sta Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 ...... btw jake mate zkusenosti s tou 100m vodotesnosti? neni tam sroubovaci korunka, tak bych mel z koupani asi trochu obavy. potvrdi mi to nekdo nebo vyvrati? no ja mam tyhle a bezne je pouzivam v mori a v bazenu a uplne bez problemu. Jen se pro jistotu vzdy ujistim ze korunka je primacknuta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Seika sú veľmi pekné hodinky za dobré ceny majú celkom dobrý vkus mne sa páčia hlavne tie potápačské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 http://www.hodinky-damske-panske.cz/vodotesnost-hodinek/ Tady si můžeš přečíst, jak to s těma 100M je ve skutečnosti. Osobně mám SKX 007J, na těch je 200M a někde jsem četl, že to je reálně okolo 48m. Což je cca o 47,5m víc než potřebuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 ....bezne je pouzivam v mori a v bazenu a uplne bez problemu.... S tím souhlasím.Mám Sporty také a takové to běžné mořské potápění je úplně v pohodě.Akorát jsem si tam trochu škrábl Hardlex.Vůbec si ale nejsem vědom nějakého nárazu nebo otěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 tak to jsem mile prekvapen, ze to funguje i bez sroubovaci korunky to mam z toho, ze jsem doted krome pilotek mel vsechny ze sroubovaci korunkou a tim to ve me vypestovalo neduveru k cemukoliv bez teto funkce jinak tedy po prvnim dnu maji presnost asi +3 vteriny, coz je famozni, jsem zvedav na kolika se to usadi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Můj táta měl běžné pětky s pouhým označením WR již,když jsem byl velmi malý a pamatuji se,že když jsme se spolu koupali,tak je měl na ruce a pod vodou mi ukazoval,jak se zrcadlí.Takže bych to nebral tak vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Nemáš nějakou běžnou fotku těch SNZG na tomhle řemenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 tady jedna je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Měl jsem na mysli něco s normálním pojetím barev.Tohle je pořád nějak sépiové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Bylo to foceno pod žárovkou, ale zkreslená je tam jen tak košile v podstatě, hodinky tak a řemen tak vypadají i ve skutečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2011 Hodinky znám,šlo mi hlavně o řemen a tedy výslednou kombinaci.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Další pětky s hardlex lunetou, tentokrát ale s kalibrem 4R36 (hacking + ruční nátah). Dámské se povedly víc. Fotky jsou v odkazu. http://forums.watchuseek.com/f21/new-seiko-5-hack-handwind-models-out-633035.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Za mě vedou tyhle z odkazu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Za mě vedou tyhle z odkazu Já to samé jsou hodně zajímavé, moderní a dobrá barevná kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 Mně se líbí opět modré... Cena vypadá příznivě, na léto budou dobré. Jinak zásadní otázka stále je, jestli (a případně kdy) uvidíme 4R36 v SKX007 apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Zdravím, jako asi každý nový příchozí jsem se zde zaregistroval, abych si nechal poradit ohledně výběru nových hodinek. Samozřejmě po několika hodinách jsem několikrát změnil výběr hodinek na denní nošení. Abych se to zbytečně nerozepisoval, zamiloval jsem se do modelu Seiko 5. Žádám prosím znalé o radu. Nevím jaké 5 vybrat. Objem zápěstí mám 19,5cm a šířku zápěstí cca 6,5cm. Preferuji střední až větší hodinky. Požaduji černý ciferník, kovový tah a velikost bez korunky přes 43mm. Budu nejspíš kupovat na Ebay.com Pokud to sem nepatří předem se omlouvám, jsem tu nový. Všem moc děkuji za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 vcera mi dosli moje prvni mechaniky a to SNZG15K1...po prvnim dni zabehu -30sekund...cekal jsem lepsi vysledek :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Můžeš být v klidu, je to první den, moje mi dělaly ještě o fous víc, určitě si sednou, a případně není problém je otevřít a nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 13. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2012 Požaduji černý ciferník, kovový tah a velikost bez korunky přes 43mm. Budu nejspíš kupovat na Ebay.com Velikost bez korunky mají asi 42.Mockrát se tu probíraly,mohly by Ti vyhovovat.SNZG 13 K1(J1). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se