siwi Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 Tohle je u Orientů běžné. Např. Maka mají den v týdnu dvoujazyčně a než se po půlnoci nastaví ten správný, jsou 3 hodiny ráno
Hardslimer Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2015 (upraveno) Nevim jak u tohoto modelu, ale vetsina japoncu, pokud ma jen korunku, ma 4 polohy povytahnuti. Nadoraz se natahuji, mirne povystrcis a stelujes datum, povysunes nadoraz a tocis s ruckama. A kdyz je mas na doraz tak na nej zmacknes a stelujes den v tydnu.Neni to ale u vsech. ;-) Upraveno 22. prosince 2015 uživatelem Hardslimer
siwi Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2015 Dnes jsem se rozhodl promazat soukolí u svých pepsin, když jsou ty Vánoce
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Rano jsem vytahl bambina z krabicky s cilem nafotit fotky do prodejniho vlakna. Vzal jsem je do ruky a na svetlo, abych je prohledl a podival se po nejakych sramech a vite co? Nic se prodavat nebude. Jsou krasny, cifernik je umelecke dilo a modrene raficky meni krasne pod uhlem na svetle barvu. Fakt bych byl magor davat je pryc!
tano Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Andy dobre jsi se rozhodl;), radeji udelej vice fotek. Rad sem k Vam chodim na kukacku, kluci orientalsti:).
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Diky tano, par fotek zase udelam az bude chvilka casu...
byzko Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 dnes oblekofky ...Ty se mi libi, Orientky na prvni pohled.
byzko Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Andy:no jeste ze tak, bavi me tvoje fota z NY.
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Diky byzko, zase neco nafotim, az se tam vratim
ben.liszok Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Ahoj, taky přidám fotku mých Orientek.. Už mají pár let, ale stále slouží perfektně. Teď pokukuji po nějakém novém kousku hodinek. Má představa je: automaty, kulaté, sportovní, vodotěsné 8m a víc, datum, den, rezerva tahu, safírové sklíčko, průměr max.44mm. Značka: nejlépe známá. Cena 35t.Pokud to sem nepatří, tak se omlouvám. Všem pěkné svátky přeji.
AndyAaron Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Nepatri to sem, ale to nevadi. Mrkni do vlaken "poradte se vyberem", tam najdes tipy spousty. Mas dobry budget, tam se da vyradit. Namatkou Longines Hydroconquest, neco od Sinn nebo TH Aquaracer. Pripadne Seiko Marinemaster Jinak moc pekne Orienty... Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem AndyAaron
Hardslimer Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 To ben.liszok : Taky, taky. Pouze v bilem. ;-)Rychlocvak mobilem.
Doriaan Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Nevíte někdo zda Orient dělá něco jako Grant Seiko? Popřípadě nejlepší model od Orientu? Díky za info...foto vítáno.Jinak to jsou mé klasické Maka
lucid Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 Nevíte někdo zda Orient dělá něco jako Grant Seiko? Popřípadě nejlepší model od Orientu?Díky za info...foto vítáno.Jinak to jsou mé klasické MakaZkus se podívat na modely Royal Orient (např. WE0031EK, WE0041EK) - jsou levnější alternativou GS.
ben.liszok Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2015 Nepatri to sem, ale to nevadi. Mrkni do vlaken "poradte se vyberem", tam najdes tipy spousty. Mas dobry budget, tam se da vyradit. Namatkou Longines Hydroconquest, neco od Sinn nebo TH Aquaracer. Pripadne Seiko Marinemaster Jinak moc pekne Orienty...Tak už jsem pořídil nové.. Vyhráli Fortis 647-10-11-M.. Sice přes původní budget, ale jsem nadšen.
Miroslav5 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2015 pracantitá modrá im sekne :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se