Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle je u Orientů běžné. Např. Maka mají den v týdnu dvoujazyčně a než se po půlnoci nastaví ten správný, jsou 3 hodiny ráno :D

Odesláno (upraveno)

Nevim jak u tohoto modelu, ale vetsina japoncu, pokud ma jen korunku, ma 4 polohy povytahnuti. Nadoraz se natahuji, mirne povystrcis a stelujes datum, povysunes nadoraz a tocis s ruckama. A kdyz je mas na doraz tak na nej zmacknes a stelujes den v tydnu.

Neni to ale u vsech. ;-)

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Rano jsem vytahl bambina z krabicky s cilem nafotit fotky do prodejniho vlakna. Vzal jsem je do ruky a na svetlo, abych je prohledl a podival se po nejakych sramech a vite co? Nic se prodavat nebude. Jsou krasny, cifernik je umelecke dilo a modrene raficky meni krasne pod uhlem na svetle barvu. Fakt bych byl magor davat je pryc!

aeefc6765104ef089d878bbbeb4244a7.jpg

Odesláno

Andy dobre jsi se rozhodl;), radeji udelej vice fotek. Rad sem k Vam chodim na kukacku, kluci orientalsti:).

Odesláno

7c4905c938fc7b78a69ed00d731aae73.jpg

Ahoj, taky přidám fotku mých Orientek.. Už mají pár let, ale stále slouží perfektně.

Teď pokukuji po nějakém novém kousku hodinek.

Má představa je: automaty, kulaté, sportovní, vodotěsné 8m a víc, datum, den, rezerva tahu, safírové sklíčko, průměr max.44mm.

Značka: nejlépe známá. Cena 35t.

Pokud to sem nepatří, tak se omlouvám.

Všem pěkné svátky přeji.

Odesláno (upraveno)

Nepatri to sem, ale to nevadi. Mrkni do vlaken "poradte se vyberem", tam najdes tipy spousty. Mas dobry budget, tam se da vyradit. Namatkou Longines Hydroconquest, neco od Sinn nebo TH Aquaracer. Pripadne Seiko Marinemaster

Jinak moc pekne Orienty...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Nevíte někdo zda Orient dělá něco jako Grant Seiko? Popřípadě nejlepší model od Orientu?

Díky za info...foto vítáno.

Jinak to jsou mé klasické Maka

Zkus se podívat na modely Royal Orient (např. WE0031EK, WE0041EK) - jsou levnější alternativou GS.

Odesláno

Nepatri to sem, ale to nevadi. Mrkni do vlaken "poradte se vyberem", tam najdes tipy spousty. Mas dobry budget, tam se da vyradit. Namatkou Longines Hydroconquest, neco od Sinn nebo TH Aquaracer. Pripadne Seiko Marinemaster

Jinak moc pekne Orienty...

Tak už jsem pořídil nové..

Vyhráli Fortis 647-10-11-M.. Sice přes původní budget, ale jsem nadšen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...