. 

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 23. 7. 2013 v 15:37, navi napsal:

Moje nové SRP 275K1 :clap:

Supr letní a volnočasový hodinky! :)

A kdybys je dal na nějakej koženej řemen, tak máš skoro oblekovky. Moc se mi líbí. :)

Odesláno
  V 23. 7. 2013 v 15:37, navi napsal:

Moje nové SRP 275K1 :clap:

pěkné.

mohl bys prosímtě změřit šířku nožek/stěžejek? 20nebo 21mm? díky.

opět se po čase rozmýšlím mezi těmito, nebo klasice SNZG military.

chci něco úplně jednoduchýho a nechci opouštět vody seiko5..

Odesláno

Dobrý den, poradil  by mi někdo jaké Seiko 5 vybrat, chci spíš sportovnější design, ale hlavně nechci ocelový tah, díky moc.....

Odesláno

SRPy, protože SNZG tu má kde kdo. Dál mají lepší strojek, dírky na stěžejky, min. ručku k indexům, troška lesku na pouzdře, čistší ciferník, ze zadu hodinky nevypadají jako nevyšlismus(kolem dýnka není tak rozteklé pouzdro), na 2. stranu mají horší sponu a asi i lumi.

Odesláno (upraveno)
  V 24. 7. 2013 v 12:04, jiriku23 napsal:

kde se dobře koupí seiko ...?děkuji za odpověď

na ebay, nejlíp ze Singapůru. namátkou třeba tento prodejce má hodně na výběr: http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/m.html?_ipg=&_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=mywatcheshub-auction&_dcat=14324&Brand=Seiko

nebo potom u nás (koscom na poříčí nebo ešopy), cena zhruba dvojnásobná.

zrovna včera jsem byl na čumendu v koscomu a skx007k (nejaponská  verze), stojí tušim 9350, na ebay se seženou kolem 4500,-

edit: na chronograph.com je celkem dobrý přehled modelů, ale zdaleka ne všechny: http://www.chronograph.com/store/productlist.asp?listno=50&optionBrand=&optionType=&optionMetal=&optionMove=&optionCode=&passsearch1=34&passsearch2=62&passsearch3=&passsearch4=49&passsearch5=&start=

Upraveno uživatelem lub
Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 12:38, lub napsal:

na ebay, nejlíp ze Singapůru. namátkou třeba tento prodejce má hodně na výběr: http://www.ebay.com/sch/Watches-/14324/m.html?_ipg=&_from=&_nkw=&_armrs=1&_ssn=mywatcheshub-auction&_dcat=14324&Brand=Seiko

nebo potom u nás (koscom na poříčí nebo ešopy), cena zhruba dvojnásobná.

zrovna včera jsem byl na čumendu v koscomu a skx007k (nejaponská  verze), stojí tušim 9350, na ebay se seženou kolem 4500,-

edit: na chronograph.com je celkem dobrý přehled modelů, ale zdaleka ne všechny: http://www.chronograph.com/store/productlist.asp?

listno=50&optionBrand=&optionType=&optionMetal=&optionMove=&optionCode=&passsearch1=34&passsearch2=62&passsearch3=&passsearch4=49&passsearch5=&start=

děkuji moc za linky a jsou ty z Ebaye oka, maj strojek co maj mít...? :-)  jak to funguje takhle přes ebay...díky moc

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 11:50, ggrand napsal:

SRPy, protože SNZG tu má kde kdo. Dál mají lepší strojek, dírky na stěžejky, min. ručku k indexům, troška lesku na pouzdře, čistší ciferník, ze zadu hodinky nevypadají jako nevyšlismus(kolem dýnka není tak rozteklé pouzdro), na 2. stranu mají horší sponu a asi i lumi.

dobrý argumenty, dík.

tý spony jsem si všiml až cos to napsal - to je taky pěkně naprd že šetřej i na tomhle, tyjo. kurňa sportsy, navíc takový outdoory a nemaj jisticí přezku. to jsou ludry.

rozhodnuto - pudu do těch G13 co má Jezevčík, viděl jsem naživo a lesklý pouzdro vypadá podstatně líp-hodnotněji, než to pískovaný na SNZG military na textilu.

jejich jedinou nevýhodou (aspoň pro mě) je minutová ručka daleko od indexů, ale to přežiju.

na menších srpech se mi hrozně líbí ta velká korunka, ale holt nedá se nic dělat.. :)

V 24. 7. 2013 v 12:44, jiriku23 napsal:

děkuji moc za linky a jsou ty z Ebaye oka, maj strojek co maj mít...? :-)  jak to funguje takhle přes ebay...díky moc

seika na ebay jsou OK, aspoň u tědlech větších prodejců.

nákup na ebay se tady řešil mnohokrát, někde to tu najdeš.

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 12:59, lub napsal:

dobrý argumenty, dík.

tý spony jsem si všiml až cos to napsal - to je taky pěkně naprd že šetřej i na tomhle, tyjo. kurňa sportsy, navíc takový outdoory a nemaj jisticí přezku. to jsou ludry.

rozhodnuto - pudu do těch G13 co má Jezevčík, viděl jsem naživo a lesklý pouzdro vypadá podstatně líp-hodnotněji, než to pískovaný na SNZG military na textilu.

jejich jedinou nevýhodou (aspoň pro mě) je minutová ručka daleko od indexů, ale to přežiju.

na menších srpech se mi hrozně líbí ta velká korunka, ale holt nedá se nic dělat.. :)

V 24. 7. 2013 v 12:59, lub napsal:

seika na ebay jsou OK, aspoň u tědlech větších prodejců.

nákup na ebay se tady řešil mnohokrát, někde to tu najdeš.

ok, já jen netuším jak je to s clem daní atd, všude je něco jiného...¨:-)

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 13:05, jiriku23 napsal:

ok, já jen netuším jak je to s clem daní atd, všude je něco jiného...¨:-)

daň asi 20% z ceny + 180,- poplatek na celnici. vono je to taková loterie kolik nakonec zaplatíš, sám se v tom moc nevyznám jak to počítaj.

každopádně to se vším vyjde podstatně levněji než nákup u nás.

Odesláno
  V 24. 7. 2013 v 13:28, lub napsal:

daň asi 20% z ceny + 180,- poplatek na celnici. vono je to taková loterie kolik nakonec zaplatíš, sám se v tom moc nevyznám jak to počítaj.

každopádně to se vším vyjde podstatně levněji než nákup u nás.

ok si hodnej za info, máš Ty osobně nějakou zkušenost,...? nemám ale pay pal , pouze kartu na net, není to problém...?

Odesláno

lub : Na 2. stranu, za nějaký peníz ti Harold(yobokies) pošle sponu, která je už hodná outdoor nasazení. G13 jsem viděl na kůži a udělaly na mě moc dobrý dojem...jen ty minutové indexy kilometr od ručky :( Ale jestli pořád máš SRP027(nebo jinou verzi), nevidím důvod, proč mít vedle nich G13 nebo SRP269.

Odesláno

Ggrande, on to zase tak hrozný kilometr není a kdybyste to nezmínili, tak mne to až dosud vůbec do očí nebouchlo. Vzhledem ke konstrukci cifru (utopený střed vůči okraji) bych to neviděl nijak rušivě. Dle mého to ladí.

Luboši, budeš brát J nebo K? Měl jsem vedle sebe na stole obě verze a kromě těch titěrností okolo šestky, jsem nenašel ani jeden rozdíl.

Docela ses okolo nich nachodil, než padlo rozhodnutí.

Gratuluju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...