Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ta luneta je asi jenom na parádu :)Někde jsem tady četl že ciferník mění barvu podle hloubky ponoru ale přijde mi to teda dost nepravděpodobný a zkoušet to nehodlám jsem rád že babičky stále ještě fachčej

Odesláno
V 11. 5. 2020 v 13:37, junior300 napsal:

Kua krasne su tie modre XL-ka. A pritom za “par penez”. Ako dlho ich uz mas, vyzeraju ako vytiahnute zo suflika. 

Ahoj, 

Je to dlouhá historie,  asi první tři roky jsem měl ty samé ale černé, furt jsem pokukoval po modrých, no a asi před půl rokem jsem je prodal a obratem sehnal tyhle nové modré krásky. Nosím je často ale jsem na hodinky docela opatrný, nemám rád záseky, škrábance atd...

Odesláno

No, já to mám s tím přístupem stejně:cheers:

Tady je jasně vidět, že hodinky po půlroce každodenního nošení můžou vypadat jako nové, a ne jako když je vytáhnou s pod kola u auta. A vsadím se, že za 2 roky na tom budou stejně.

Tady je to samej zásek, vryp, ohlá napůl vypadá korunka... :P

Odesláno
před 13 hodinami, tatraplan napsal:

Ahoj, 

Je to dlouhá historie,  asi první tři roky jsem měl ty samé ale černé, furt jsem pokukoval po modrých, no a asi před půl rokem jsem je prodal a obratem sehnal tyhle nové modré krásky. Nosím je často ale jsem na hodinky docela opatrný, nemám rád záseky, škrábance atd...

Mam to podobne, tiez by som ich mal najradsej ako nove.

Po roku hadam nevyzeraju najhorsie. :cool02: Akurat ta modra sa zle chyta pri tomto hnusnom pocasi..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Někdo tvrdí, že hodinky se mají nosit, že ho obtěžuje být přehnaně starostlivý. Mě by zase obtěžovalo nosit hodinky, co se mi kdysi tak líbily, že sem si je koupil a teď by vypadaly poškrábaně, oťukaně...

Obojí se dá naučit, je to životní styl.

Odesláno

Tak Andy, dovol, abych ti potřásl ploutví a pogratuloval. Měl jsem a mám spoustu hodinek. Ale Maka jsou stálice, které si pořád jenom hýčkám.

Odesláno

Musím Vám je pochválit vypadají super! Jsou to pohodlné hodinky? Chtěl jsem nějaké pepsiny a skx nějak nemohu sehnat a tyto mě lákají čím dál víc. 

Odesláno

Po stránce pohodlonosti jim není co vytknout. Stejně tak mívají velice dobře seřízený strojek, takže jdou velice přesně. Akorát tenhle model se 2 korunkami už asi neseženeš. Nová verze má už korunku jenom jednu. To ale podle mě nijak nevadí. 

Odesláno

Maka se prodávají, ale jen v té nové verzi. Myslím, že se liší jen tou korunkou. Ve tvaru pozdra rozdíl asi není.

Odesláno

Kurna, to je jeste dobra cena. Ja ty svoje jete nekupoval o moc levneji. Sem jsem se teda nepodival...
Mimichodem, maji tam i nabidku nejake modifikace za 120 EUR. Nevis, Siwi, v cem to spociva?

Odesláno

Mělo by jít o bílou modře svítící Luminovu na ručkách, červený luminiscenční bod na lunetě a safírové sklíčko. Vše komplet přetěsněno včetně tlakovky a seřízení strojku.

https://www.orientuhren.de/Herrenuhren/MOD-KIT-65-1-fuer-alle-EM65-CEM65-FEM65-Box-w-bl::648.html

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...