Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Handaufzug: parádní fotka. Copak jsou ty maka opravdu tak neokoukatelné, nebo se to zdá jen mně?

Díky.

Jsou neokoukatelné. Jsou to líbivé krasavice, které budí zájem i u lidí, kteří jinak hodinky ani neregistrují. 

Upraveno uživatelem Marcus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky.

Jsou neokoukatelné. Jsou to líbivé krasavice, které budí zájem i u lidí, kteří jinak hodinky ani neregistrují. 

V tom máš asi pravdu. Líbily se mi na první pohled a když jsem si je zkusil, tak bylo rozhodnutí jasné. Ani ne tak, jestli si je pořídím, ale spíš jak rychle...

Odkaz ke komentáři

Dik. Ja to tenkrat dost resil - OS nebo Sarby, svetly nebo tmavy cifr? Nakonec jsem se rozhodl pro mene obvyklou variantu, novy model s pruhy a oboustrannym AR. Par mesicu na to pak doslo i na Seiko, Sarb017. Ty modry OS nebo cerny Sarby bych bral.

Konecne Sarb033 si poridil kamarad na moje doporuceni jako svoje prvni mechaniky a je nadseny. Ani se mu nedivim :)

Odkaz ke komentáři

tyhle Tvé mě taky berou. obecně mě tedy víc oslovuje orient star než obdobná řada SARB u seika, asi tvarem pouzdra, ruček, zpracováním ciferníku..

a vůbec nejvíc modré WZ0031DV

abych snad na ně začal šetřit..

http://watch-tanaka2.sub.jp/orient/WZ0031DV/

omlouvám se za OT

Teda zvláště na tom druhém odkazu vypadají fešácky...

Odkaz ke komentáři

Opet krasne Mako. Taky to vypada, jak kdyby ti nekdo ukradl sklicko :speak_cool:

Díky.

To víš, potápky se sklem dnes umí kdekdo, ale zachovat vodotěsnost beze skla, to vyžadovalo dlouholetý výzkum nejlepších japonských vědců.  

To je fakt, tak jedna nedělní.

A ještě jedna dnešní.

Tak to má být.

Asi budu muset vyzkoušet ten svůj kožený zulu i na Makách, na těch Rayích to vypadá moc dobře. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...