Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vypadají náhodou moc zajímavě, i ten strap je k nim super, jen mi prosim tě řekni to naproti datumu a dne je taky nějaký sčítač?? :)

V 27. 9. 2013 v 14:41, People napsal:

Od vcera. Tak co myslite? 

Odesláno

Vravy: robi, ale nie modro oranzove. ;)

Rumsturm: je to len obrazok, cisto estericka funkcia kvoli sumernosti ciferniku.

Palom: nemam, mozno dokupim, uvidim, ale celooranzovy by som si pripadal asi ako americky vazen :)

Odesláno
  V 27. 9. 2013 v 14:41, People napsal:

Od vcera. Tak co myslite?

no dobrý.

asi před měsícem jsem o nich uvažoval, konkrétně o této modrooranž variantě, která vypadá nejlíp,

ale nakonec jsem usoudil, že se brzo okoukaj. líbivý jsou, ale jestli to jako neni moc. jsem jsem zvědavej, jak a jestli s nimi budeš dlouhodobě spokojenej.

Odesláno

Konečně mám klid a sehnal jsem ženě 5ky, SNZF27K1, sice K, ne J, jak jsem chtěl, ale za 3000,- jsou O.K. myslím (Dovezl mi je kámoš z US, kam posílali). Dorazila mě žena, když řekla, že jsou pěkný a dobrý že nejsou tak velký :eek:. Tak zde jsou všechny pepsi, přitom to nepiju (teď už jen Rolexy :P).

post-27504-0-11787900-1380456483_thumb.jpg

Odesláno

Dík, vím že je to na jedno brdo, ale bylo to raz dva (díky Chronomagu :wub: ) Moje staré (ztracené a najité) k nim ségry v bílém a jedny na normální nošení a do toho se začaly líbit ženě a je to. :)

V 29. 9. 2013 v 12:17, ggrand napsal:

DavidLC : Parádní čtverka. Sám jsem měl velké pepsi a ty menší vlevo jen v černé. Závidím.

Odesláno

U nas dnes zaklepal FedEx a privezl toto :) vymenim asi tah za kuzi a budou ke svetru fer.

Premyslim o modrene vterinovce a spicatych sarbskych ruckach od yobokies

post-22880-1380712541,41.jpg

Odesláno

Ahoj, na ty koukám už taky dlouhou dobu, za pár peněz hodně muziky. Na kůži budou super, to je hodně zvedne, navíc když tah se sponou a koncovkama je klasická pětková plechařina. Ručky a vteřinovku bych nechal tak, špičaté ručky by Ti už nepasovaly ke tvaru indexů. Myslím si, že tak jak jsou, tvoří dokonale harmonický celek.

Odesláno

Mně zase přišly minulý týden úplně nové bílé Baby Sumo SNZF11J1 (tzn. v japonská variantě - foto je ilustrativní). Než jsem je sehnal (přestaly se vyrábět) a než přišly, uplynula řádně dlouhá doba a mne mezitím nadšení pro bílý cifr opět poněkud opustilo :(, takže nyní zvažuji, zda je nepošlu dál. Hodinky jsou to ale parádní, to je pravda.

post-23487-0-49683500-1380719913_thumb.jpg

Odesláno
  V 8. 10. 2013 v 10:39, kožuch napsal:

Ahoj, koukám po svých prvních mechanických hodinkách co by měli být univerzální na celodenní nošení a přikláním se k SSA065 nebo SSA069. http://global.rakuten.com/en/store/seiko3s/item/ssa069j1/ Co vy na to? A nevíte, jestli ta luneta je otočná? Nikde jsem o tom nic nenašel.

přímo v tom inzerátu je napsáno one way rotating bezel, takže je to jasné...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...