Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 1. 2015 v 16:25, wizard-ov napsal:

No mwh udává obecně vyšší cenu, než třeba skywatches a proto je pravděpodobnost odchytu větší.

Z osmi nákupů na mwh pět prošlo v pohodě, u třech se doplácelo DPH. Devátý kousek je právě na cestě, tak uvidím, je to loterie.

Odesláno
  V 7. 1. 2015 v 5:26, lucid napsal:

Ty SBSS reedice z r. 1997 jsou stejně vzácné jako původní modely v dobrém stavu. Tomu ale odpovídá i jejich cena, jdou docela za raketu :(

Dají se sehnat za rozumnou cenu, jen to chce trochu trpělivosti a štěstí. Na fórech ale nejsou výjimkou nabídky za v přepočtu 9000 a víc, nepočítaje DPH...

Odesláno
  V 9. 1. 2015 v 15:41, lucid napsal:

Mywatcheshub v pohodě, ale co si tam tak nejdříve nastudovat podmínky zasílání? Jinak to, zda budeš nebo nebudeš platit DPH záleží na tom, zda celníci budou nebo nebudou zásilce věnovat pozornost, někdy to projde bez DPH, jindy ne, logika se v tom nedá najít žádná.

V 9. 1. 2015 v 16:25, wizard-ov napsal:

No mwh udává obecně vyšší cenu, než třeba skywatches a proto je pravděpodobnost odchytu větší.

tak díky, uvidím jak to dopadne :) 

Odesláno

Pro upresneni... na techto sportech se mi libi provedeni SS nebo matne, cerny ciselnik a primarne bych je rad s original tahem. Take by mne zajimalo, ktere modely maji luminiscenční jen indexy a ktere i vsechny cislice 1-12. Pokud jsem postrehl, tak oboje sviti u verze 17. Ale ta se mi nelibi kvuli PVD. Jeste u nektere verze sviti vse?

~tapatalked~

Odesláno
  V 14. 1. 2015 v 8:08, budo napsal:

Pro upresneni... na techto sportech se mi libi provedeni SS nebo matne, cerny ciselnik a primarne bych je rad s original tahem. Take by mne zajimalo, ktere modely maji luminiscenční jen indexy a ktere i vsechny cislice 1-12. Pokud jsem postrehl, tak oboje sviti u verze 17. Ale ta se mi nelibi kvuli PVD. Jeste u nektere verze sviti vse?

~tapatalked~

Na tahu se z těch, které by Tě asi zajímali, prodává jen SNZG13 (jinak pro info řada SNZG čítá asi na 55 modelů), takže leda dokoupit tah (pokud je pouzdro stejné), a to nejlépe přes AD, protože v nabídce běžně není, což se docela prodraží. 

Odesláno
  V 14. 1. 2015 v 9:38, budo napsal:

Co je AD? A vis prosim kde je uceleny prehled vsech modelu?

~tapatalked~

Odkaz na stránku s pětkama jsem dával pár stránek zpátky, takže pro připomenutí tady. AD je autorizovaný dealer, v případě ČR to je Altro.

Odesláno

pěkné byly SNZG05, leklé ručky, lesklé plastické indexy s lumi, šla by u nich vyměnit ta vnitřní luneta ze SNZG13/15/17 a svítilo by to všechno. Ten kroužek jsem myslím poptával u Altro a za nějakých cca 100Kč by byl k sehnání...jen se ty SNZG05 už nevyrábí

Odesláno

Zatim beru zpet poptavku. Behem 2 dnu vyteklo akvarko, nateklo do mobilu a nahradni mobil druhy den zene upadl. Secteno za dva dny jsme postaveni pred nakup noveho akvarka a dalsiho mobilu. Hodky nejsou v kurzu ;)

~tapatalked~

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...