Lacifer Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Ta luneta je asi jenom na parádu Někde jsem tady četl že ciferník mění barvu podle hloubky ponoru ale přijde mi to teda dost nepravděpodobný a zkoušet to nehodlám jsem rád že babičky stále ještě fachčej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 11. 5. 2020 v 13:37, junior300 napsal: Kua krasne su tie modre XL-ka. A pritom za “par penez”. Ako dlho ich uz mas, vyzeraju ako vytiahnute zo suflika. Ahoj, Je to dlouhá historie, asi první tři roky jsem měl ty samé ale černé, furt jsem pokukoval po modrých, no a asi před půl rokem jsem je prodal a obratem sehnal tyhle nové modré krásky. Nosím je často ale jsem na hodinky docela opatrný, nemám rád záseky, škrábance atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 No, já to mám s tím přístupem stejně Tady je jasně vidět, že hodinky po půlroce každodenního nošení můžou vypadat jako nové, a ne jako když je vytáhnou s pod kola u auta. A vsadím se, že za 2 roky na tom budou stejně. Tady je to samej zásek, vryp, ohlá napůl vypadá korunka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 13 hodinami, tatraplan napsal: Ahoj, Je to dlouhá historie, asi první tři roky jsem měl ty samé ale černé, furt jsem pokukoval po modrých, no a asi před půl rokem jsem je prodal a obratem sehnal tyhle nové modré krásky. Nosím je často ale jsem na hodinky docela opatrný, nemám rád záseky, škrábance atd... Mam to podobne, tiez by som ich mal najradsej ako nove. Po roku hadam nevyzeraju najhorsie. Akurat ta modra sa zle chyta pri tomto hnusnom pocasi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Někdo tvrdí, že hodinky se mají nosit, že ho obtěžuje být přehnaně starostlivý. Mě by zase obtěžovalo nosit hodinky, co se mi kdysi tak líbily, že sem si je koupil a teď by vypadaly poškrábaně, oťukaně... Obojí se dá naučit, je to životní styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 To je jak s panenstvím. První škrábanec bolí a nikdy na něj nezapomeneš. Pak už ti to ani nepřijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Zaujimave prirovnanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Dnes to prislo. Uplne jsem zapomnel jak je to jejich pouzdro genialne pohodlne. Mesh z nich dela brutalni lestenky. Vic info zde:https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=6783&share_tid=79528&share_pid=2512997&url=https%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2F&share_type=t&link_source=app Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Tak Andy, dovol, abych ti potřásl ploutví a pogratuloval. Měl jsem a mám spoustu hodinek. Ale Maka jsou stálice, které si pořád jenom hýčkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Dneska jsem neodolal a musel je nasadit: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Musím Vám je pochválit vypadají super! Jsou to pohodlné hodinky? Chtěl jsem nějaké pepsiny a skx nějak nemohu sehnat a tyto mě lákají čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Po stránce pohodlonosti jim není co vytknout. Stejně tak mívají velice dobře seřízený strojek, takže jdou velice přesně. Akorát tenhle model se 2 korunkami už asi neseženeš. Nová verze má už korunku jenom jednu. To ale podle mě nijak nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Díky,aha já myslel,ze se normálně ještě prodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Maka se prodávají, ale jen v té nové verzi. Myslím, že se liší jen tou korunkou. Ve tvaru pozdra rozdíl asi není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Tak koukám, že tady je ještě asi mají: https://www.orientuhren.de/Herrenuhren/Automatik-Mako-Taucher-Herrenuhr-FEM65006DW-Box::180.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Kurna, to je jeste dobra cena. Ja ty svoje jete nekupoval o moc levneji. Sem jsem se teda nepodival...Mimichodem, maji tam i nabidku nejake modifikace za 120 EUR. Nevis, Siwi, v cem to spociva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Mělo by jít o bílou modře svítící Luminovu na ručkách, červený luminiscenční bod na lunetě a safírové sklíčko. Vše komplet přetěsněno včetně tlakovky a seřízení strojku.https://www.orientuhren.de/Herrenuhren/MOD-KIT-65-1-fuer-alle-EM65-CEM65-FEM65-Box-w-bl::648.htmlOdesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Lepsi lumi by se hodila, ale ten safir me moc nebere. Hodinky tim ztrati ten svuj look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 před 2 hodinami, siwi napsal: Tak koukám, že tady je ještě asi mají: https://www.orientuhren.de/Herrenuhren/Automatik-Mako-Taucher-Herrenuhr-FEM65006DW-Box::180.html Uz asi nemaju, skusal som nakliknut a nyst.. Ani modifikovana ani normalna verzia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 To je dost možný. Samotnýho mě překvapio, že je tam ještě mají uvedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se