vraby Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 lub ta druhá fotka yes .. Saturation nikdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Výborná volba pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 dnešní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 (upraveno) Orienty mám rád. I když tyhle jsou velikostně pro mě nahraně. Upraveno 6. července 2020 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Pěknej řemínek. K těm hodinkám se hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Ta originál guma těm hodinkám dost ubírá. Tenhle řemínek jsem koupil tady v inzerci, tak ani nevím co to je zač. Přidám ještě jednu fotku ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 a jeje "zegarek ogrodowy" dobre ich mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 před 16 hodinami, Shane001 napsal: Orienty mám rád. I když tyhle jsou velikostně pro mě nahraně. mas pravcu, mna sa strasne stve, ze tieto potapky maju taky obri rozmer.... boli by to nadherne potapky pre mna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 (upraveno) Aj su nadherne.. Mna trosku mrzi ta plechova spona.. Star-y by uz mohli mat nieco onakvejsie. Upraveno 7. července 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Stejně jsou ty první maka vymakaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 in-house za super cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Stejně jsou ty první maka vymakaný Jsou.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Vecerni plneni poctu kroku za den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Dnes po dlouhý době mulťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Tak tyhle nosí kolega jako pracovní,nezničitelné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 No je pravda že mám po tátovi i první generaci, který dle starejch rodinejch fotek nosil cca od roku 1981 minimálně 20 let, a po vyčištění hodinářem jsem se s nima na ruce 2013 oženil, a do dnes po zavrtění fachčej! prostě Orient 4ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 zatímco venku leje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 For Lacifer Hodinky jsou to krásný. Jak se pozná jaký je měsíc a k čemu slouží ty čísla co jsou pod měsíci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 před 26 minutami, Hugo666 napsal: For Lacifer Hodinky jsou to krásný. Jak se pozná jaký je měsíc a k čemu slouží ty čísla co jsou pod měsíci? Vrchním čudlíkem na hodinkách přiřadíš přemačkáním rok k příslušnýmu měsíci ve výřezu v horní části cifru (aktuálně na fotce 20/jul), a ve výřezu ve spodní části cifru se ti objeví dny podle data pod sebou (aktuálně na fotce např čtvrtek je: prvního, osmého, patnáctého, dvaadvacáteho, a devětadvacátého atd.) doufám že jsem to popsal Jakš takš srozumitelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 Já to pochopil. Takže jsi to popsal pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se