Datel Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 33 minutami, siwi napsal: Orienty: Tohle mi nedělejte, už jsem se přemluvil že je nechci a nepotřebuji, a nebylo to snadné. A ta všechna námaha přišla vniveč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 ... ale ty je přeci potřebuješ. Nutně potřebuješ. Líbí se ti ten zelenej ciferník a celkově vyvážený proporce. A navíc jsou vážně hodně pohodlný. A jsou Vánoce! Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logout Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) Rád bych tímto poděkoval ctěnému panu Laciferovi za velmi užitečnou konverzaci při výběru mých prvních orientek. Jsou to parádní hodinky! Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem logout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
logout Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 @logoutNejni vůbec za co, jsou super , blahopřeju a ať dělají jen radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 S Orientama nemůžeš šlápnout vedle. Gratuluji.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrojar@seznam.cz Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 No, já si teď nedávno koupil Orient CZV02002W, jsou celé z nerezu, jak pouzdro, tak tah. Mají spodní dýnko šroubovací a korunku taktéž šroubovací. Krásně čitelný číselník, dva displeje, v jednom běží digitální čas (asi je synchronizován s analogem, vůbec se nerozbíhá) a ve druhém datum. Ručičky v noci krásně svítí. Ovládání a nastavení je velmi intuitivní a jednoduché. A na závěr pár fotek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2020 No vida, Jardo. Máš pěkný hodinky.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 A ty taky, Lacifere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Díky Siwi , dnes povánoční atmoška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Vzdycky kdyz je vytahnu ze supliku, tak mi to rozjasni den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 I po mé delší odmlce zde na fóru mám pořád ty stejné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Dedičstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 vášnivý fanoušek značky Orient https://navratdoreality.cz/agresivni-ridic-43-12591.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 21 hodinami, AndyAaron napsal: Vzdycky kdyz je vytahnu ze supliku, tak mi to rozjasni den... Pekna fotka Andy. Mam svoje mako taky hodne rad, kompozice cifru a tvar rucek..na to se jiny potapky podle me jen tak nechytaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 moje homeoficiální otloukánky a nejnovější úprava nato jen pro odvážné, je to trochu brutál a hodně bizár ale první úprava, v které mě při datlování do klávesnice nic na pásku netlačí. Všechny netextilní záležitosti jako spona a hodinky a tak jsou na místech, které holt na stole neleží nikdy. tož hevelúk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Z orientů už mám jen mako. Snad se to brzy změní - nicméně bych to nerad zakřikl. Už jsem celej natěšenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 před 28 minutami, lub napsal: Z orientů už mám jen mako. Snad se to brzy změní - nicméně bych to nerad zakřikl. Už jsem celej natěšenej. Víš, že generuješ indukovanou natěšenost? Já osobně se už těšívám spíše na cizí hodinky - a celkem s tím vystačím. Snad to vydrží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 10. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Už to s mojima Orientkama kroutíme minimálně desátým rokem a pořád dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se