shewcza Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Pěkný Máro, jsi se rozjel kdyby Tě přestaly bavit tyhle nebo ty citizeny, tak víš kde mě hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Dám vědět, ale tyhle mě asi budou chvíli bavit :-) Prvně půjdou pryč asi spíše ty ocelové - viz foto, kde jsem se pokusil aspoň rychle zachytit rozdíl v tom AR. A váhový je taky hrozně poznat - 139 vs 94 g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 To vypada hodne dobre. Titanovky by se hodily.Ja mam taky neco na ceste. Takoveho jednorozce, rekl bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Tak předpokládám, že se pak pochlubíš, až to dorazí :-)Ja jsem se původně koukal po těch titanovkách v bílé variantě, ale nebyly nikde k mání za rozumnou cenu a pak jsem náhodou narazil na tuto speciální verzi. Jejich prostředím je tedy spíše pološero než přímé slunce, ale stejně se mi líbí. Dneska jsem je vzal na výlet na rozhlednu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Dneska třeba tyhle tříhvězdičkové zelenozlaté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Nedávno jsem pořídil i tyhle s pěkným hnědým sunburstem. Možná by s kůží vypadaly lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Ještě někdy přijdou vhod bílé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Dám sem i tyhle, ať se pomalu blížím těm 50 příspěvkům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Přidám ještě ty hnědé s náhodně nahozeným řemenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Pekne hnedé tri, paru odtieňov v hodinkovnici mám...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Moc pěkné kousky, taky by mi nevadily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Dnes som sa zase po case zorientoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 Toš taky přidám když se to tu dneska tak rozjelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 54 minutami, Lacifer napsal: Toš taky přidám když se to tu dneska tak rozjelo Ta červená + mesh je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 3 hodinami, venclik napsal: Dám sem i tyhle, ať se pomalu blížím těm 50 příspěvkům Díky, však ty to máš taky pěkně sladěné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 před 24 minutami, Lacifer napsal: Díky, však ty to máš taky pěkně sladěné Jj dík, mířím s nima zrovna na pár aspoň využiju tu lunetu na odpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Taky Orientím. Mé jediné Orientky (třeba časem přijdou další ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Zaplevelím to tu trochu ještě s těmi hnědými, přijdou mi docela fotogenické, na NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 22. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se