jovani Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 wau, tak tie sú pekné, gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 To teda. To jsou ty americký Maka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Musím se přidat. Jsou hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 (upraveno) Vypadají pěkně. Co to je zač? Napiš o nich něco víc. Takové jsem ještě neviděl... Nemají logo, ručky podobné Seiko... Že by nějaký tuning?Maka USA to nejsou. Ty mají jiný cifr a ručky. Upraveno 24. listopadu 2017 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwer1306 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 Tiez sa mi pacia a zaujimalo by ma viac detailov a fotiek. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 ORIENT Poseidon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2017 ORIENT Poseidon Gratuluji. Parádní kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak ty jsou parádní !!!!! Gratuluji a jdu si je najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 27. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2017 ...některé fotky mě fakt baví a to i více, nežli originál hodinky a tahle je opět jedna z nich ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 Na ruce sice nejsou, ale když už jsem je vytáhl z hodinkovnice, abych se s nima pomazlil, rovnou jsem je cvaknul: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 siwi já už to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Já moc ne. Co že chápeš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Vojto krasna fotka. Ja chapu mazleni, ale nechapu, ze je nenosis. To ale uz vis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Ono je to složitý. Jak už jsem kdysi kamsi psal, můj vztah k hodinkám se vyvíjí postupně tím, co všechno se mnou prožívají. Získávají tak svoji duši. Proto je nestřídám, abych je o něco neochudil. Takhle to fungovalo, než jsem vstoupil na Chronomag. Tady jsem zjistil, že je možné mít i dvoje, troje... desatery další Neodolal jsem a také jsem si pořídil ještě 3 další kousky, které sice díky své zásadě vůbec nepotřebuju, ale líbí se mi natolik, že je prostě musím mít. A tak jsou z nich od počátku exponáty mé sbírky. Konec konců, s angličáky v sekretáři si taky nehraju a jenom se na ně dívám Nicméně v době Vánoc mám vždycky chuť udělat něco jinak, takže je možná na chvíli nandám a protočím strojek. To se taky musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Ono je to složitý. Jak už jsem kdysi kamsi psal, můj vztah k hodinkám se vyvíjí postupně tím, co všechno se mnou prožívají. Získávají tak svoji duši. Proto je nestřídám, abych je o něco neochudil. Takhle to fungovalo, než jsem vstoupil na Chronomag. Tady jsem zjistil, že je možné mít i dvoje, troje... desatery další Neodolal jsem a také jsem si pořídil ještě 3 další kousky, které sice díky své zásadě vůbec nepotřebuju, ale líbí se mi natolik, že je prostě musím mít. A tak jsou z nich od počátku exponáty mé sbírky. Konec konců, s angličáky v sekretáři si taky nehraju a jenom se na ně dívám Nicméně v době Vánoc mám vždycky chuť udělat něco jinak, takže je možná na chvíli nandám a protočím strojek. To se taky musí. siwi: krásně napsané a asi to mám taky tak. Ta citová vazba je pro mně hodně důležitá. Edit: pepsiny jsem si složil před pár dny, "z těch nejobyčejnějších". Jsou to hodinky, které mají neobyčejné kouzlo (můžeš si je jak chceš poskládat), když je člověk pochopí. Za pár korun, ale mám je rád. Zatím dvoje a třetí na cestě. Ten zbytek co je v hodinkovači, tak se na ně podívám a ony si řeknou, které dát na ruku. Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Svatoslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 Pracovní sestava :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Tyhle občas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Svatoslav: ani nevim, ze je mas Jak se nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se