Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

......

btw jake mate zkusenosti s tou 100m vodotesnosti? neni tam sroubovaci korunka, tak bych mel z koupani asi trochu obavy. potvrdi mi to nekdo nebo vyvrati?

no ja mam tyhle a bezne je pouzivam v mori a v bazenu a uplne bez problemu. Jen se pro jistotu vzdy ujistim ze korunka je primacknuta

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seika sú veľmi pekné hodinky za dobré ceny majú celkom dobrý vkus mne sa páčia hlavne tie potápačské :smile_anim:

Odesláno

....bezne je pouzivam v mori a v bazenu a uplne bez problemu....

S tím souhlasím.Mám Sporty také a takové to běžné mořské potápění je úplně v pohodě.Akorát jsem si tam trochu škrábl Hardlex.Vůbec si ale nejsem vědom nějakého nárazu nebo otěru.
Odesláno

tak to jsem mile prekvapen, ze to funguje i bez sroubovaci korunky :) to mam z toho, ze jsem doted krome pilotek mel vsechny ze sroubovaci korunkou a tim to ve me vypestovalo neduveru k cemukoliv bez teto funkce ;) jinak tedy po prvnim dnu maji presnost asi +3 vteriny, coz je famozni, jsem zvedav na kolika se to usadi..

Odesláno

Můj táta měl běžné pětky s pouhým označením WR již,když jsem byl velmi malý a pamatuji se,že když jsme se spolu koupali,tak je měl na ruce a pod vodou mi ukazoval,jak se zrcadlí.Takže bych to nebral tak vážně.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Mně se líbí opět modré... Cena vypadá příznivě, na léto budou dobré.

Jinak zásadní otázka stále je, jestli (a případně kdy) uvidíme 4R36 v SKX007 apod.

Odesláno

Zdravím, jako asi každý nový příchozí jsem se zde zaregistroval, abych si nechal poradit ohledně výběru nových hodinek. Samozřejmě po několika hodinách jsem několikrát změnil výběr hodinek na denní nošení.

Abych se to zbytečně nerozepisoval, zamiloval jsem se do modelu Seiko 5. Žádám prosím znalé o radu. Nevím jaké 5 vybrat. Objem zápěstí mám 19,5cm a šířku zápěstí cca 6,5cm. Preferuji střední až větší hodinky.

Požaduji černý ciferník, kovový tah a velikost bez korunky přes 43mm. Budu nejspíš kupovat na Ebay.com

Pokud to sem nepatří předem se omlouvám, jsem tu nový.

Všem moc děkuji za pomoc.

Odesláno

Můžeš být v klidu, je to první den, moje mi dělaly ještě o fous víc, určitě si sednou, a případně není problém je otevřít a nastavit ;)

Odesláno

Požaduji černý ciferník, kovový tah a velikost bez korunky přes 43mm. Budu nejspíš kupovat na Ebay.com

Velikost bez korunky mají asi 42.Mockrát se tu probíraly,mohly by Ti vyhovovat.SNZG 13 K1(J1).

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...