Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

To jsem celej já "úleťák" mit něco jinšího. Jsou to CETAC002W moje hodinky jsou až na některé něčím odlišné, asi vidím vše kolem jinak. Vždy se trochu odlišuji a nejen v hodinkách. Některé hodinky co mám bych tu asi dat nemoh. Jinak si myslím,že jsem normální.

To mě zajímá :). Sama mám ráda neobvyklé hodinky, šperky, věci. Jaké "jiné" hodinky máš? Klidně do SZ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já jsem to taky nemyslel zle. Odlišnost naopak cením. Nebylo by nic horšího, než kdyby všichni nosili submarinery, igeny a SKX007, podle platu každého soudruha.

A klidně ukaž i ty další odlišné kousky. Rád se podívám na "něco jinýho"

já si svou potřebu po hranatých hodinkách ukájím pomocí digitálek.

Odkaz ke komentáři

mi5: co se týče "šperků" má řadu náhrdelníků, řetízků, náramků poslední kováný od mistra kovářského Šimona, rád nosím klobouky. Hodinky hledám vždy aby měly jiný mechanizmus a vzhled nemusí to být swiss made, ale i takové mám. Cena nerozhoduje a ani nelpím na značce, musí mne něčím oslovit teď mě lákají Vostoky Europe. Vždy hledám něco jiného, baterka, sluneční radio contro, digitál, mechanika, automat. dvoj e má z jedné asijské země, kterou nikdo nemá rád.

5etter: já to vůbec zle nepojal :) a jsem rád, že máme, každý jiný vkus a to je na tom to krásné. Řadu svých hodinek jsem sem již dal, ale mám status varování tak asi něco špatně. Jak jsi tuším psal ve svém vlákně hodinky nemusí být drahé al udělat radost.  

Odkaz ke komentáři

Svatoslav: bozi fotka i hodinky!

Odkaz ke komentáři

Svatoslav: ta 1 fotka s tou lumi nema chybu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...