Lacifer Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Odesláno 22. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Odesláno 25. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Odesláno 25. března 2024 3 Star, ktore len dnes prisli a su horuce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krocan Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Odesláno 25. března 2024 Opravdu se mi moc líbí. Kdybych teď neměl dvě na mne předrahé Orientí akvizice, objednal bych si je též. Mám zatnuto v kontokorentu a musím být hodný. Ale snad je dokážu sehnat, až se dám do pořádku.
Roman-ZA Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Odesláno 25. března 2024 motivacna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 Ray dvojky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lacifer Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 Stařenky v dobré kondici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rendell Odesláno 27. března 2024 Nahlásit Odesláno 27. března 2024 Nový přírůstek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 tyhle OS jsou docela dobré, já bych je bral, ale jen v případě bez ukazatele nátahu. To je věc co mně strašně se*e e nesnáším to, škoda..., ale chápu že Orient Star se nevyrábí jen kvůli mně. Uff.
Rendell Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Za mne je stěrač ok. Musel jsem se ale zase vyrovnat s minerálem. Dvoje Bambina jsem zatím neskrabl, tak jsem do toho šel.
bcmike Odesláno 28. března 2024 Nahlásit Odesláno 28. března 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lukassob Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Odesláno 31. března 2024 Jen vypůjčené na vyfocení... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Odesláno 31. března 2024 Tak už i já jsem majitel Orientů Mako II v modré verzi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 před 16 hodinami, childe napsal: Mako II v modré verzi ..a dobrý, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 před 1 hodinou, lub napsal: ..a dobrý, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezký Ray(e) Mám je jen pár dní a zatím dobré, ale budu je střídat takže minimálně na lítačka je maximálně využiji
Roman-ZA Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2024 Velkonocne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
childe Odesláno 2. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalisport Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2024 Jak si myslíte že si povede pvd u Ray II Raven ? Mám chuť je objednat. U mě trpí všechny hodinky na poškrábané spony a já už s tím jsem tak nějak smířenej, ale co to pvd? Jak to bude vypadat? Budou tam "stříbrný" zářezy nebo zůstanou vlásečnice černé ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se