Svatoslav Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 No není to krása. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 V tomto pořadí: Orient - Brejlovec - Beskydy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 po dlhej dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 AKUC: Bambína mohu. Já dnes na chvíli kalendář, Raye mě stále drží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Svatoslave - dobrá fotka, tie kalendáre sú veľmi zaujímavé a Ray stále o nich rozmýšľam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 AKUC: díky, Raye mám na ruce i teď. Myslím, že je o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Jsem zpet v Orient klubu. Nedavno jsme tu diskutovali Orient Star a nebo neco s ukazatelem natahu. Ono jde oboji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 AndyAaron: dobry Ty!! Moc pekne hodinky. Uz se tesim na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Andy: Opět nečekaný obrat ve vývoji! Zírám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Andy, ty stále prekvapuješ, gratulujem bude to dobrá náhrada za precisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivo8177 Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Andy Aaron: tak to je moc hezký. Na ty jsem ještě nenarazil. Hodně se mi líbí. Mám o čem přemýšlet. To jsi mi neměl dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 (upraveno) Jsem zpet v Orient klubu. Nedavno jsme tu diskutovali Orient Star a nebo neco s ukazatelem natahu. Ono jde oboji Vypadají vynikajícně. Jak jsou velké? Nosí se dobře?------------------------------------------------------------------------------ Aha, odpověděl jsi už ve svém vlákně. Upraveno 13. června 2017 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Diky kluci. Ano, vice informaci v mem domacim vlakne Neni to uplne mysleno jako nahrada za precisty, spis jen dalsi rozmar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 tie moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 AKUC: velmi dobre, padnou skvele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Ciao bambino! Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Jak jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Nemohu je odtrhnout od ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 nosím ich najmenej ale neboli drahé a nemám srdce ich púšťať ďalej, a keď sa dostanú na ruku tak vedia robiť radosť ako drahšie, vlastne neplánujem žiadny predaj skôr naopak ... je to choroba, chronobundus jedna škaredá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se