TomiTT Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2017 Teď jsem si byl zaběhat, tak něco odolnějšího .
cze2k Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Na procházku jsem vzal svého nového favorita. Modrý perlon k modrým ručkám padne skvěle.
Kuzma Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 ...tak ony jsou samy o sobě už povedené.
deafslap Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 pořídil jsem Orient FDB 05001D0, open heart. Vím, že to tu dost lidí považuje za pouťovou záležitost co se rychle okouká, ale chtěl jsem to zkusit. Jsem zatím spokojený, co jsem za ty peníze dostal, hodinky jsou spíš menší, klasické a nepůsobí "lacině". Nemají hacking ani ruční natahování, ale mají safír, WR 50 a solidní tah. Vidět je do nich celkem dobře, když člověk sedí a zadívá se na pohyb strojku, je to takový relaxační Zvažoval jsem i Orient Star za víc než dvojnásobek, tam by byl hacking a WR 100 ale nepřesvědčil jsem se že to za to stojí, na pohled se mi líbily celkem stejně. Takže budu potřebovat větší nebo další winder, mám třetí automaty. To už asi je chronobundus, co?
Nino Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 To vůbec není špatně nenechat se proti svému cítění přesvědčit řečmi o pouťových záležitostech. Taky by mě tyhle bavily, jsou pěkně provedený. Je to radost, kterou sdílím .
siwi Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Ty ale vůbec nevypadají zle! Pro Orient mám slabost právě kvůli tomu, že za své peníze dostaneš odpovídající hodnotu včetně kvalitního zpracování. Ať ti radost z nich vydrží co nejdýl.
Frostie Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 pořídil jsem Orient FDB 05001D0, open heart. Vím, že to tu dost lidí považuje za pouťovou záležitost co se rychle okouká, ale chtěl jsem to zkusit. Jsem zatím spokojený, co jsem za ty peníze dostal, hodinky jsou spíš menší, klasické a nepůsobí "lacině". Nemají hacking ani ruční natahování, ale mají safír, WR 50 a solidní tah. Vidět je do nich celkem dobře, když člověk sedí a zadívá se na pohyb strojku, je to takový relaxační Zvažoval jsem i Orient Star za víc než dvojnásobek, tam by byl hacking a WR 100 ale nepřesvědčil jsem se že to za to stojí, na pohled se mi líbily celkem stejně. Takže budu potřebovat větší nebo další winder, mám třetí automaty. To už asi je chronobundus, co? Parádní hodiny a podle teprve třetích automatů tuším, že to ještě nevypuklo naplno...
AndyAaron Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Taky gratuluju. I kdyz nejsem priznivce open heart, tak jsem priznivce Orientu a dalsi posila tymu se hodi Jo a na winder se vyprdni a misto nej radsi dalsi hodinky...
deafslap Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 děkuji za pochvaly i slova povzbuzení mě se tedy od prosince podařilo krom těch 3 automatů pořídit ještě 2 x quartz a 3 x digi, takže to docela propuká I když vím, že na zdejší poměry je to jen takové oťukávání
AndyAaron Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Odesláno 16. května 2017 (upraveno) Tukas dobre A tukas dvakrat Upraveno 16. května 2017 uživatelem AndyAaron
cze2k Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 pořídil jsem Orient FDB 05001D0, open heart. Vím, že to tu dost lidí považuje za pouťovou záležitost co se rychle okouká, ale chtěl jsem to zkusit. Jsem zatím spokojený, co jsem za ty peníze dostal, hodinky jsou spíš menší, klasické a nepůsobí "lacině". Nemají hacking ani ruční natahování, ale mají safír, WR 50 a solidní tah. Vidět je do nich celkem dobře, když člověk sedí a zadívá se na pohyb strojku, je to takový relaxační Zvažoval jsem i Orient Star za víc než dvojnásobek, tam by byl hacking a WR 100 ale nepřesvědčil jsem se že to za to stojí, na pohled se mi líbily celkem stejně. Takže budu potřebovat větší nebo další winder, mám třetí automaty. To už asi je chronobundus, co? Gratulujeme k super hodinkám. Mám černou variantu a neskutečně mě baví už skoro 3 roky. Musíš si uvědomit,že ta varování o pouťové atrakci,která se hned omrzí, tu šíří borci co protočí aspoň čtvery hodinky ročně a víc:-) Se třema automatama by ti mohly chvíli vydržet.
Svatoslav Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Automaty mám šestery, mimo to nějaké quartz a nějaké digi. Z automatů jsou troje Orient a jsem velice spokojený, zpracování a přesnost za mě hodně dobrý. Jedny z automatů jsou švýcarské, ale tam jsem asi neměl štěstí po dvojím seřízení stále 20sec. do plusu. Orienty mi dělají od počátku 8 sec. plus. po seřízení u Bambín -2 přes den +2 přes noc. Takhle přesně mě šly od počátku jen Amphibie. Měl jsem i Seika 5 se strojkem 4r36, ale ty jsem vracel byl tam problém se strojkem.
deafslap Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Gratulujeme k super hodinkám. Mám černou variantu a neskutečně mě baví už skoro 3 roky. Musíš si uvědomit,že ta varování o pouťové atrakci,která se hned omrzí, tu šíří borci co protočí aspoň čtvery hodinky ročně a víc:-) Se třema automatama by ti mohly chvíli vydržet.vydrží, já to zatím spíš začínám hromadit než točit. Na černou jsem taky koukal ale mám pro modré ciferníky slabost
deafslap Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Automaty mám šestery, mimo to nějaké quartz a nějaké digi. Z automatů jsou troje Orient a jsem velice spokojený, zpracování a přesnost za mě hodně dobrý. Jedny z automatů jsou švýcarské, ale tam jsem asi neměl štěstí po dvojím seřízení stále 20sec. do plusu. Orienty mi dělají od počátku 8 sec. plus. po seřízení u Bambín -2 přes den +2 přes noc. Takhle přesně mě šly od počátku jen Amphibie. Měl jsem i Seika 5 se strojkem 4r36, ale ty jsem vracel byl tam problém se strojkem.Já se na jedny švýcary časem taky chystám, ale pokaždé jsem zatím skončil u japonců
JanNovakJan Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Takže budu potřebovat větší nebo další winder, mám třetí automaty.Jakožto bývalý majitel obdobného modelu můžu s klidným svědomím říct, že winder netřeba, protože hodinky se rozběhnou téměř okamžitě po zatřesení. A jelikož nemají datum ani den nebo 24 hod. režim, což by mohlo otravovat při soustavném nastavování (a nastavení času je otázkou chvilky), tak zbytečně vyhozené peníze za ten winder
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se