kerensky Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Přidávám svoje nové modrásky SNKA05 : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Díky, vypadá to už na SEIKO SNZG13K1...a ještě se hloupě zeptám: mezi SEIKO SNZG13K1 a SEIKO SNZG15K1 je rozdíl v čem - jen v tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Díky, vypadá to už na SEIKO SNZG13K1... a ještě se hloupě zeptám: mezi SEIKO SNZG13K1 a SEIKO SNZG15K1 je rozdíl v čem - jen v tahu? na tahu mají lesklý pouzdro a ty s řemenem matný. je to vidět na těch fotkách od Jezevce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Ještě bych předešel další věci.Možná to víš,možná ne,ale zcela jistě na to při hledání a objednávání narazíš.Jsou dvoje identické hodinky,které se liší pouze písmenkem za číselným typem,a to buď "J",nebo "K".Ty první jsou vyrobeny v Japonsku,ty druhé jsou asijské.Byly tu kolem toho diskuze,jestli je J verze lepší nebo ne.Někdo má dobrou,někdo špatnou a někdo neutrální zkušenost.Kupoval jsem několik K verzí a všechny byly v naprostém pořádku.U jedné J verze vrzal tah.Myslím,že je to jedno.Vlastně je tu jeden rozdíl-cena.Porovnej a uvidíš,zdali Ti to za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Kerensky,ty modrásky pro maniakální"pětkaře"v příspěvku č.47 tohoto vlákna by se Ti nelíbily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerensky Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 SNK357 se mi líbí hodně, stejně jako jejich bílá varianta. Nejsou sice tak krásně modré jako ty moje, zato nemají integrovaný tah, takže se na ně dá nasadit i řemen, což bych přivítal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Ještě bych předešel další věci.Možná to víš,možná ne,ale zcela jistě na to při hledání a objednávání narazíš.Jsou dvoje identické hodinky,které se liší pouze písmenkem za číselným typem,a to buď "J",nebo "K".Ty první jsou vyrobeny v Japonsku,ty druhé jsou asijské.Byly tu kolem toho diskuze,jestli je J verze lepší nebo ne.Někdo má dobrou,někdo špatnou a někdo neutrální zkušenost.Kupoval jsem několik K verzí a všechny byly v naprostém pořádku.U jedné J verze vrzal tah.Myslím,že je to jedno.Vlastně je tu jeden rozdíl-cena.Porovnej a uvidíš,zdali Ti to za to stojí. jo, díky moc... něco jsem o tom taky četl - budou to asi hodinky na "lítačku" takže na mailčkostech asi lpět nebudu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 dnes mi přišly pro kamarádku - model SNKK77. navočkoval jsem ji do mechanik a tyhle si vybrala.za 1500,- pěkný dámský hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 lub: pěkně si vybrala. Moudře si ji nasměroval;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Lube,nějak mi tam nesedí ty římské číslice.Ovšem je to jen můj názor,hlavně,že je spokojená.Jinak jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 Další variace na téma Seiko SNZG 07 K1. Tentokráte v kombinaci s řemenem Steinhart Havana Old Vintage. Spona je zatím provizorní z původního textilního řemenu Seiko a bude nahrazena sponou Pre-V, kterou očekávám snad během příštího týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerensky Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 (upraveno) Pětková variace na Rolex Date Just (s + day)?SNXJ89 Upraveno 3. listopadu 2011 uživatelem kerensky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 Na pětkách se mi líbí,jak neúnavně chrlí to ohromné množství modelů,které vyhoví vkusu většiny zainteresovaných zákazníků.A přitom nejde o laciný a podbízivý šunt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerensky Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Několikrát jsem v tomhle vláknu zaznamenal, že si majitel pětek stěžoval na kvalitu tahu. Přijde mi ale, že plechový tah je u pětek standard. Nebo se mýlím? Existuje nějaká pětková řada, která nemá plechový tah? Dají se vůbec koupit pětky s originálním kvalitnějším tahem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Několikrát jsem v tomhle vláknu zaznamenal, že si majitel pětek stěžoval na kvalitu tahu. Přijde mi ale, že plechový tah je u pětek standard. Nebo se mýlím? Existuje nějaká pětková řada, která nemá plechový tah? Dají se vůbec koupit pětky s originálním kvalitnějším tahem? Většina dražších pětek má i plné tahy, problém bývá spíš u koncovek ty bývají plechové skoro u všech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerensky Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Dá se nějak specifikovat co jsou to dražší pětky? Např. řada typu "SNQZ" atd.? Nebo dva tři konkrétní příklady, já už si to pak dohledám. Takhle nevím od čeho se odpíchnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 kerensky: většinou 5 Sports mají plné tahy a třeba Atlasy nebo FrankenMonster mají plné i dílky u pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Tak třeba snzh, hoď si to do googlu.Jak říká ggrand jsou mezi pětkami i vyjímky které mají plné koncovky viz atlasy.Ale abych byl upřímný, plechové koncovky mi u seika nevadí až tolik jako třeba u orientů kde jsou vážně děsný (slabé a brzy se vychrastí) Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem Yvaine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Head Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Pětková variace na Rolex Date Just (s + day)? SNXJ89 presne, jen ten day-date tam nesedi, chtelo by to modikaci no date-day, ja bych tomu dal jeste blue dial a pak, navic ta kombinace two tone co Seiko dela, to by tomu sedlo jak hrnec na p...l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 tak tu mám další pětky, zase pro jinou babu - SNKH65J1 z japonské produkce. tenhle military styl se mi stejně líbí víc, jsou krásně čitelný. trojice dámských seiko 5: jen pro zajímavost jsem chtěl porovnat luminiscenci, přidal jsem své 007. nasvíceny jsou všechny stejně = spolu na denním světle. od diversek bych očekával lepší výsledek... : ..nějak se mi to nezdálo, tak jsem vyfotil dvojici SNZF a 007 po delší době ve tmě a fakt - tyhle dámské seiko 5 sports svítěj minimálně stejně dobře jako diversky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se