Pavel1234 Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Orient Ray I, safírové sklíčko oproti sérii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 V 30. 10. 2019 v 12:14, Pavel1234 napsal: Orient Ray I, safírové sklíčko oproti sérii.Odkud jsi ho bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 vcera dorazily TRITONY moje prvni Orienty. Jsem velmi mile prekvapenej zpracovanim. Duvod koupe byl ukazatel rezervy natahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Pekné, pekné.Aj hodinky, aj fotky.Práve pozerám na modré, cena pod 300?, TGV ich pekne opísal v recenzii, samé pozitíva a sociálne istoty ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 hele jako za tu cenu bomba! me se podarilo neplatit clo ani dph, takze cena skoro jak seiko 5 :-D ta modra me moc nebere, ponevadz to nema tak vychytanej sunbrust jako treba Seiko SPB053 co sem mel a vim ze bych to srovnaval a nebyl bych z te modre nadsenej.proto sem vzal cerny a taky ta cerna je vice univerzlni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Hmmm, ukazatel rezervy nátahu ještě nemám... A při tom bych ho rád vyzkoušel. Tohle jsou moc pěkné Orienty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Přesně. To se mi u Orientu líbí. A nejenže jsem nikdy neměl ukazatel nátahu, ale ani Orienty. Dokonce ani za komančů ne. Zajímalo by mě srovnání se Seiko, kdo to umí v podobné cenové hladině líp? Každopádně parádní divery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 No, je to zajimavý. Orient řada lidí vnímá o trochu níž než Seiko. Ale na druhou stranu, Orient je schopen dát i do levných hodinek třeba věčný kalendář, rezervu nátahu nebo indikátor AM/PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gres Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Maj nektery hodinky fakt pekny, treba tyhle posledni se me fakt libi, ale pro me je naprosto nogo to logo, je to jak z krabicky od cigaret nebo levny whisky, prijde me ze to naprosto degraduje jinak libivej design tech hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Orienty proti Seiku, aspoň tedy ty moje jsou mnohem přesnější, drží stabilní odchylku bez ohledu na režim nošení což o 7S26 v Seikách říct nemůžu. Tam stačí pár otřesů a mají půl minuty plus či minus, jak kdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 s tim mam stejnou zkusenost. mel jsem ty SPB053 coz nejsou zadny laciny petky...ale hodinky za 27t. (novy v CR) je v tom 6R15 a stvala me nepresnost a nepravidelnost chodu, ani po serizeni nechodily stabilne. jeden den to bylo +5 . druhy - 20 sec, to me vadilo na tolik ze sem je prodal. pritom ted tyhle orienty + 2 sec a to jsou uplne nove.. ad logo jj to je pravda to nevypada moc reprezentativne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 I moje Maka jsou hodně přesné. Vlastně nejpřesnější ze všech mých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel1234 Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 V 30. 10. 2019 v 18:52, tomek napsal: Odkud jsi ho bral?Koupil jsem je z druhý ruky, včetně orig krabičky, záručáku a pod, je to původně koupený v Německu, bylo to asi dělaný na zakázku, protože v papírech je to uvedený jako změna, že tam je safír místo skla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 (upraveno) safir misto mineralniho skla je standardni mod, tech webovek, kde to prodavaji je mraky a vymeni to v kazdem lepsim hodinarstvity webovky jsou prevaznepro seiko ale nejake maji i veci na orienty.. namatkou: (prevazne seiko)https://www.dlwwatches.com/https://www.namokimods.com/ yobokieshttps://crystaltimes.net/shop/brands/orient/ Upraveno 4. listopadu 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 I na Orientuhren.de je možné nechat si některé modely modifikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 4. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2019 Dám to i sem.Dneska zhruba kolem oběda dorazilo DHL. Myslím, že si je nechám. Stejně by se do Singapuru špatně vracely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 ty jsou dobry...co je to za typ? takovy umirneny. nemam moc rad u OS ty ostre spicate rucicky.napis co v tom je a za kalibr, jakou to ma presnost a klidne nahod i vic fotek. dik jooo a rozmer je jaky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) Je to RE-AW0004S00B koupila jsem je na skywatches: https://www.skywatches.com.sg/reviews/orient-star-automatic-watch-re-aw0004s00b-re-aw0004s.htm Mají 38,7 průměr pouzdra, tloušťka je 12,5 mm (a to teda považuju za peška). Barva ciferníku off-white, velice jemný sunburst, ty indexy a ručičky jsou tmavě modré, skoro do černa, ta modrá vynikne, až když se na posvítí. Přesnost zatím nemůžu komentovat, mám je v této chvíli doma cca 24 hodin. Ale než to bude 24 dnů, tak podám nějakou další informaci. Jinak proběhly ve vlákně myslím "novinky Orient", Orient jich vyrábí víc barevných variant. Jo a kalibr: F6G42 "made in Japan" - má 50 hodin rezervu nátahu. Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Nebyva to moc casto, ale tyhle hodinky se mi na zivych fotkach libi vic nez na produktovkach. Za me hezke oblekovky, klidne bych zvladl i pokud by byla verze s rimskyma cislama. Katko, klidne laduj vic fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Děkuji za pochvalu.Má to jen jeden problém... víš, jak se tady říká "fotka na Kuncáka"? Trochu se bojím, že to pak bude "fotka na Katku" "Naživo fakt mnohem hezčí, než na fotkách" - tohle okřídlené mi blesklo, když jsem otevřela pouzdro. Nějak se vyhecuju a postupě dodám. Předchozí verze Orient Star (Orient Star Elegant) je s římskými číslicemi a dost jsem se na ně koukala, ale nakonec vyhrály tyto, nějak mě oslovily víc. Zvláště když jsem je viděla na videu od Poláků na té kočce na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se