Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také se chci pochlubit s novým přírůstkem Seiko 5 SNZG15K1.

zdroj:

http://www.nejpanskehodinky.cz/products/panske-hodinky-seiko-snzg15k1-black-41mm-automat-/

seiko%20black%20-1.jpg

seiko%20black%20-3.jpg

Cca po 3/4 roce quartzového období ( quartz mám rád ) a pročítáním Chronomagu jsem se opět rozhodl pro nějaký automatický přírůstek. Založil jsem si i vlákno, které mi mělo pomoct s výběrem. Vybrat se mi zatím moc nepodařilo, i když favorita tak nějak mám - Hamilton

http://watch-tanaka5.sub.jp/HAMILTON/H77505535/

Při pročítání příspěvků a gůglení obrázků jsem narazil na právě výše zmíněné 5-tky, které mě fakt zaujali. Chvíle hledání ceny, dostupnosti, cizina, domácí eshop a výsledek?

V pátek ráno v 9 hodin, seřízen velitelský čas a hodinky pevně usazeny na ruce.

První dojmy - za ty peníze fanastické, jednoduchý, ale osvědčený kalibr 7S36, 100 metrů WR, průhled na strojek, ukazatel dne v týdnu a datumu, výborná velikost 41 mm, super lumi, zespoda leštěné, horejšek pouzdra pískovaný ( žádné otisky a podobně ), military vzhled.

Za 24 hodin mi zatím dělají -6 sekund, i když s natahováním je to zrovna bída, mám ruku v sádře, tak buď sedím u počítače, nebo se povaluji na sedačce. Uvidíme, co budou dělat v zápřahu.

Hodinky na ruce sedí opravdu výborně a to i díky příjemnému nylonovému řemenu s klasickou přezkou.

Řemen je příjemný, ale zdá se mi dost tenký k pouzdru hodinek a má celkem tenkou přezku, tak jsem jim ještě objednal dva řemeny od Hadley-Roma ( 1. kevlar 2. cordura )

zdroj:

http://www.ebay.co.uk/itm/Hadley-Roma-Genuine-Cordura-watch-strap-Box-stitch-black-Water-resist-22mm-/221260308784?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item791be38ae3

$%28KGrHqZHJEsFDMtWwZZ-BQ1EH3W0%29%21~~6
$%28KGrHqJ,%21rYFHo-B5O87BSC3LpeOfQ~~60_
Tak uvidíme jak dopadne výsledek.

Abych to nějak shrnul, jsou to super hodinky za výborný peníz. Výborné pro chrono začátečníka, ale i jako pracovní nástroj o který se nemusí bát pro chrononáročného.
Vlákno pomozte mi s výběrem zatím nechávám otevřené, ale.....

post-14980-0-76557100-1376840349_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

zibarek: gratulujem k naozaj skvelym hodinkam za rozumnu cenu. (mam tie svoje uz vyse pol roka, tiez su to moje prve mechaniky a nedam na ne dopustit).

Inak fajn remene, neskor sa dufam podelis s fotkami, ked budes moct lahsie fotit... tak prajem skore uzdravenie a vela radosti z hodiniek 

post-27820-0-85517600-1376858972_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivanhoe34
Odesláno

Ivanhoe34:

Díky, jsou opravdu super a mám z nich velkou radost. Při rozhodování jsem si prohlížel také tvé fotografie. Řemeny by snad mohli dorazit do pátka, tak požádám manželku, aby zase něco cvakla, než se té zatracené sádry zbavím. :frusty:

Jezevčík2:

Děkuji. Lumi je na nich fakt perfektní, nemůžu srovnat lumi u takových špičkových značek jako je Omega, Rolex, Panerai, atd. nikdy jsem je neměl.

Ale po tritiu ( Ball ) zatím asi nejlepší lumi ( Edox, Longines, Fortis, Damasko, Hamilton ), zvlášť když porovnám cenu.

Odesláno

Gratulujem, tiez som ich mal a bohuzial predal... Vyborne hodinky! Nech sluzia dlho a dobre! ;)

Odesláno
  V 18. 8. 2013 v 11:46, DavidLC napsal:

Rád bych se "pochlubil" , vydražil jsem právě tyto http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-GENTS-MEN-SEIKO-5-SPORTS-DAY-DATE-17JEWELS-AUTOMATIC-JAPAN-WRIST-WATCH-/151098925076?pt=Wristwatches&hash=item232e32a014 je to bílá varianta mých tmavých. Stejný model, s kterým jsem zde obtěžoval a někteří mi pomáhali letos na jaře. Viděl jsem je kdysi u známého jako nové, líbili se mi a tak budu mít dvojčata. Poprvé v životě jsem něco staršího koupil, aniž bych to viděl. Bylo to narychlo, tak jsem nestihl zde dát odkaz a prosbu o radu. Doufám že to dobře dopadne a dám fotky naživo.

Gratuluju k pěknýmu kousku, hlavně ať dělá radost. Doporučoval bych je dát hodináři na vyčištění, vypadá to, že na cifru jsou trošku fleky, ale to by snad mělo jít odstranit.

Odesláno
  V 19. 8. 2013 v 5:17, Jezevcik2 napsal:

Misoo, tyhle hodinky představují hodně muziky, za kterou dostaneš peníze, které chronomagora nevytrhnou. Raději na čas do šuplíku.

viem, vtedy som este nevedel... :)

inac zibarek, chvalim aj vyber remenov, budu im urcite sediet !!

Odesláno
  V 19. 8. 2013 v 7:30, misoo napsal:

viem, vtedy som este nevedel... :)

inac zibarek, chvalim aj vyber remenov, budu im urcite sediet !!

Díky, už se na ně těším, je to z UK, tak tu budou snad brzy. Určitě se pochlubím.

Odesláno
  V 18. 8. 2013 v 16:39, zibarek napsal:

Také se chci pochlubit s novým přírůstkem Seiko 5 SNZG15K1.

... výborná velikost 41 mm ...

... řemen je příjemný, ale zdá se mi dost tenký k pouzdru hodinek a má celkem tenkou přezku, tak jsem jim ještě objednal dva řemeny od Hadley-Roma (1. kevlar 2. cordura)...

... jsou to super hodinky za výborný peníz...

Ona je ta velikost klasických 42 mm.

Původní řemen poslouží, ale skutečně není nic moc. Kromě toho má tendenci po nějakém čase smrdět (ale dá se zase vyprat).Ty objednané řemeny se jeví výborně, potom pošli fotku, jak s nimi hodinky vypadají.

Jo, to hodnocení odpovídá, jsou to výborné hodinky za super peníz... :)

Odesláno

Díky, radost bude stoprocentní až je uvidím, doufám!! Snad to vyčistit půjde, nemáš, nebo někdo jiný, tip na hodináře který by to udělal (pěkně za rozumný peníz) Kolín, Praha, nebo poslat samozřejmě není problém? Díky.D.

V 19. 8. 2013 v 7:10, Lamiczka napsal:

Gratuluju k pěknýmu kousku, hlavně ať dělá radost. Doporučoval bych je dát hodináři na vyčištění, vypadá to, že na cifru jsou trošku fleky, ale to by snad mělo jít odstranit.

Odesláno
  V 21. 8. 2013 v 20:29, Zelus napsal:

Máme je taky a jsou supéér, jen ten origo řemínek se k nim absolutně nehodí. Dal jsem na ně tohle: http://www.strapshop.cz/gumove/rios-richmond

a sedí to k nim jak p...l na hrnec :-)

Moh bys přiložit nějaký fotky prosím? :-) Mě se ten origo řemínek taky moc nelíbí... 

Odesláno

Ahoj, narazil jsem na Seiko 5 military. Musím říci, že jim to na tom řemenu fakt moc sluší. Co myslíte?

Přihodil jsem si, tak uvidíme jak to dopadne :-)

Odesláno
  V 23. 8. 2013 v 14:37, Vanilla napsal:

Ahoj, narazil jsem na Seiko 5 military. Musím říci, že jim to na tom řemenu fakt moc sluší. Co myslíte?

Přihodil jsem si, tak uvidíme jak to dopadne :-)

Na řemenu jsou také moc pěkné. Když ti to vyjde, tak se pochlub.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...