Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

......

btw jake mate zkusenosti s tou 100m vodotesnosti? neni tam sroubovaci korunka, tak bych mel z koupani asi trochu obavy. potvrdi mi to nekdo nebo vyvrati?

no ja mam tyhle a bezne je pouzivam v mori a v bazenu a uplne bez problemu. Jen se pro jistotu vzdy ujistim ze korunka je primacknuta

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak to jsem mile prekvapen, ze to funguje i bez sroubovaci korunky :) to mam z toho, ze jsem doted krome pilotek mel vsechny ze sroubovaci korunkou a tim to ve me vypestovalo neduveru k cemukoliv bez teto funkce ;) jinak tedy po prvnim dnu maji presnost asi +3 vteriny, coz je famozni, jsem zvedav na kolika se to usadi..

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Zdravím, jako asi každý nový příchozí jsem se zde zaregistroval, abych si nechal poradit ohledně výběru nových hodinek. Samozřejmě po několika hodinách jsem několikrát změnil výběr hodinek na denní nošení.

Abych se to zbytečně nerozepisoval, zamiloval jsem se do modelu Seiko 5. Žádám prosím znalé o radu. Nevím jaké 5 vybrat. Objem zápěstí mám 19,5cm a šířku zápěstí cca 6,5cm. Preferuji střední až větší hodinky.

Požaduji černý ciferník, kovový tah a velikost bez korunky přes 43mm. Budu nejspíš kupovat na Ebay.com

Pokud to sem nepatří předem se omlouvám, jsem tu nový.

Všem moc děkuji za pomoc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...