Roman-ZA Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 před 17 hodinami, Lacifer napsal: Tak a začala švestková sezóna jj, dnes boli na obed knedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Dnes Orient digitálky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 (upraveno) před 5 minutami, Lacifer napsal: Dnes Orient digitálky WAU tak tie sú pekné Upraveno 18. srpna 2020 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 Óooo děkuji nosím je málo, mám je rád a nerad bych si je dodrbal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 To jsou ty, na který se tu před časem dělala hromadná objednávka, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tak to nevim, jsem na fóru teprve rok, tyhle jsou z bazoše kupované před cca rokem a půl, takže ještě v době kdy jsem o tomto báječném fóru neměl tušení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tak to nevim, jsem na fóru teprve rok, tyhle jsou z bazoše kupované před cca rokem a půl, takže ještě v době kdy jsem o tomto báječném fóru neměl tušení Aha, tak to je zajímavý. Buď je tam dal někdo odsud nebo se fandové najdou i mimo fórum.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 čekají na příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 jako jsou pěkný, to jo, ale jak píšeš...ta příležitost, kdy je dát na ruku..měl jsem podobný citizeny, krásný, propracovaný. ale nenosil jsem je, páč nějak nebylo proč a kam. tak jsem se nima akorát doma kochal a pak jsem je tady prodal. já dnes jedny z mých nejoblíbenějších. jak je vidět, na dovolené jsem na nich pěkně dojebal sklíčko. taky pěkná pičovina brát si do skal takovýhle hodinky. jenže ráno nebyly skály na pořadu dne a já si je před výlezem nesundal. tak plánuju nákup safíru.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 jako jsou pěkný, to jo, ale jak píšeš...ta příležitost, kdy je dát na ruku..měl jsem podobný citizeny, krásný, propracovaný. ale nenosil jsem je, páč nějak nebylo proč a kam. tak jsem se nima akorát doma kochal a pak jsem je tady prodal. já dnes jedny z mých nejoblíbenějších. jak je vidět, na dovolené jsem na nich pěkně dojebal sklíčko. taky pěkná pičovina brát si do skal takovýhle hodinky. jenže ráno nebyly skály na pořadu dne a já si je před výlezem nesundal. tak plánuju nákup safíru.. Safír by měl snad odolat i skále , ne?Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Nevěř tomu. Nic není nezničitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 safír nevím, ale minerál neodolal. je to bláto a to samý si myslím i o hardlexu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Safír je sice tvrdej, ale křehkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Ja mel na svych mako mineral taky poskrabanej jak starou ludru. Poridil jsem plochy safir s bezbarvym vnitrnim AR a je to pecka. Vzhledove vypdaji mako jako s origo sklem, akorat je lip videt cifr. Proto jsem nechtel domed a double domed a modry AR. Chtel jsem co nejvic zachovat puvodni look. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Díky Andy za podnětný názor! Taky právě přemýšlím, jaký si tam dám. (..řekl jsem si, že nejdřív koupím a přehodím sklo a potom je budu nosit, ale nevydržel jsem, už se mi po nich stýskalo.. ) Původně jsem si myslel mírně klenutý, který by pěkně navazoval na lunetu, viz ty první dva odkazy. Na druhou stranu taky nejsem příznivce výraznějšího tuningu. https://usa.crystaltimes.net/shop/misc-categories/ct411-crystal-gasket/ct020/ https://s161.photobucket.com/user/yobokies/media/Sapphire/DSC_0254.jpg.html klenutý: https://www.longislandwatch.com/Dome_AR_Sapphire_Crystal_for_Orient_Ray_and_Mako_p/ray-sd.htm plochý: https://www.longislandwatch.com/Flat_Sapphire_Crystal_for_Orient_Mako_and_Ray_p/ray-flat.htm Jinak mě překvapilo, na kolikero různých hodinek pasuje jedno sklo Mohu se zeptat, kde jsi pořizoval, popř. kdybys měl fotku, kde je vidět přechod sklo - luneta? Nerad bych tam měl nějakou větší škvíru - zdá se mi, že některá skla mají horní zkosenou hranu větší/delší. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Tutok lala zafir s modrym ARhttps://usa.crystaltimes.net/shop/products/ct015/na mojich mako... skoda ze strojcek je dojebabrany...Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Lube, udelam fotku zitra za svetla. A porizoval jsem v UK pres ebay. Link hyr: https://www.ebay.com/itm/164208972699 Menil mi to v Praze zdejsi clen xjr1. Edit: jo a ta variace modelu kam to pasuje me taky pobavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Lube, mrkni sem, před nedávnem tu jeden člen řešil něco podobnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Vzpomínám, konečně mám příležitost :D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se