Plattfuss Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 mako na vylete. ja ty hodinky zeru. jak jsou obycejny, tak jsou nesmrtelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Zelenáče v autě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Dnes větrám SK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 tak zas ty loukostky. Přeorientoval jsem to na to NATO a je to další forever řešení, fakt jsem dosud netušil, jak super to vlastně je. Jsou to teď tooly tulivé ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 (upraveno) aky je to model? nejaka polepsejsia fotka by nebola? Upraveno 15. července 2020 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 15. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2020 Napíšu. Ale je to obyčejný Tristar, tohle pouzdro má spoustu variant ciferníku, tahle působí až školácky. Ale chtěl jsem lumi číslice. A taky jsem pouzdro vzal brusným papírem. Leskly se jak p.k. Jsou to kustomizované otloukánky jaksepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 tož totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Upršaná orientálna sobotaOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Bestie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Upraveno 22. července 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Přezula jsem, fotka ze včerejška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Dnes taky Kamasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) před 9 hodinami, KatkaB napsal: Přezula jsem, fotka ze včerejška. dobře vyvážené [day][date] okénko Ale kam to ukazuje ta minutovka.. jde to nějak Šojdrem oproti (překrásné) vteřinovce ;o) Upraveno 23. července 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Ačkoli se to na první pohled úplně nezdá, myslím že má minutovou ručičku poměrně dobře slícovanou. Tím, že je mám, tak znám dobře Kamasu a tahle fotka je pořízena trochu shora, jeden by nevěřil, jak moc to pak zkreslí a vypadá to, jako že minutová ručička není seštelovaná správně po indexech. Jinak opravdu, to [day][date] umí prostě Orient naprosto dokonale. Snad jako jedinej. Tohle+safír+plastický indexy (+ Orient samozřejmě ) byl důvod, proč sem je okamžitě chtěl a musel mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Musim potvrdit, Orient z mojej skusenosti trpi na jedno z naj ak nie najpresnejsie licovanie ruciciek s indexmi. Porovnaval som to pod lupou (nie nebol som s tym u lekara ) a ak sa pri nastavovani casu minutovka presne zlicuje, celych 360st po ciferniku to drzi az chirurgicky presne. Pri inych znackach to nie vzdy plati. Typicky medzi 12-6 minutovka trosku "predbieha" a medzi 6-12 naopak jemne zaostava. Pripisujem to toleranciam na jednotlivych ozubeniach alebo ulozeni koliesok v strojceku. Urcite to zavisi aj na zlozitosti strojceka. Vacsinou to samozrejme nie je viditelne volnym okom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Bohužel to vypadá, že má Datel pravdu. Tipuju, že vteřinovka je cca 15 vteřin napřed. Až doteď jsem si toho zkrátka nevšimla. No, nevím, co s tím budu dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 12 hodinami, ten blbej napsal: Jinak opravdu, to [day][date] umí prostě Orient naprosto dokonale. Snad jako jedinej. Tohle+safír+plastický indexy (+ Orient samozřejmě ) byl důvod, proč sem je okamžitě chtěl a musel mít. Nějak jsem to nezaregistrovala, jakou variantu máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Mám RA-AA0006L. Jinak to myslíš asi nejspíš ze srandy, ne? Jako sranda je to dobrá, ale pro jistotu: stopnu si vteřinovku, nastavím minutovou přesně zarovnanou na index (raději o minutu dál, kvůli přesnýmu času), zašroubuju korunku a jdu si dát třeba kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se