mi5 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 To jsem celej já "úleťák" mit něco jinšího. Jsou to CETAC002W moje hodinky jsou až na některé něčím odlišné, asi vidím vše kolem jinak. Vždy se trochu odlišuji a nejen v hodinkách. Některé hodinky co mám bych tu asi dat nemoh. Jinak si myslím,že jsem normální. To mě zajímá . Sama mám ráda neobvyklé hodinky, šperky, věci. Jaké "jiné" hodinky máš? Klidně do SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Ale já jsem to taky nemyslel zle. Odlišnost naopak cením. Nebylo by nic horšího, než kdyby všichni nosili submarinery, igeny a SKX007, podle platu každého soudruha.A klidně ukaž i ty další odlišné kousky. Rád se podívám na "něco jinýho"já si svou potřebu po hranatých hodinkách ukájím pomocí digitálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 mi5: co se týče "šperků" má řadu náhrdelníků, řetízků, náramků poslední kováný od mistra kovářského Šimona, rád nosím klobouky. Hodinky hledám vždy aby měly jiný mechanizmus a vzhled nemusí to být swiss made, ale i takové mám. Cena nerozhoduje a ani nelpím na značce, musí mne něčím oslovit teď mě lákají Vostoky Europe. Vždy hledám něco jiného, baterka, sluneční radio contro, digitál, mechanika, automat. dvoj e má z jedné asijské země, kterou nikdo nemá rád. 5etter: já to vůbec zle nepojal a jsem rád, že máme, každý jiný vkus a to je na tom to krásné. Řadu svých hodinek jsem sem již dal, ale mám status varování tak asi něco špatně. Jak jsi tuším psal ve svém vlákně hodinky nemusí být drahé al udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Statutu varování se nelekej. To tam máme napsáno každej. Je to jenom název kolonky, která je momentálně prázdná. Až nějaké varování obdržíš, tak to tam bude napsané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Nic nového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Svatoslav: bozi fotka i hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Děkuji tano, ty hodinky mě baví a ty fotky už k tomu nějak jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Děkuji tano, ty hodinky mě baví a ty fotky už k tomu nějak jdou.no fakt je vidieť že ťa bavia a to je dobre, veľmi dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 Normálně meshe na hodinkách nemusím, ale na Mako nebo Ray se mi líbí moc. Máš to fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2017 no fakt je vidieť že ťa bavia a to je dobre, veľmi dobre Normálně meshe na hodinkách nemusím, ale na Mako nebo Ray se mi líbí moc. Máš to fakt pěkný. Děkuji Vám pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Trochu jinší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Bambino sú veľmi dobré také nevtieravé , nenápadné a sedia skvele, origo remeň som vymenil len škoda že u mňa sa dostanú na ruku len zriedka, najradšej ich mám na perlone ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 AKUC: plně s tebou souhlasím já je teď taky málo nosím. Jsou to elegantní, kvalitní a přesné hodinky. Já je dnes vzal vlastně pro takový kontrast. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2017 I dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Kalendář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 pekne ich meníš, tie kalendáre pekné len na mňa je tam toho už veľa,ale len foť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cze2k Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2017 Na dovolenou mám sbaleno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Po schodoch po schodoch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuzma Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 ...ačkoli mesh nemám moc rád, musím uznat, že jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Svatoslav: ta 1 fotka s tou lumi nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se