JR_2010 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Odesláno 9. května 2018 Nedělní podvečer, kdy jsme doprovázeli slunce "potápějící" se do hlubin obzoru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MrGas Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Odesláno 11. května 2018 Po dlouhé době jsem provětral Raye Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Pepsiny: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Odesláno 13. května 2018 Ještě přidám trochu zdařilejší fotku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruiz.aw Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Odesláno 19. května 2018 Deep blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MrGas Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Zas po čase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kuzma Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Z mého pohledu jedny z těch nejpovedenějších od pánů z dalekého Orientu ;o)
korbos Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Na pracovním jednání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lukyn77 Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Na pracovním jednání. Sent from my iPhone using Tapatalk hodinky samozřejmě pěkný, ale upoutala mě ta scéna prostupujícího cukru pěnou kapuuccina :-)
Ruiz.aw Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Jít do světa, či nejít, .... to je, oč tu běží. Nemůžu se rozhoupat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukám, že mám špatně datum .........
Miroslav5 Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Odesláno 28. května 2018 Dlhšie som ich nenosil...tak ich vetrám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Shane001 Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Odesláno 30. května 2018 Moje pracovní "otloukánky". Podle mého nejhezčí potápky od Orientu.
Svatoslav Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Už jsem tu dlouho nic nedal, tak jedny z několika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Taky sem dám svoje potápky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Svatoslav Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Tak ještě jednou, zpocené, v lese a hodně slunce. Až budu velkej tak to budu umět jak siwi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
P11 Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Odesláno 9. června 2018 Kamoš včera zakúpil, tak som testoval.Fajné sú.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se